Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα.Εχω ενα ups cyberpower valye 1000.Το εχω σχεδον δυο χρονια(22 μηνες).Προχτες κοπηκε το ρευμα και εκλεισε κατ ευθειαν,ενω ειχα ανοικτο μονο το pc.Αφου το ξανα ανοιξα,ειπα να κανω κανενα τεστ,να δω τη γινεται.Το power panel ,μου δειχνη οτι το pc τραβαει 95-115w απο τα 550w που υποτειθεται οτι σηκωνει το ups.Εβγαλα λοιπον την μπριζα να το ξανακοιταξω,και ξαναεκλεισε παλι κατ'ευθειαν.Εκανα και ενα τεστ που εχει μεσα στο προγραματακι του power panel,και παλι τα ιδια.Tη μπορει να φταιει ρε παιδες???

Δημοσ.

Δηλ το power panel που λεει remaining ryntime batery 25 λεπτα...οτι να ναι ετσι!!!!Ειναι φυσιολογικο δηλ στα 2 χρονια να τα παιξουν οι μπαταριες??

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι τελευταιο.Επειδη ειναι στην εγγυηση ακομη και φοβαμαι να το ανοιξω μην κανω καμια μ@@@@,τις αντικαταστουν τις μπαταριες???γιατι πηρα στο μαγαζι οπου το πηρα και δεν πολυ εβγαλα ακρη!!Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι τελευταιο.Επειδη ειναι στην εγγυηση ακομη και φοβαμαι να το ανοιξω μην κανω καμια μ@@@@,τις αντικαταστουν τις μπαταριες???γιατι πηρα στο μαγαζι οπου το πηρα και δεν πολυ εβγαλα ακρη!!Ευχαριστω!!

συνήθως 6 μήνες δίνουν εγγύηση για μπαταρίες σε ups.ΑΝ έχει πρόβλημα το ups μην το πειράξεις αφού υπάρχει εγγύηση...ίσως έχει πρόβλημα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...