Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας ψαχνω για κινητο μεχρι 300 ευρω σκεφτομαι μηπως παω για huawei honor 6 αλλα δεν ξερω τι παιζει με δαυτα εχετε να μου προτεινετε κατι.Χρησεις gaming,νορμαλ οπως yt messenger και τα παρελκομενα.....ανοικτος και σε κινεζικα που να πωλουνται κατα προτιμηση Ελλαδα.Ευχαριστω Πολυ :)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Meizu Mx5 ειναι πολυ καλο

Ειναι, αλλα υστερει σε CPU/GPU, αφου με 100ε κατω μπορεις να παρεις το Xiaomi Redmi Note 2 με τον ιδιο ακριβως επεξεργαστη και gpu.

Δημοσ.

Στα 300 Ευρω με κλειστα ματια OnePlus One 64gb. Tεραστια υποστηριξη απο developers, ανταλλακτικα στο ιντερνετ σε αφθονια οπως και αξεσουαρ...το εχω εδω και αρκετο καιρο και αν βαλεις και port της καμερας απο find7 θα εχεις και ακομη καλυτερες φωτο. Το κινητο για εμενα (και αλλαζω συσκευες παρα πολυ συχνα) ηταν οντως το flagship για το 2015.

Απο την αλλη γουστα ειναι αυτα...

Δημοσ.

Ειναι, αλλα υστερει σε CPU/GPU, αφου με 100ε κατω μπορεις να παρεις το Xiaomi Redmi Note 2 με τον ιδιο ακριβως επεξεργαστη και gpu.

So what?

Τα κινητα δν ειναι ωμη δυναμη ειναι ποσο καλο εχει γινει optimazation στο λειτουργικο!

Δες reviews να δεις οτι τρεχει απιστευτα σμοοθ επισης εχει Απιστευτη κατασκευη (το εχω πιασει κ εντυπωσιαστηκα) Εχει πολυ καλη οθονη καμερα μπαταρια και fingerprint sensor! 

Αμα ειχα λεφτα κ εγω αυτο θα επερνα σιγουρα!

Εγω προτινω ΜΧ5 και το 1+1 εχει παρα παρα πολυ καλο σερβις! Το στελνεις στα κεντρικα τους με δικα τους εξοδα και μεσα σε 1-2 βδομαδεσ το εχεις πισω!

Δημοσ.

http://www.minideal.net/meizu-mx5-4g-lte-smartphone-mtk6793-2-3ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen-16gb-rom-android-5-0.html

265 minideal!

το kimovil ειναι κατι σαν το skroutz τις Κινας οποτε δν ξερω την αξιοπιστια των καταστηματων!
Γνκα κλτρα να προτιμας Minideal , vickmall, to2c!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...