Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.minideal.net/meizu-mx5-4g-lte-smartphone-mtk6793-2-3ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen-16gb-rom-android-5-0.html

265 minideal!

το kimovil ειναι κατι σαν το skroutz τις Κινας οποτε δν ξερω την αξιοπιστια των καταστηματων!

Γνκα κλτρα να προτιμας Minideal , vickmall, to2c!

Μόνο που ο φίλος μας στο πρώτο μήνυμα λέει για αγορά από Ελλάδα....
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο που ο φίλος μας στο πρώτο μήνυμα λέει για αγορά από Ελλάδα....

Ειπε καταπροτιμηση Ελλαδα!

Δλδ δν αποκλείει και το ενδεχομενο απο εξω! Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω! Αμα θελει ΜΟΝΟ απο Ελλαδα ας προσεχε κλτρα τις λεξεις που χρησιμοποιει!

• Like 1
Δημοσ.

Minideal to2c vickmall μετά από ψάξιμο που έκανα σε ελληνικά φορουμς νμζω ειναι τα πιο ξιαπιστα δν βρήκα σχεδόν κανένα αρνητικό σχόλιο κ άμα βρηκα ήταν είτε για την καθηστεριμενη παράδοση που φταίει το Κούριερ η ότι παρέλαβαν κινητά με κάποιο προβληματάκι αλλά είτε πήραν τα λεφτά πίσω είτε αλλη συσκευή!

• Like 1
Δημοσ.

Τα λέγανε παλιότερα για το πόσο απαράδεκτοι είναι στο GEARBEST, αλλά τέτοια ξεφτίλα δεν την περίμενα.

Δικός τους διανομέας έχασε κάποια πακέτα και τώρα ζητάει από τους αγοραστές να δώσουν επιπλέον 50% της αξίας για να τους στείλουν καινούρια κομμάτια.

Δημοσ.

αμα παρεις απο minideal και vickmall δν εχεις να φοβασαι τπτ πιστευω!
Μπορει να εισαι ατυχος και να πεσεις σε ελατοματικο αλλα αμα εχεις υπομονη ολα λυνονται!
να χασεις τα λεφτα σου δν προκειται!

Δημοσ.

Το 1+1 για service ομως μεσα στην εγγυηση που θα το παω σε περιπτωση βλαβης.Επισης το γ3 το 16αρι δεν λεει??

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσει κάποιος το 1+1 τώρα που βρίσκεται στην αγορά το ZUK Z1. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσει κάποιος το 1+1 τώρα που βρίσκεται στην αγορά το ZUK Z1. 

Το ζυκ αν και μεταλικο στα πλαγια ειναι λιγο "κινεζια" στην κατασκευη του!

Εμενα δν μ αρεσε τοσο και σε αυτα τα λεφτα βρησκεις κλτρα κινητα απο κινα μερια!

Δημοσ.

Τέλος πάντων είμαι ανάμεσα σε g3 κα mx5 αλλά φοβάμαι Γιατί έχω δει κάποια σχόλια για minideal ότι παίρνουν ελατοματικες συσκευές με αποτέλεσμα όταν τις γυρίζουν πίσω να μην τις φτιάχνουν λέγοντάς ότι έχει τελειώσει η εγγύηση.Ακόμα αν έχετε και άλλες προτάσεις ευχαρίστως τις ακουω

Δημοσ.

Τέλος πάντων είμαι ανάμεσα σε g3 κα mx5 αλλά φοβάμαι Γιατί έχω δει κάποια σχόλια για minideal ότι παίρνουν ελατοματικες συσκευές με αποτέλεσμα όταν τις γυρίζουν πίσω να μην τις φτιάχνουν λέγοντάς ότι έχει τελειώσει η εγγύηση.Ακόμα αν έχετε και άλλες προτάσεις ευχαρίστως τις ακουω

Είπαμε και άλλη φορά, αξιόπιστα μαγαχιά είναι vickmall, coolicοοl, to2c και ένα νέο που φαίνεται να είναι πολύ εντάξει ο ιδιοκτητης του, βαση των λεγόμενων που διαβαζω στο miui.gr,yeso521.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...