Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μα δεν είπε κανείς ότι θα κυκλοφορήσει κιόλας ένα ακόμα concept car είναι
stefanos_79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πεταμένα λεφτά και εργατοωρες για καθαρά marketing σκοπους. Αν έχεις λεφτά εχεις και για πεταμα... Μπορεί αυτοι εκει να τελειωσαν ενα project νωριτερα και αντι να καθονται τους είπαν δεν κανετε καμια μα$%κια να βοηθησετε και λιγο το marketing department
xpera_x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ακριβώς. Αυτό το 'concept' έχει τόση αξία όση κι η Lady Gaga που πασαλείφτηκε με μπριζόλες, καθαρά μάρκετινγκ, ουσία μηδέν. Προτιμότερο η αυτοκινητοβιομηχανία να ξόδευε λεφτά σε εξέλιξη, όπως και η κάθε τραγουδίστρια στα τραγούδια της.
RIDERGR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έχω στα χέρια μου τα σχέδια από το επόμενο κόνσεπτ της Λέξους. Πληροφορίες λένε οτι τα 2 αυτά αυτοκίνητα ίσως και να πωλούνται σαν σετ στα βιβλιοπωλεία.
georgepppo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ενα πιο ενδιαφερον βιντεο τα γατακια δεν του αρεσει το νερο αλλα εγω τα κανω μπανιο με το ζορι μπανιο με το ζορι μαρκετινγκ χαχαχαχα γαμάτο καλά το αμάξι όπως κινείται στον δρόμο είναι σαν real time render
dali13gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Χεχε τη στιγμή που βγαίνει από το γκαράζ, ο πίσω τροχός δεν γυρνάει
teovag Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μάγκες...άμα όλοι εμείς ξέραμε γιατί τα κάνουν αυτά στα τμήματα μάρκετινγκ...θα δουλευαμε στη lexus... Έχω να πω δύο πράγματα: 1) ...τώρα ήταν χαρτί...μετά τι θα είναι? 2) πριν 40 χρόνια κλάπηκε από την κραταια τότε ΕΣΣΔ ή χειρόγραφη εργασία υποψηφίου διδάκτορα ιατρικης για τις συζυγείς κινήσεις των οφθαλμών σε σχέση με την επιτάχυνση του σώματος... Τότε όλοι είπαν...μα καλά...ποιος @@ρας έκλεψε κάτι τέτοιο... Όμως όταν το 1995 η USAF παρουσίασε το πρώτο κράνος με head-up display και στόχευση με βλεματικη κίνηση...τότε πολλοί κατάλαβαν... Οπότε λέω... Απλά ...υπομονή! 1
immunity Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Για οσους δεν ξερουν.χρονια τωρα υπαρχει τεχνογνωσια για κατασκευη σπιτιων προκατ απο χαρτονι. ανθεκτικο σε σεισμο, βροχη, φωτια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πόσες μαριχουάνες έκαναν στα γραφεία μάρκετινγκ της Λέξους
fotis menidi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια για το τασακι τη θα κανουνε θα ακουμπας απανω το τσιγαρο και θα λαμπαδιαζει το αμαξι!!!!!!
lexusr450 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 to ekana proparaggelia , θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου μολισ το παραλάβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα