Προς το περιεχόμενο

Arctic Silver Ceramique 2 25gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είναι (ή τουλάχιστον κάποτε ήταν) καλή λύση αλλά ημι-μόνιμη. Κολάει αρκετά γερά!

Απο μένα καλύτερα ΜΧ4

Δημοσ.

και για prolimatech pk-3 κοίτα.

Εχει αποδειχτεί(και με προσωπική χρήση σε i7 920) πολύ καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

ΜΧ-4 φοράει απ το εργοστασιο η freezer ψύκτρα μου αλλα δεν έχω αλλάξει πάστα στα 2 χρονια για να μπορώ να συγκρίνω.

Δημοσ.

για να εχω :).Τεσπα θα παρω την pk2.Και κατι τελευταιο για να μην ανοιγω θεμα.Επειδη θα τις βαλω σε λαπτοπ ποιοσ ειναι ο καλυτερος τροπος να μπουν.Μια λεπτη στρωση η μια μικρη δοση στην μεση του chip.Δεν ξερω αν ειναι σιγουρο αλλα πιστευω στα λαπτοπ λογω το οτι δεν εχουν την αλλοουμινια στρωση απο πανω οπως σε desktop ,πιστευω εξατμιζονται ποιο ευκολα οι παστες

Δημοσ.

για να εχω :).Τεσπα θα παρω την pk2.Και κατι τελευταιο για να μην ανοιγω θεμα.Επειδη θα τις βαλω σε λαπτοπ ποιοσ ειναι ο καλυτερος τροπος να μπουν.Μια λεπτη στρωση η μια μικρη δοση στην μεση του chip.Δεν ξερω αν ειναι σιγουρο αλλα πιστευω στα λαπτοπ λογω το οτι δεν εχουν την αλλοουμινια στρωση απο πανω οπως σε desktop ,πιστευω εξατμιζονται ποιο ευκολα οι παστες

Άμα δεις στο σύνδεσμο που παρέθεσα χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους. Η μέθοδος με την μπίλια στην μέση είναι η χειρότερη καθώς δεν απλώνεται παντού. Η καλύτερη μέθοδος αποδείχθηκε η χιαστής ή η επάλειψη όλου του επεξεργαστή με κάρτα(αυτή χρησιμοποιώ εγώ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...