Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πως και η intel θα αγοράσει κάποια στιγμή την nvidia,η θα συνεργαστούν,δεν πάει άλλο γιατί η nvidia πουλάει μόνο γραφικά και εκεί υστερεί η intel ενώ αν ένωναν τις τεχνολογίες τους θα ξεπερνούσαν πολύ την amd με τα νανόμετρα και τις πατέντες και η nvidia όπως είναι μόνο κάρτες γραφικών πουλάει και κακά τα ψέματα μόνο στο gaming και σε επαγγελματικές δουλειές έχει κοινό.......

η amd πουλάει στις κονσόλες και η nvidia μόνο στα Pc,για τα δε tegra apata.

sp_0206_09_v6.jpg?width=480

• Like 4
Δημοσ.

089d0505b9d1f10ca.gif

Kατι ομως που λεει οτι ειναι απο πισω το Αμερικλανικο κογκρεσο. Ετσι γινονται οι business , και καλα βρηκανε fund απο τον Dell και την Silver Lake, ενω πριν απο 4 μερες ψαχνανε περι τα 40 Billions......

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πως και η intel θα αγοράσει κάποια στιγμή την nvidia,η θα συνεργαστούν,δεν πάει άλλο γιατί η nvidia πουλάει μόνο γραφικά και εκεί υστερεί η intel ενώ αν ένωναν τις τεχνολογίες τους θα ξεπερνούσαν πολύ την amd με τα νανόμετρα και τις πατέντες και η nvidia όπως είναι μόνο κάρτες γραφικών πουλάει και κακά τα ψέματα μόνο στο gaming και σε επαγγελματικές δουλειές έχει κοινό.......

πσστ...μην σχολιάζεις...μαλώνουν εδώ μέσα!!

• Like 1
Δημοσ.

για το cloud storage που προσφέρει μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να φτιάξει κάτι σαν dropbox η skydrive,και να το ενσωματώνει στα λάπτοπ της η τις συσκευές της,επισης λέει ότι η εταιρία αυτή παρέχει σε επιχειρήσεις αυτές τις παροχές και μέσο της dell να το προωθήσει σε απλούς καταναλωτές με τα λάπτοπ της.

Αν πραγματικά πιστεύεις ότι έδωσε 67 δις για να φτιάξει μια υπηρεσία τύπου dropbox για τα laptops ντάξει καλύτερα άστο! Η συμφωνία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρεις ούτε με τα laptops ούτε με τα consumer προϊόντα της εταιρίας. Αφορά καθαρά τις enterprise cloud, server, storage solutions για datacenters κλπ.

Δημοσ.

Κατά 95% δεν θα εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές κάτι τέτοιο. Αν μπορούσε θα το είχε κάνει ήδη!

Δημοσ.

Εξαγορα 67 δις?

Με 5 δις στελνουν 2 εργοστασια τους στο διαστημα, σε τροχια γυρω απο τον Αρη.

Πολλα τα λεφτα για να μας χαρισουν "τσαμπα" storage!

• Like 1
Δημοσ.

@Amlet
εγώ είμαι ο μαύρος και εσύ η κατίνα 

Αν πραγματικά πιστεύεις ότι έδωσε 67 δις για να φτιάξει μια υπηρεσία τύπου dropbox για τα laptops ντάξει καλύτερα άστο! Η συμφωνία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρεις ούτε με τα laptops ούτε με τα consumer προϊόντα της εταιρίας. Αφορά καθαρά τις enterprise cloud, server, storage solutions για datacenters κλπ.

προφανώς και δεν θα ο έκανε για αυτό και μόνο τον λόγο αλλά θα μπορούσε να το αξιοποιήσει και εκεί για να το κάνει περισσότερο δημοφιλές στον απλό κόσμο ;-) 

Κατά 95% δεν θα εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές κάτι τέτοιο. Αν μπορούσε θα το είχε κάνει ήδη!

δεν ξέρω απο τέτοια θέματα αλλά και η amd αγόρασε την ATI.

• Super Moderators
Δημοσ.

άστα πσστ ελευθερία λόγου έχουμε και εσύ ο μάγκας που θα μου κλείσει το στόμα δεν είσαι....

Classic_S3.jpg

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...