giannis22k Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τι λετε για αυτή την παστα.7 ευρω εχει 25γρ.
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος είναι (ή τουλάχιστον κάποτε ήταν) καλή λύση αλλά ημι-μόνιμη. Κολάει αρκετά γερά! Απο μένα καλύτερα ΜΧ4
giannis22k Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Eλεγα να παρω την mx-2 λογω περισσότερων γρ. εκτος εν ειναι καλυτερη η mx-4
NT1G Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε πόσα pc θα βάλεις και χρειάζεσαι τόση ποσότητα;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 και για prolimatech pk-3 κοίτα. Εχει αποδειχτεί(και με προσωπική χρήση σε i7 920) πολύ καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. ΜΧ-4 φοράει απ το εργοστασιο η freezer ψύκτρα μου αλλα δεν έχω αλλάξει πάστα στα 2 χρονια για να μπορώ να συγκρίνω.
giannis22k Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 prolimatech pk-3 δεν εχουν απο οτι βλεπω διαθεσιμοτητα .Για τωρα σε 2 λαπτοπ θα βαλω..Για την prolimatech pk-2 τι λετε?
La_MoRt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αφού θέλεις για 2 laptop προς το παρών και δε χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα γιατί πας να αγοράσεις 25g;
antbyron Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 prolimatech pk-3 δεν εχουν απο οτι βλεπω διαθεσιμοτητα .Για τωρα σε 2 λαπτοπ θα βαλω..Για την prolimatech pk-2 τι λετε? και η pk2 είναι καλή. Site: thermalpaste test
giannis22k Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 για να εχω .Τεσπα θα παρω την pk2.Και κατι τελευταιο για να μην ανοιγω θεμα.Επειδη θα τις βαλω σε λαπτοπ ποιοσ ειναι ο καλυτερος τροπος να μπουν.Μια λεπτη στρωση η μια μικρη δοση στην μεση του chip.Δεν ξερω αν ειναι σιγουρο αλλα πιστευω στα λαπτοπ λογω το οτι δεν εχουν την αλλοουμινια στρωση απο πανω οπως σε desktop ,πιστευω εξατμιζονται ποιο ευκολα οι παστες
antbyron Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 για να εχω .Τεσπα θα παρω την pk2.Και κατι τελευταιο για να μην ανοιγω θεμα.Επειδη θα τις βαλω σε λαπτοπ ποιοσ ειναι ο καλυτερος τροπος να μπουν.Μια λεπτη στρωση η μια μικρη δοση στην μεση του chip.Δεν ξερω αν ειναι σιγουρο αλλα πιστευω στα λαπτοπ λογω το οτι δεν εχουν την αλλοουμινια στρωση απο πανω οπως σε desktop ,πιστευω εξατμιζονται ποιο ευκολα οι παστες Άμα δεις στο σύνδεσμο που παρέθεσα χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους. Η μέθοδος με την μπίλια στην μέση είναι η χειρότερη καθώς δεν απλώνεται παντού. Η καλύτερη μέθοδος αποδείχθηκε η χιαστής ή η επάλειψη όλου του επεξεργαστή με κάρτα(αυτή χρησιμοποιώ εγώ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα