Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά και εργατοωρες για καθαρά marketing  σκοπους. Αν έχεις λεφτά εχεις και για πεταμα... Μπορεί αυτοι εκει να τελειωσαν ενα project  νωριτερα και αντι να καθονται τους είπαν δεν κανετε καμια μα$%κια να βοηθησετε και λιγο το marketing department   :P

Δημοσ.

Ακριβώς.

Αυτό το 'concept' έχει τόση αξία όση κι η Lady Gaga που πασαλείφτηκε με μπριζόλες,

καθαρά μάρκετινγκ, ουσία μηδέν.

Προτιμότερο η αυτοκινητοβιομηχανία να ξόδευε λεφτά σε εξέλιξη, όπως και η κάθε τραγουδίστρια στα τραγούδια της.

Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου τα σχέδια από το επόμενο κόνσεπτ της Λέξους. Πληροφορίες λένε οτι τα 2 αυτά αυτοκίνητα ίσως και να πωλούνται σαν σετ στα βιβλιοπωλεία.

pencil-car.jpg

Δημοσ.

ενα πιο ενδιαφερον βιντεο τα γατακια δεν του αρεσει το νερο αλλα εγω τα κανω μπανιο 

με το ζορι μπανιο με το ζορι μαρκετινγκ

χαχαχαχα γαμάτο 

καλά το αμάξι όπως κινείται στον δρόμο είναι σαν real time render 

Δημοσ.

Μάγκες...άμα όλοι εμείς ξέραμε γιατί τα κάνουν αυτά στα τμήματα μάρκετινγκ...θα δουλευαμε στη lexus... Έχω να πω δύο πράγματα: 1) ...τώρα ήταν χαρτί...μετά τι θα είναι? 2) πριν 40 χρόνια κλάπηκε από την κραταια τότε ΕΣΣΔ ή χειρόγραφη εργασία υποψηφίου διδάκτορα ιατρικης για τις συζυγείς κινήσεις των οφθαλμών σε σχέση με την επιτάχυνση του σώματος... Τότε όλοι είπαν...μα καλά...ποιος @@ρας έκλεψε κάτι τέτοιο... Όμως όταν το 1995 η USAF παρουσίασε το πρώτο κράνος με head-up display και στόχευση με βλεματικη κίνηση...τότε πολλοί κατάλαβαν... Οπότε λέω... Απλά ...υπομονή!

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους δεν ξερουν.χρονια τωρα υπαρχει τεχνογνωσια για κατασκευη σπιτιων προκατ απο χαρτονι. ανθεκτικο σε σεισμο, βροχη, φωτια.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσες μαριχουάνες έκαναν στα γραφεία μάρκετινγκ της Λέξους:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...