arman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Γεια χαρα παιδια.Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον φορητο μου...κατα την εκκινηση και ενω ανοιγει κανονικα,μετα απο δυο λεπτα λειτουργειας σβηνει αποτομα.Δευτερολεπτα πριν σβησει ακουγεται εντονα ο επεξεργαστης -νομιζω δλδ- και σβηνει.Ο τεχνικος που το ειδε ειπε οτι ο σενσορας θερμοκρασιας που ειναι ενσωματομενος στην μητρική δινει λαθος στοιχεια με αποτελεσμα το μηχανημα να σβηνει...Με λιγα λογια θελει αλλαγμα η μητρικη πραγμα ασυμφορο.Σαν προσωρινη λυση μου εδωσε το ταυτοχρονο πατημα του fn+z..οταν ακουγεται εντονα ο επεξεργαστης...Αυτο αλλωτε εχει αποτελεσμα αλλωτε οχι...Καμια βοηθεια ?????? Το μηχανημα δεν αντιμετοπιζει αλλο προβλημα...ευχαριστω εκ των προτερων
doshy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 κάρτα γραφικών φιλε μου. έχει παρα παρα παρα πόλους που ξέρουν να κάνουν format και ανοίγουν μαγαζί και το παίζουν τεχνική και δεν ξέρουν που pan τα όχι τέσσερα τα χίλια τέσσερα.. τι σχέση έχει τώρα ο αισθητήρας άμα χάλασε με το ότι το μηχάνημα κλείνει.. άμα χαλούσε αισθητήρας θα δούλευε το fan στο full. δεν θα έκλεινε όμως το pc. η πάλη άμα είχε χαλασμένο αισθητήρα μορέι να βραχυκύκλωνε, δεν θα γύριζε το fan και δεν θα άκουγες τίποτα. να σου το πω λιγάκι κιόλας το πρόβλημα σου τι παίζει η κάρτα γραφικών (το chip) από την κάτω μέρα έχει μπαλάκια αν ένα από αυτά δεν πατάει πάνω στην board δημιουργεί αντισταση με αποτέλεσμα να σταματάει εκεί το ρεύμα (άσχετα που ανάβει και δείχνει εικόνα) να ζεσταίνεται το chip να ανεβάζει στροφές το fan για να ψύξει και σβήνει το laptop.. sorry για την έκρηξη μου ποιο πάνω αλλα δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέπω και ακούω κάθε μέρα από δήθεν τεχνικούς 1
arman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Σ αυτό που λες για τους "ειδικους" δεν έχεις αδικο...πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο να το επισκευασω απο άποψη κόστους. ..οπως και ναεέχει ευχαριστώ για την απάντηση σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα