Προς το περιεχόμενο

Corsair Gaming VOID RGB Wireless Dolby 7.1 Headset Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Corsair είναι γνωστή, λίγο πολύ, σε όλους τους χρήστες που έχουν μια έστω και τυπική ενασχόληση με τον τομέα του hardware.

Η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται στο χώρο των υπολογιστών από το 1994 και στην γκάμα της μπορεί να βρει κάποιος διάφορα περιφερειακά, κουτιά PC, τροφοδοτικά κ.α. Τελευταία, με ένα στοχευμένο και έξυπνο τρόπο προώθησης των προϊόντων της (branding) η Corsair φέρνει στο αγοραστικό κοινό μία νέα σειρά προϊόντων με κυρίαρχο το κίτρινο χρώμα. Όλα τα προϊόντα της έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την τεχνολογία RGB χρωματισμών.

Έτσι λανσαρίστηκαν RGB πληκτρολόγια και ποντίκια και τελευταία η Corsair παρουσίασε και RGB ακουστικά. Τα κιτρινόχρωμα ασύρματα ακουστικά (headset) της Corsair ονομάζονται VOID RGB, και στη Special Edition συνοδεύονται από μία ασορτί βάση για επιμήκυνση της σύνδεσης με το PC.

Link.png Site: Corsair Gaming VOID RGB Wireless Dolby 7.1 Headset Review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι έχω πρόβλημα με όλα τα ασύρματα πράγματα που έχουν μπαταρία λιθίου...
Υπερ-γαμάτα τα ακουστικά, τα τρομερά-ασύρματα ηχεία, τα υπερ-κινητά των 1000€...

Χωρίς να έχω αγοράσει κάτι άλλο ασύρματο πέρα από κινητά, σκέφτομαι το εξής:
Έχω το Nexus 4, το οποίο είναι ακόμη ένα πολύ καλό κινητό σαν hardware.
Όταν το πρωτοπήρα η μπαταρία του (με την χρήση που κάνω εγώ) με πήγαινε μέχρι και 4 ημέρες!
Έχω screenshots!
Από τότε δεν έχω αλλάξει κάτι στην ρουτίνα μου, ούτε παιχνιδια και προγράμματα του έχω προσθέσει, μόνο updates του λειτουργικού...
Πλέον η μπαταρία του με βγάζει 1 μέρα, το πολύ! Με την ίδια χρήση που έκανα και τότε.
Εντάξει θα μου πει κάποιος, κοντά 4 χρόνια το έχεις.. τι άλλο θέλεις..?!

Να τα σκάσω τα λεφτά για να πάρω καλό κινητό ή γαμάτα ασύρματα ηχεία... Αλλά γιατί?!
Για να μου κρατάει η μπαταρία μια μισή μέρα μετά από 2-3 χρόνια!?

Είμαι παράλογος ή σκέφτονται κι αλλοι έτσι?!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλαξε μπαταρία,4 χρόνια κινητό πάλι καλά που σου κρατάει κι τόσο,άσε που τα καινούργια Updates μπορεί να σου τρώνε παραπάνω μπαταρία ;P

Επεξ/σία από Stogianz
  • Like 1

Είμαι παράλογος ή σκέφτονται κι αλλοι έτσι?!

Λάθος θέμα... αυτό αφορά τα ακουστικά...

Και σοβαρά τώρα; 3+ χρόνια κινητό με την ίδια μπαταρία που έχει ξεπεράσει τις 1000 φορτίσεις και έχει κάποιος την απαίτηση να κρατάει όσο στην αρχή; Αν το 4 ετών hardware ικανοποιεί κάποιον πολύ καλά κάνει... αλλά ας δώσει και τίποτα να του αλλάξουν τη μη αποσπώμενη μπαταρία αν δε μπορεί μόνος. Είναι σαν γονείς που επί δεκατία '90 αγόραζαν υπολογιστή ως επένδυση για το παιδί όταν μεγαλώσει... Προϊόν με τρανσίστορ είναι... δεν δίνεις μια φορά. Δίνεις ένα τέτοιο ποσό για την αγορά με την προϋπόθεση ότι σε δυο χρόνια θα το ξαναδώσεις... ;)

• Like 1

Δεν σχολιάζει καθόλου το 7.1

Είναι vitrual ή έχει όντως πάνω από 2 ηχεία;

Ούτε για την ποιότητα ήχου λέει κάτι.

Μόνο για τα λαμπάκια του mute και ότι είναι πολύ μεγάλα και δεν σου ενοχλούν τα πιρσινγκ!!

2 ηχεια 50mm εχουν μεσα. Το surround ειναι virtual. Εγω που τα εχω θα διαφωνησω σε καποια πραγματα:

Οπως οτι ειναι κουραστικα μετα απο πολυωρη χρηση. Το αντιθετο, πρεπει να ειναι απο τα πιο ξεκουραστα γιατι δεν πιεζουν πολυ το κρανιο.

Επισης επειδη δεν ειναι δερματινη το υλικο δεν εχει πολυ καλη απομονωση ηχου. Για να μην παρεξηγηθω για μενα καλο ειναι αυτο μεχρι ενα σημειο γιατι κατι αλλα που εχω και να μου φωναζει η γυναικα απο το διπλα δωματιο δεν ακουω τιποτα. Ενω με αυτα εχω μια μικρη πιθανοτητα να ακουσω.

Οσον αφορα το μπασο θα το χαρακτηριζα μετριο προς καλο. Το αποτελεσμα παντως ειναι υποδεεστερο απο στερεοφωνικα ακουστικα με καλη καρτα ηχου κατα τη γνωμη μου. Καλος καθαρος ηχος αλλα με την soundblaster Z και τα hyperx cloud που επισης εχω το τελικο αποτελεσμα ειναι ανωτερο αν ενεργοποιησω το studio pro της καρτας ηχου. Χωρις αυτο ειναι καλυτερα τα corsair.

Το μικροφωνο ειναι πολυ αδυναμο. Πρεπει να λυγισεις το πλαστικο του μικροφωνου να φτανει ακριβως στο στομα σου για να ακουγεσαι σωστα σε skype κτλ... Δεν εχει boost γιαυτο. Αν ειχε mic boost το software της corsair θα ηταν κομπλε...

Αυτα απο μενα...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...