Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω TV γύρω στα 550€. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να είναι από 40 ίντσες και πάνω γιατί μιλάμε για πάνω από 2 μέτρα θέαση. Θα χρησιμοποιείται για mkv ταινίες από το pc, freeview τηλεόραση (Αγγλία) και τίποτα άλλο.

Δε με ενδιαφέρει τίποτα από smart και networking features, πρώτο μου μέλημα η ποιότητα του panel. Επειδή ζω στην Αγγλία θα το εκτιμούσα αν μου βάζατε παραπάνω από μία προτάσεις για να σιγουρευτώ ότι υπάρχουν εδώ οι αντίστοιχες σε amazon, ebuyer κλπ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρω ότι ακούγεται μπακαλίστικο για τεχνολογικό forum αλλά ρε γμτ όποτε έχω συγκρίνει την εικόνα της LG με την αντίστοιχη Samsung, πάντα χάνει η LG...

Σίγουρα θα ναι αξιοπρεπέστατη από μόνη της αλλά θέλω να τη δω δίπλα δίπλα τώρα. Πάντως μου άρεσε κι εμένα το ότι έχει Sky tv, Netflix και δε συμμαζεύεται.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρω ότι ακούγεται μπακαλίστικο για τεχνολογικό forum αλλά ρε γμτ όποτε έχω συγκρίνει την εικόνα της LG με την αντίστοιχη Samsung, πάντα χάνει η LG...

Σίγουρα θα ναι αξιοπρεπέστατη από μόνη της αλλά θέλω να τη δω δίπλα δίπλα τώρα. Πάντως μου άρεσε κι εμένα το ότι έχει Sky tv, Netflix και δε συμμαζεύεται.

Καλημέρα φίλε,

Εγώ πάλι θεωρώ τις LG να κερδίζουν και άλλο έδαφος, έναντι των Samsung. Ωστόσο, πιστεύω ότι και οι δυο εταιρίες είναι πολύ καλές στον τομέα αυτό. Ίσως να έχω μια παραπάνω συμπάθεια στην LG, αλλά από εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...