jdammy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια απο όποιον γνωρίζει γιατί δεν τα πάω καθόλου καλά με τα ΜΑC. Προσπαθώ να συνδέσω ασύρματα το Μac με έναν εκτυπωτή EPSON WF3520.Eνω κάνω κανονικά όλες τις ενέργειες,τον βλέπω τον εγκαθιστώ,δεν μπορώ να εκτυπώσω.Κάθε φορά που πατάω test page ο εκτυπωτής όπως μου δείχνει το status του Mac ,κανει pause.Eχω κατεβάσει drivers τα έχω κάνει όλα απο όσα γνωρίζω δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.To λειτουργικό του είναι(Mac OS X 10.7.x).Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει.Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά απο ένα άλλο λαπτοπ που τρέχει windows. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έχεις ενεργοποιήσει το "printer sharing", από το System Preferences? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jdammy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν το εχω κανει.Θα το κανω kαι θα σου πω.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα