Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ζυκ αν και μεταλικο στα πλαγια ειναι λιγο "κινεζια" στην κατασκευη του!

Εμενα δν μ αρεσε τοσο και σε αυτα τα λεφτα βρησκεις κλτρα κινητα απο κινα μερια!

Δεν συμφωνούμε στο κινεζιά. Η συσκευή πριν την προσφορά του του vickmall για το LeTV X800 pro ήταν πέρα για πέρα αξιόλογη. Εταιρία αξιόπιστη (Lenovo), λογισμικό Cyanogen, 64GB χώρος αποκλειστικά, fingerprint sensor γρήγορο, 4100mah μπαταρία τιτάνας και πάει λέγοντας.

Από εκεί και πέρα αν εξαιρέσεις την προσφορά αυτή δεν θα βρεις εύκολα συσκευή που προσφέρει τόσα στην τιμή των 280 ευρώ περίπου. 

Zuk z1? για λεγε

Οτι λέω από πάνω. Καλύτερα να κοιτάξεις το Zuk Z1 αντί για το 1+1 καθώς είναι καλύτερη συσκευή σαν σύνολο και ποιότητα μερών όπως η οθόνη. Εχει ότι έχει και το 1+1 απλά καλύτερης ποιότητας και πιο σύγχρονου σχεδιασμού.

Λέγοντας αυτό όμως το LeTV X800 από Vickmall αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε συσκευή κάτω από 300 ευρώ. Είναι συσκευή που κανονικά κοστίζει πάνω από 400 ακόμα και στην Κίνα οπότε καταλαβαίνεις...  

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν με πολύ ψήνει το letv λογικά η σε μχ5 θα πάω η σε κανένα 32αρι Γ3

Αμα δν εχεις προβλημα να αγορασεις απο εξωτερικο ουτε κατα διανοια μν πας σε g3! 

απο τις χειροτερες αγορες που ειχα κανει! ΜΧ5 δαγκοτο ειναι οτι πιo VFM στα 260 ευρο!

Δημοσ.

Δηλαδή λες μχ5 δαγκωτό Έ;Το ποιο πιθανό να πάω εκεί αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία τι γίνεται έχω καταντήσει σπαστικος το ξέρω

Δημοσ.

Δηλαδή λες μχ5 δαγκωτό Έ;Το ποιο πιθανό να πάω εκεί αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία τι γίνεται έχω καταντήσει σπαστικος το ξέρω

Αν θες το καλυτερο κινητο για τα λεφτα του, με τις τωρινες τιμες, ειναι ξεκαθαρα το Letv 1 Pro x800. Τελος. 270ε τερματισμενα specs,build quality και software αρκετα καλο . Γενικα οτι και να παρεις απο κινα, κατι δε θα σου αρεσει στα λογισμικα, be it μερικα κινεζικα apps, bloatware, ασχημα skins  και παει λεγοντας. Βεβαια αυτο ισχυει για ολα τα μη στοκ android κινητα.

Παντως, μεταξυ mx5 και letv pro, που εχουν σχεδον την ιδια τιμη, ειναι μονοδρομος το Letv, ΕΚΤΩΣ αν θες το FlymeOS του meizu, μονο ετσι διαλεγεις το mx5 εκ των 2.

Δημοσ.

Αν θες το καλυτερο κινητο για τα λεφτα του, με τις τωρινες τιμες, ειναι ξεκαθαρα το Letv 1 Pro x800. Τελος. 270ε τερματισμενα specs,build quality και software αρκετα καλο . Γενικα οτι και να παρεις απο κινα, κατι δε θα σου αρεσει στα λογισμικα, be it μερικα κινεζικα apps, bloatware, ασχημα skins  και παει λεγοντας. Βεβαια αυτο ισχυει για ολα τα μη στοκ android κινητα.

Παντως, μεταξυ mx5 και letv pro, που εχουν σχεδον την ιδια τιμη, ειναι μονοδρομος το Letv, ΕΚΤΩΣ αν θες το FlymeOS του meizu, μονο ετσι διαλεγεις το mx5 εκ των 2.

LeTV εβγαζε και απο χθες κινητα ομως για να ξερουμε τι ειναι?!

Η Meizu βγαζει χρονια και ξερουμε ειναι μαρκα εγγυηση... Σαν χαρακτιρηστικα ειναι σαφος κλτρο αλλα ξερουμε αμα θα υπαρχει υποστιριξη και την αξιοπιστιας τις εταιριας?!

Δημοσ.

LeTV εβγαζε και απο χθες κινητα ομως για να ξερουμε τι ειναι?!

Η Meizu βγαζει χρονια και ξερουμε ειναι μαρκα εγγυηση... Σαν χαρακτιρηστικα ειναι σαφος κλτρο αλλα ξερουμε αμα θα υπαρχει υποστιριξη και την αξιοπιστιας τις εταιριας?!

Αν κατι εχουμε μαθει απ την oneplus, ειναι οτι δε χρειαζεται να εισαι μεγαλο ονομα για να βγαλεις συσκευαρες. Προσωπικα, εχω διαβασει/δει οτι review υπαρχει για το χ800 και ειναι κλεψιμο στα 270. Τωρα για το μονο που δε μπορεις να εισαι σιγουρος ποτε, ειναι για την αξιοπιστια της εταιριας, ομως δεδομενου οτι μιλαμε για εταιρια κολοσσό συν το οτι μεχρι το τελος του χρονου σκοπευει να πουλησει στις ΗΠΑ, νομιζω οτι δεν εχεις κατι να φοβασαι. 

Δημοσ.

Απο Ελλαδα η πιο καλη επιλογη ποια ειναι?Σκεφτομαι μηπως παω και σε zenfone2 που το εχει και πιο φτηνα το eshop αυτην την εβδομαδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...