Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα! Ψάχνω να βρω μια καρεκλίτσα για το pc μου μιας και περνάω ατέλειωτες ώρες σε αυτό ,καταρχάς ψάχνω καρεκλα η οποια να έχει υποστήριξη κεφαλιού ώστε όταν ξαπλώνω πίσω να ακουμπάει και το κεφάλι, και (μην γελάσετε) να σηκώνεται σουζα. Έχω συναντήσει τέτοιου τύπου καρεκλα σε internet cafe και κύριος σε όλα τα inspot! τύπου bucket νομίζω λέγονται.

με το σηκώνεται σουζα εννοώ πως να έχει την δυνατότητα μαζί με την πλάτη να σηκώνεται και το κάθισμα ταυτόχρονα και όχι μονο η πλάτη που γίνετε σε όλες τις καρέκλες!

ξεκίνησα το ψάξιμο μου από dxracer και αλλου τέτοιου είδους "gaming" καρέκλες αλλα όταν είδα τις τιμές έφυγα με ελαφρά!για κάποιον λόγο όταν η καρεκλα έχει διπλα τις το gaming κοστίζει ένα καρο λεφτά :-D
παρεπιπτόντως γιατί είναι τόσο πανάκριβες? τι το τόσο καλο έχουν και κοστίζουν τόσα λεφτά?

έπειτα είδα σε διαφορα μαγαζιά όπως πλαίσιο e-shop και τα λοιπά αλλα δεν βρήκα κάπου να αναφέρει το χαρακτηριστικό που θέλω!
γνωρίζει κάποιος καμια καρεκλουλα με το χαρακτηριστικό που ζητάω? γύρο στα 100-150 euro διατίθομε να δώσω :-D ξέρω είναι λίγα αλλα τόσα μπορώ να δώσω αυτή την στιγμή!

ευχαριστώ!

Επεξ/σία από PhantoM47

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...