sariil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το iTunes store, στο iTunes, ξαφνικά, δείχνει όπως στην φωτό, 3 μέρες τώρα. Τα βγάζει όλα αριστερά. Ξέρει κανείς κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Screen Shot 2015-10-12 at 17.55.06.pngΤο iTunes store, στο iTunes, ξαφνικά, δείχνει όπως στην φωτό, 3 μέρες τώρα. Τα βγάζει όλα αριστερά. Ξέρει κανείς κάτι? Το αναβάθμισες? μήπως πειράχτηκε κάποια ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το αναβάθμισες? μήπως πειράχτηκε κάποια ρύθμιση? Πέρα από την αναβάθμιση σε El Capitan, δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Δεν έχει και πολλά να "σκαλίσεις" στο iTunes. Έχουν γίνει κατά καιρούς, πολλές αλλαγές που ξαφνιάζουν στο iTunes, αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανατύχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkok1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πέρα από την αναβάθμιση σε El Capitan, δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Δεν έχει και πολλά να "σκαλίσεις" στο iTunes. Έχουν γίνει κατά καιρούς, πολλές αλλαγές που ξαφνιάζουν στο iTunes, αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανατύχει. Και σε μένα έτσι ήταν χθες, αλλά σήμερα έστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πέρα από την αναβάθμιση σε El Capitan, δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Δεν έχει και πολλά να "σκαλίσεις" στο iTunes. Έχουν γίνει κατά καιρούς, πολλές αλλαγές που ξαφνιάζουν στο iTunes, αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανατύχει. Το έψαξα το δικό μου, κανονικά φαίνεται, είδα όλες τις view options, δεν βρήκα κάτι που να εξηγεί το συγκεκριμενο δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα