Leont@s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα έχω ένα Mac mini mid 2011 το οποίο φοράει 4GB Ram στα 1333.Επισης έχω διαθέσιμα 2 dimακια σύνολο 8GB Ram στα 1066.Αξιζει να τα αντικαταστησω με τα δευτερα; Θα δω κάποια διαφορά προς τα επάνω στο μηχάνημα η λόγω χαμηλοτερης ταχύτητας θα έχει αντίθετα αποτελέσματα; Θα ήθελα τη γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Κατά 99% δεν θα παίζουν καν ή θα έχεις προβλήματα. Τα μακ θέλουν ram με ταχύτητα συγχρονισμού ακριβώς την ίδια που φοράνε από το εργοστάσιο...ούτε μεγαλύτερη ούτε μικρότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leont@s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και οι 1066 παίζουν κανονικά τα έχω δοκιμάσει σε άλλο μηχάνημα που ήθελε 1333 αλλά το θέμα μου είναι θεωρητικά σε απόδοση ποια περίπτωση είναι καλύτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε 3 μηχανήματα mac χρονολογίας 2010-2012 πάντως αν έμπαινε άλλη ram δεν έκαναν καν boot. Αφού δουλεύουν τα 8 giga βάλε τα... τα 4 δεν είναι αρκετά ούτε για τα βασικά δυστυχώς. Τρέξε και κανένα benchmark πριν και μετά αν θες να δεις διαφορά στις επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εννοείται εδώ προτιμάς ποσότητα!!!Καλή ποιότητα αλλά μιλάμε για διπλάσιο μέγεθος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leont@s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα