Προς το περιεχόμενο

usb power on

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Πως μπορώ να ρυθμίσω τις θύρες usb να μην κλείνουν ποτέ;; 

Έχω βάλει έναν εξωτερικό δίσκο και μετά απο 10 λεπτά κλείνει αν δεν τον χρησιμοποιώ..

Δημοσ.

Κανείς;; 

Ως τώρα έχω κάνει το εξής: πήγα 

Πίνακας Ελέγχου -> Επιλογές παροχής ενέργειας -> Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου ->Για προχωρημένους -> Ρύθμιση usb

εκεί μου έχει ενεργοποίηση- απενεργοποίηση..

τα δοκίμασα και τα δύο αλλά τίποτα....

Υπάρχει κάποια λύση;;

Δημοσ.

Καλά το πήγες εκεί, μόνο που είναι θέμα μη χρησιμοποίησης του σκληρού δίσκου γι'αυτό και κλείνει και όχι ρεύματος στο USB.

Εκεί στο αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου-> Για προχωρημένους->Σκληρός δίσκος-> Απενεργοποίηση σκληρού δίσκου έπειτα από και βάλε "ποτέ".

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις στο "Απενεργοποίηση σκληρού δίσκου έπειτα από:" ένα μεγάλο νούμερο (π.χ. 600) και όχι ποτέ.

Windows 8.1 έχεις;

Δημοσ.

οκ ..θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω ....ασε έχω ψάξει παντού αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα...κάποιο κολπάκι θα έχει.

Δημοσ.

Αν δεν δουλέψει δοκίμασε αυτό http://blogs.msdn.com/b/usbcoreblog/archive/2013/11/01/help-after-installing-windows-8-1-my-usb-drive-disappears-or-file-transfers-stop-unexpectedly-r-a-post-title.aspx?CommentPosted=true#commentmessage αγνόησε ότι το πρόβλημα του θέματος είναι άλλο έψαχνα την διαδικασία στο google γιατι βαριόμουν να την γράψω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...