Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
LOL, είχα του ps2... παίζει να το χρησιμοποίησα μια φορά μόνο! 

Πςςςς...Ειχει και ενα τσουτσουνακι για το υπερυθρο.
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή μπορώ να το συντονισω και με την τηλεόραση; καλό ακούγεται. Πάνω που χάλασε αυτό της tv...

Δημοσ.

Ειναι και IR μαζί.

Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό, ενώ τα 20€ είναι τσάμπα αν σκεφτεί κανείς πως τα πολυτηλεκοντρόλ της sony και της philips για τις TV ξεκινούν ναπό 20€ για το φτηνότερο ....

Μπορεί για τους χρήστες του φόρουμ μας να φαίνεται πως δεν είναι χρηστικό, αλλά για άλλο κόσμο είναι ιδιαίτερα χρηστικό.

Δημοσ.

Καταρχήν δείχνει τεράστιο! Ειναι πανάκριβο! Ας είχε τουλάχιστον qwerty πάνω να ήταν λιγο πιο χρήσιμο.

Δημοσ.

Στο ps δεν έχουν λόγο υπαρξης τα remote κατά τη γνώμη μου.Είναι χρήσιμο για κάποιον old school user που βλέπει κάποιο dvd/bluray και θέλει να πατάει play pause σε ένα γνώριμο περιβάλλον remote control χωρίς να μπλέκει με τα joystick. Aλλά ποιος αγοράζει το ps για να βλέπει απλά ταινίες ? Ο μέσος-σύγχρονος χρήστης έχει άμεση εξοικείωση με το ps controller. Το remote υπάρχει απλά για να υπάρχει.

Δημοσ.

Εαν στις 3 επιπλεον συσκευες ΙR μπορει να μου δουλεψει τηλεοραση,ενισχυτη και τον αποκωδικοποιητη της nova εμενα μου φαινεται super στα 30€ απο τη στιγμη που ειναι κ bluetooth

Δημοσ.

Ολο και περισσοτερο η τεχνολογια μας ριχνει στον καναπε,σε λιγο μας βλεπω να ειμαστε σαν τους ανθρωπους στο WALL-E :P

Δημοσ.

για ταινιες μια χαρα ειναι

Δλδ σε χαλά που πρέπει να πατάς το Χ στο joystick τόσο πολύ που θα πάς να σκάσεις 30€ σε μια μαλακία σαν αυτό.

Δημοσ.

Μη χτηστικο παλι, οι ir ναι μεν αλλα... Ηθελα qwerty τουλαχιστον... Και ενα πανελ αφης....

και τιμη στα 100ευρω ? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...