Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι να τρέξω μια windows-only εφαρμογή στο mac μου

Dhmhtrhsg2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σήμερα παρουσιάστηκε η ανάγκη να κάνω ένα μικρό project  με το πρόγραμμα multi sim blue το οποίο είναι διαθέσιμο μονό για  windows  . Έχω μονό mac  και κανένα  windows μηχάνημα κοντά μου . 

Τι θέλω ? Θέλω να το βάλω στο mac  μου και να δουλέψει κανονικά . ( Δεν είναι και κανένα πολύ απαιτητικό  project ) .. 

Ποιο είναι το πρόβλημα ? Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω windows να περάσω στο mac και δεν ξέρω και την διαδικασία βασικά . Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει να έχω και windows  στο λάπτοπ μου καθώς ότι θέλω το κάνω και με το παραπάνω με το mac os . Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνω να δουλέψει χωρίς να περαστουν μέσα windows ?  Υπάρχει τρόπος να βρω windows ?  ίσως κάποιο  free trial  η κάτι τέτοιο ? Για 1-2 μέρες το χρειάζομαι το όλο θέμα ...

υπάρχει κάποιο δωρεάν και σχεδόν ίδιο πρόγραμμα με αυτό  ? ( αν και η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει να βάλω το ίδιο το multisimblue ) 

Παρακαλώ οποίος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει εδώ η ακόμα και με pm  αν κρίνει απαραίτητο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολύ αδερφέ . το έβαλα άλλα μου βγάζει πρόβλημα και δεν το ανοίγει .. τι κάνουμε τώρα ?

αν κατάλαβα κάλα δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή 

Ευχαριστω πολύ αδερφέ . το έβαλα άλλα μου βγάζει πρόβλημα και δεν το ανοίγει .. τι κάνουμε τώρα ?

αν κατάλαβα κάλα δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή 

Βάζεις windows σε virtual machine, όπως το virtual box https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

Καλησπερα σήμερα παρουσιάστηκε η ανάγκη να κάνω ένα μικρό project  με το πρόγραμμα multi sim blue το οποίο είναι διαθέσιμο μονό για  windows  . Έχω μονό mac  και κανένα  windows μηχάνημα κοντά μου . 

Τι θέλω ? Θέλω να το βάλω στο mac  μου και να δουλέψει κανονικά . ( Δεν είναι και κανένα πολύ απαιτητικό  project ) .. 

Ποιο είναι το πρόβλημα ? Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω windows να περάσω στο mac και δεν ξέρω και την διαδικασία βασικά . Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει να έχω και windows  στο λάπτοπ μου καθώς ότι θέλω το κάνω και με το παραπάνω με το mac os . Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνω να δουλέψει χωρίς να περαστουν μέσα windows ?  Υπάρχει τρόπος να βρω windows ?  ίσως κάποιο  free trial  η κάτι τέτοιο ? Για 1-2 μέρες το χρειάζομαι το όλο θέμα ...

υπάρχει κάποιο δωρεάν και σχεδόν ίδιο πρόγραμμα με αυτό  ? ( αν και η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει να βάλω το ίδιο το multisimblue ) 

Παρακαλώ οποίος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει εδώ η ακόμα και με pm  αν κρίνει απαραίτητο .

Κατέβασε parallels και βάλε εκεί μέσα windows. Kαι μη μου πεις είναι επί πληρωμή (δε θα σχολιάσω περαιτέρω :P )

To χρησιμοποιώ χρόνια, και έχω μέσα και 7 και 8 windows και δουλεύει μια χαρά. 

• Like 1

Το Virtualbox που πρότεινε παραπάνω ο atheatos είναι δωρεάν και θα κάνει μια χαρά τη δουλειά. Το Parallels έχει παραπάνω features αλλά για κάτι τόσο απλό είναι ίσως υπερβολή (και δεν είναι και δωρεάν).

• Like 1

Το Virtualbox που πρότεινε παραπάνω ο atheatos είναι δωρεάν και θα κάνει μια χαρά τη δουλειά. Το Parallels έχει παραπάνω features αλλά για κάτι τόσο απλό είναι ίσως υπερβολή (και δεν είναι και δωρεάν).

Πιθανώς αλλά μπορεί στην πορεία να θέλει κι άλλα προγράμματα, δεν ξέρεις. 

καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Μαλλον για  virtual   πάω γιατί είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μου χρειαστεί ξανά κάτι τέτοιο.. το θέμα μου είναι ότι δεν έχω windows ούτε κάποιο  windows laptop pc

καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Μαλλον για  virtual   πάω γιατί είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μου χρειαστεί ξανά κάτι τέτοιο.. το θέμα μου είναι ότι δεν έχω windows ούτε κάποιο  windows laptop pc

κανε μια αναζήτηση στο internet για windows iso. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Κατέβασε parallels και βάλε εκεί μέσα windows. Kαι μη μου πεις είναι επί πληρωμή (δε θα σχολιάσω περαιτέρω :P )

To χρησιμοποιώ χρόνια, και έχω μέσα και 7 και 8 windows και δουλεύει μια χαρά.

+1 για το parallels.Μόνο αρνητικό είναι η ακριβή χρέωση των upgrades για τους υπάρχοντες χρήστες.

Να άλλαζες το multi sim blue με κάποιο άλλο δεν παίζει? 

Πχ. το eagle της cadsoft παίζει native σε Mac (και σε linux) και έχει και free έκδοση με μερικούς περιορισμούς (2 layers, πλακέτες μέχει 8cmX12cm να θυμάμαι καλά). Αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά, autorouter, βιβλιοθήκες, κτλ κτλ

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Χαίρετε, θα είμαι και εγώ σε λίγες ημέρες πρώτα ο Θεός χρήστης imac και σκεφτόμουνα οπωσδήποτε να έβαζα από πάνω windows αλλά όχι με bootcamp για να μην κάνω κάθε φορά reboot σε windows. Άσε που στο τελευταίο os x υποστηρίζουν μόνο τα άθλια windows 8 και πάνω ( :eek:). Είχα την εντύπωση πως το vmware είναι το καλύτερο για να μπορείς να τρέξεις windows κλπ. Δεν είναι έτσι; Αυτά που γράφετε όπως το crossover, wine, virtualbox, parallels είναι καλύτερη λύση; Πιο ελαφρύ ποιό είναι;

Ευχαριστώ!

Χαίρετε, θα είμαι και εγώ σε λίγες ημέρες πρώτα ο Θεός χρήστης imac και σκεφτόμουνα οπωσδήποτε να έβαζα από πάνω windows αλλά όχι με bootcamp για να μην κάνω κάθε φορά reboot σε windows. Άσε που στο τελευταίο os x υποστηρίζουν μόνο τα άθλια windows 8 και πάνω ( :eek:). Είχα την εντύπωση πως το vmware είναι το καλύτερο για να μπορείς να τρέξεις windows κλπ. Δεν είναι έτσι; Αυτά που γράφετε όπως το crossover, wine, virtualbox, parallels είναι καλύτερη λύση; Πιο ελαφρύ ποιό είναι;

Ευχαριστώ!

Eγώ με vmaware είμαι πολυ ικανοποιημένος με την απόδοση του. Αλλα είναι και σχετικά ακριβό....Το parallels το είχα παλια και μου φαινόταν βαρύ δεν ξερω αν έχει βελτιωθεί τελευταία.

Τα crossover ,wine ειναι emulators και όχι virtual machines.

έβαλα το paralles 11 και είναι πολύ γρηγορο δεν ξέρω πιο παλιά τι γινόταν,,, με το  paralles 11 το ευχαριστήθηκα ,, μπορώ με μια κίνηση στην επιφάνεια αφής να αλλάξω desktop και λειτουργικό σύστημα (windows 7) μεσα σε δέκατα δευτερολεπτου φοβερό !!!!!!!!!!

το μονο πρόβλημα που είχα ήταν στον ήχο με τον driver στο macbook air mid 2011 τελικά τον βρήκα και όλα καλα ...

βρε iMarilina με έφτιαξες πάλι σε ευχαριστώ  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...