cococrops Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια!!Εχω επαγγελματικο διπλωμα και πρεπει να το ανανεωσω το Γεναρη!!Αν δεν το ανανεωσω δεν εχω διπλωμα ουτε για Β κατηγορια ή μονο για Γ κ' Δ?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχεις δίπλωμα για καμία κατηγορία Αν δεν το χρησιμοποιείς πήγαινε και κάντο ερασιτεχνικό 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αυτό δεν το ξέρω μια ερώτηση σε μια σχολή οδηγών θα σου λύσει την απορεια 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια!!Εχω επαγγελματικο διπλωμα και πρεπει να το ανανεωσω το Γεναρη!!Αν δεν το ανανεωσω δεν εχω διπλωμα ουτε για Β κατηγορια ή μονο για Γ κ' Δ? Δεν υπάρχουν πλέον επαγγελματικά/ερασιτεχνικά διπλώματα, υπάρχουν μόνο κατηγορίες. Αν έχεις παλιό δίπλωμα(ροζ χαρτάκι) τότε παύεις να έχεις δίπλωμα για όλες τις κατηγορίες. Κόστος ανανέωσης κάπου 130€ όλα μαζί.
cococrops Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καρτελακι εχω το ειχα ανανεωση πριν 5 χρονια και το ειχα αλλαξει απο το χαρτακι!!εχω ολες τις κατηγοριες!
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καρτελακι εχω το ειχα ανανεωση πριν 5 χρονια και το ειχα αλλαξει απο το χαρτακι!!εχω ολες τις κατηγοριες! Ε τότε κάνε ένα κόπο να κοιτάξεις στο δίπλωμα σου, δίπλα από κάθε κατηγορία γράφει την ημερομηνία λήξης.
panos2171 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα καρτελάκια δεν ήταν έτσι. Πλέον γράφουν την κάθε κατηγορία πότε λήγει.
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα καρτελάκια δεν ήταν έτσι. Πλέον γράφουν την κάθε κατηγορία πότε λήγει. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, το μόνο που άλλαξε ήταν οι κατηγορίες διπλωμάτων(έγιναν περισσότερες). Και τα πρώτα καρτελάκια είχαν τις στήλες 10 και 11(ισχύς από και μέχρι) δίπλα από την κάθε κατηγορία:
cococrops Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ετσι ειναι το δικο μου απλα ειναι ολα γεματα και μου λεει για το γεναρη του 16 το Γ κ' Δ ληξη!Αν δεν το ανανεωσω Γεναρη αλλα πιο μετα χανω και Α,Β
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ετσι ειναι το δικο μου απλα ειναι ολα γεματα και μου λεει για το γεναρη του 16 το Γ κ' Δ ληξη!Αν δεν το ανανεωσω Γεναρη αλλα πιο μετα χανω και Α,Β Κάτσε λίγο γιατί αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα. Πρώτα από όλα αν πας Μάιο ξέρω γω για ανανέωση άδειας οδήγησης, πως γίνεται να χάσεις(ότι και να εννοείς με αυτή τη λέξη) τα Α και Β που τότε θα είναι σε ισχύ? Επίσης οι άδειες οδήγησης δεν χάνονται, απλά λήγουν. Όσο και να καθυστερήσεις την ανανέωση, δεν πρόκειται ούτε να περάσεις ξανά εξετάσεις για δίπλωμα, ούτε να πληρώσεις τίποτα παραπάνω σε παράβολα(εκτός αν πρόκειται για άδεια οδήγησης ταξί).
maik42 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ο νομος εχει αλλαξει. αν εχεις επαγγελματικο και εχει ληξει, δεν εισαι υποχρεωμενος να το ανανεωσεις αν δεν κανεις χρηση του επαγγελματικου. δηλαδη αν δεν οδηγεις φορτηγα κλπ. αν σε κανουν ελεγχο και εισαι με το ι.χ. και εχει ληξει το Γ,Δ,Ε δεν σε γραφουν. 2
cococrops Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ο νομος εχει αλλαξει. αν εχεις επαγγελματικο και εχει ληξει, δεν εισαι υποχρεωμενος να το ανανεωσεις αν δεν κανεις χρηση του επαγγελματικου. δηλαδη αν δεν οδηγεις φορτηγα κλπ. αν σε κανουν ελεγχο και εισαι με το ι.χ. και εχει ληξει το Γ,Δ,Ε δεν σε γραφουν. Ωραια αυτο ηθελα να μαθω
Peleus17 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αναστενω το thread λογο καποιου θεματος που εχει προκηψει. Ο πατερας μου μενει εδω και 5 χρονια και δουλευει σαν οδηγος φορτηγου 40 τονων. Εχει Γ και Ε κατηγορια. Τον Γεναρη εληξε το διπλωμα και πηγε σε ενα γερμανικο γραφειο (δεν ξερω τι και πως). Εκει του λενε πως το διπλωμα του δεν ισχυε ποτε ΓΙΑΤΙ την Β και Γ κατηγορια την εχει βγαλει στο Καζαχσταν οταν ηταν νεος. Το θεμα ειναι οτι οταν πηγε και εδωσε για Ε κατηγορια στην ΕΛΛΑΔΑ, την Β και Γ κατηγορια την αναγνωρισαν κανονοικα. Τωρα που οι Γερμαναραδες, λενε που δεν ισχυει, τι πρεπει να γινει? Του ειπαν για να το αναγνωρισουν και αυτοι, αυτες οι κατηγοριες επρεπε να ειχαν βγει σε καποια χωρα της ΕΕ. Επισης η Γερμανικη αστυνομια, το ειχε σταματησει αμετρητες φορες για ελεγχο την ωρα που οδηγουσε φορτηγο και ποτε δεν ειχε καποιο θεμα, και ουτε του ειπα οτι το διπλωμα σου δεν ισχυει? Παιδια, σας παρακαλω, αμα ξερετς τι και πως βοηθηστε με.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 καλησπερα ,ξερουμε τι ισχυει τωρα εχω το παλιο β επαγγελματικο αν μου ληξει εχω κανα χρονικο περιθώριο να το ανανεωσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα