Prof_Chaos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Eγώ με vmaware είμαι πολυ ικανοποιημένος με την απόδοση του. Αλλα είναι και σχετικά ακριβό....Το parallels το είχα παλια και μου φαινόταν βαρύ δεν ξερω αν έχει βελτιωθεί τελευταία. Τα crossover ,wine ειναι emulators και όχι virtual machines. Παλιά που το είχα ηταν μια χαρά και χωρίς προβλήματα. Το έβαλα στο ίδιο σύστημα πριν 1 μήνα και δεν μου κάθισε καλά . Δεν είχε εγκαταστήσει και τους drivers σωστά όπως φαινοταν και απο το device manager των Windows. Δοκιμασα επειτα το Fusion και πάει παρα πολυ καλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Για το parallels δεν ξέρω ισως εφταιγε η τελευταία έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 vmware fusion 8 οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις κοιταξε και τα review που υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εβαλα virtualbox με windows xp (!!) πριν 5 χρόνια για χάρη 2 συγκεκριμένων προγραμμάτων και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, και από ταχύτητα όλα ΟΚ. Από μέγεθος απ' ότι βλέπω είναι ακριβώς όσο και ο chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα