BELL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έχει βρεθεί λύση ρε παιδιά με τη μη αποθήκευση των κωδικών των WiFi; έχει καταντήσει αηδία να πατάω κάθε μέρα τον κωδικό του σπιτιού μου
saruman123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν καταλαβα σου βγαινει ο κωδικος οταν το κλεινεις! Αν εισαι root μπορεις με εναν exlporer να πας στο φακελο με τους κωδικους του wifi και να τους περασεις.
BELL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να μου πεις που βρίσκεται αυτός ο φάκελος;
saruman123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να μου πεις που βρίσκεται αυτός ο φάκελος; http://osarena.net/android/aguides/vrite-tous-kodikous-ton-wifi-pou-echete-sindethi-me-to-android-sas.html
BELL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς νομίζω ότι δεν κάνει. Βλέπω το δίκτυό μου με τον κωδικό του, αλλά για κάποιον λόγο η έκδοση αυτή της cyanogen δεν μπορεί να έχει πρόσβαση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι αργεί να ανοίξει το WiFi. Εάν είχες cyanogen θα καταλαβαινες
saruman123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς νομίζω ότι δεν κάνει. Βλέπω το δίκτυό μου με τον κωδικό του, αλλά για κάποιον λόγο η έκδοση αυτή της cyanogen δεν μπορεί να έχει πρόσβαση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι αργεί να ανοίξει το WiFi. Εάν είχες cyanogen θα καταλαβαινεςΕχω αλλα κανενα προβλημα γενικα...(S3 i9300 5.1.1)
BELL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ίσως λόγω lollipop. Φίλος με S3 έκδοση kitkat έιχε το ίδιο πρόβλημα
thomasG4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε μερικές αρχικές nightlies της CM 4.4.4 όπως και της 5.0.2 υπήρχε αυτό το bug. Έχεις τη τελευταία nighly εγκατεστημένη;
thomasG4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω nightly την stable έχω Δεν έχει stable η cyanogenmod. Έχει κάποια releases που είναι πιο stable (snapshots) αλλά πάλι μπορεί να έχουν bugs που διορθώνονται στις επόμενες nightlies που βγαίνουν. Ποιο κινητό έχεις;
BELL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Έχεις δίκιο για το όνομα. Έχουν περάσει και 2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με το άθλημα. Έχω το Samsung note2. Εάν έχουμε κάτι δοκιμασμένο σε rom ας προτείνει κάποιος. Και αν αξίζει να πάω σε cm12,αν και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ίσως λόγω lollipop. Φίλος με S3 έκδοση kitkat έιχε το ίδιο πρόβλημαΚαλημερα.Εγω που ειχα την 4.3 δεν ειχα θεμα. Bug αρκετα δεν μπορω να πω.... Με την 5.1.1 εχουν ελαττωθει αρκετα. Στο S3 Neo(4.4.2)ομως ναι οντως το wifi καθηστερη αρκετα για να μπει(το ξερω γιατι το εχει η γυναικα).
thomasG4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Έχεις δίκιο για το όνομα. Έχουν περάσει και 2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με το άθλημα. Έχω το Samsung note2. Εάν έχουμε κάτι δοκιμασμένο σε rom ας προτείνει κάποιος. Και αν αξίζει να πάω σε cm12,αν και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Μια χαρά είναι η 5.1.1. Πέρασα τη snapshot που βγήκε πριν κάποιες μέρες και το κινητό φυσάει. Κανένα σοβαρό bug μέχρι στιγμής. Άμα περάσεις τη 5.1.1 μην ξεχάσεις να κάνεις wipe data/ factory reset πρώτα. Εννοείτε πριν κάνει wipe data παίρνεις backup ότι χρειάζεσαι.
saruman123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Titanium backup να φανταστώ ε;Και το Helium - App Sync and Backup για ολα τα γουστα(root και μή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα