Da_nae Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το Sony Xperia M2 και πρόσφατα έκανα ενημέρωση λογισμικού από Android KitKat 4.4 σε Android Lollipop 5.1. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες από την αναβάθμιση αν και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το κινητό να τρέχει KitKat. Αντιθέτως μετά την “αναβάθμιση” η ποιότητα της κάμερας άλλαξε προς το πολύ χειρότερο, το ίδιο και η ταχύτητα της συσκευής (3GB παραπάνω καταχώρηση μνήμης). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να γυρίσω πίσω στα KitKat... Κι επειδή μόνη μου δεν πρόκειται να τα καταφέρω, υπάρχει περίπτωση να με εξυπηρετήσουν στην αντιπροσωπία; Ευχαριστώ.
Genki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε. Το να γυρίσεις το κινητό πίσω δεν είναι κάτι δύσκολο. Όσο για την αντιπροσωπία δεν νομίζω να σε βοηθήσουν (γνώμη μου)
saruman123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Στην αντιπροσωπία δεν τα κανουν αυτα. Γι'αυτους που ξερουν δεν ειναι δυσκολο. Γι'αυτους που δεν ξερουν ειναι....
geo1st487 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Α ρε kitkat αθανατο! Δεν βλεπω κανενα που να εχει kitkat και να εχει προβληματα. Και σε μενα ηρθε αναβαθμιση σε lollipop και δεν την εκανα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εφοσον ολα δουλευουν ρολοι σε kitkat. Οποιος γνωριζει πως γινεται η επιστροφη σε kitkat ας την βοηθησει να βρει την υγεια της. 1
visualizer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα το πρωί πάτησα τυχαία στο moto e να για να δω για updates και είχε την εκδοση 5.1 διαθέσιμη.. παίζει να είχε έρθει και νωρίτερα και να είχα χάσει επεισόδια ( Για Ελλάδα ) αν και δεν βρήκα καμία ανακοίνωση.Λίγο άκυρο αλλά είπα να το πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα