DAIDALUS0084 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα ηθελα να ρωτησω για κατι που εχω παρατηρησει γενικα οτι συμβαινει σαν φαινομενο, δηλαδη το να κανεις αρνητικη αξιολογηση σε καποιον και αυτος που την δεχεται αυθαιρετα και εκδικητικα να απανταει με αρνητικη επειδη του εκανες εσυ,αυτο κατα ποσο βοηθαει οντως στο να δινουμε μια πληρη εικονα για το καθε μελος?πιστευω θα επρεπε οταν μια αξιολογηση φαινεται οτι προερχεται καθαρα για λογους αντεκδικησης να σβηνετε.... Εμενα συγκεκριμενα ειχα ανεβασει ενα κινητο για πωληση και μου ζητησε καποιο μελος να το στειλω με αντικαταβολη μολις του ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτω αντικαταβολη ζητησε το iban μου για καταθεση, την επομενη μερα μου εστειλε το πρωι και ειπε παω να σου στειλω τα χρηματα αλλα θα φανουν σε 2 μερες στον λογαριασμο μου.... και εστειλε και τα στοιχεια αποστολης του.Μετα απο 3 μερες εστειλε ενα μυνημα ξεκαρφωτα οπου ελεγε οτι κατι του ετυχε και δεν μπορεσε να στειλει τελικα πριν 3 μερες τα χρηματα και γενικοτερα δεν θα τα στειλει (καλα που δεν το ειχα στειλει το κινητο γιατι πιθανοτατα το ειχα χασει). Εννοειται πως του ειπα πως αυτη δεν ειναι υπευθυνη συμπεριφορα και οτι θα τον αξιολογησω για προστασια των υπολοιπων, αυτος απειλουσε θεους και δαιμονες οτι θα κλεισει το site σαν το ricardo και κατι τετοιες ασυναρτησιες...... τον αξιολογησα και φυσικα εκδηκητικα εκανε το ιδιο και αυτος παραδεχομενος οσα εκανε στην αξιολογιση του αλλα ειπε και το θεικο δεν ειχαμε υπογραψει και συμβολαιο...... Το ζητημα και ερωτημα μου ειναι να μπαινεις στην διαδικασια να κανεις αρνητικες αξιολογησεις με κινδυνο να εισπραξεις και εσυ το ιδιο η απλα να αγνοεις τετοιες καταστασεις.......?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Για άλλο site ρωτάς ή για το insomnia; Στο insomnia, εφόσον δεν υπήρξε συναλλαγή, δε θα διατηρούταν καμία από τις δύο αξιολογήσεις. 1
DAIDALUS0084 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 για insomnia μιλαω. δηλαδη λανθασμενα τον αξιολογησα?
The Spirit Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ναι φίλε μου, αξιολόγηση στο insomnia μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις κάνει συναλλαγή με το μέλος που του κάνεις και μόνο.
DAIDALUS0084 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 τωρα πρεπει να την σβησω? και αν ναι πως..?
Bspus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Για άλλο site ρωτάς ή για το insomnia; Στο insomnia, εφόσον δεν υπήρξε συναλλαγή, δε θα διατηρούταν καμία από τις δύο αξιολογήσεις. Τοτε μπορει να σβηστει και μια δικια μου απο χρονια πριν? Η μονη αρνητικη που εχω. Εστειλα κατι αντικαταβολη, δεν το παρελαβε. Του εκανα αρνητικη και μου εκανε και εκεινος λεγοντας ψεματα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Στείλτε αναφορά τις αγγελίες. Για αυτή προ ετών δε δεσμεύομαι, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Για την πρόσφατη δε θα υπάρξει θέμα.
Socratis_g Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 να ρωτήσω κατι με αφορμή αυτό "αξιολόγηση στο insomnia μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις κάνει συναλλαγή" αν μου ζήτήσει κάποιος να του κρατήσω κατι που πουλάω, να το πάρει μετά απο 2 μέρες, και μεσα σε αυτές τις 2 μέρες εγώ εχω ακυρώσει 1 αλλο ατομο που το ήθελε. και έρχεται η 2 μέρα και ο πρώτος ενδιαφερόμενος μου λέει ότι τελικά το μετανιωσε. και εγώ εξαιτίας του έχω χάσει τον πελάτη. εκεί δεν πρεπει να του ρίξω αρνητή? η λύση που κάνω είναι ότι δεν κρατάω τίποτα για κανέναν. αλλά αυτό δεν το κάνουν όλοι. ή όταν θέλω να αγοράσω κάτι και τελικά με ακυρώνει ο πωλητής γιατί βρήκε να το δώσει ακριβότερα? και εκεί χαλάει τη συμφωνία. γιατί να μην βάζω αρνητική? 1
Hal9000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 να ρωτήσω κατι με αφορμή αυτό "αξιολόγηση στο insomnia μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις κάνει συναλλαγή" αν μου ζήτήσει κάποιος να του κρατήσω κατι που πουλάω, να το πάρει μετά απο 2 μέρες, και μεσα σε αυτές τις 2 μέρες εγώ εχω ακυρώσει 1 αλλο ατομο που το ήθελε. και έρχεται η 2 μέρα και ο πρώτος ενδιαφερόμενος μου λέει ότι τελικά το μετανιωσε. και εγώ εξαιτίας του έχω χάσει τον πελάτη. εκεί δεν πρεπει να του ρίξω αρνητή? η λύση που κάνω είναι ότι δεν κρατάω τίποτα για κανέναν. αλλά αυτό δεν το κάνουν όλοι. ή όταν θέλω να αγοράσω κάτι και τελικά με ακυρώνει ο πωλητής γιατί βρήκε να το δώσει ακριβότερα? και εκεί χαλάει τη συμφωνία. γιατί να μην βάζω αρνητική? Γιατί δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις