Προς το περιεχόμενο

επαναφορά συστήματος

georgepao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εαν κάνω επαναφορα συστήματος χανονται τα προγράματα-ενημερώσεις ιντερνετ και φακελοι?

ακομα και τα downloads? μπορω να τα ξαναβρώ μετά η πρέπει να τα ξανακατεβάσω;;

ευχαριστω εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ό,τι έχεις κατεβάσει, δεν θα χάσεις τίποτα.

Μόνο αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα και η επαναφορά θα είναι σε σημείο πριν την εγκατάστασή του.

Το σημείο που θα επαναφέρεις το σύστημά σου, μπορείς να το διαλέξεις από αυτά που σου έχει δημιουργήσει από μόνο του.

Καλό είναι πάντως, πριν κάνεις κάτι που πιστεύεις ότι θα προξενίσει κάποιο πρόβλημα, να δημιουργήσεις manually ένα σημείο επαναφοράς.

Πάντως, αν θυμάμαι καλά μπορείς να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επαναφορά συστήματος.

Από ό' date='τι έχεις κατεβάσει, δεν θα χάσεις τίποτα.

Μόνο αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα και η επαναφορά θα είναι σε σημείο πριν την εγκατάστασή του.

Το σημείο που θα επαναφέρεις το σύστημά σου, μπορείς να το διαλέξεις από αυτά που σου έχει δημιουργήσει από μόνο του.

Καλό είναι πάντως, πριν κάνεις κάτι που πιστεύεις ότι θα προξενίσει κάποιο πρόβλημα, να δημιουργήσεις manually ένα σημείο επαναφοράς.

Πάντως, αν θυμάμαι καλά μπορείς να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επαναφορά συστήματος.[/quote']

Den eimai kai toso sigouros gia auto... :roll:

Mia fora ekana to LA8OS na kanw restore se winXP kai xa8hkan arketa arxeia pou eixa sto sklhro mou! :evil:

Νομιζω οτι αρχειο εχουμε κατεβασει και ειναι στο δισκο με το λειτουργικο χανεται..Ισως κανω και λαθος...Αυτο που δεν επηρεαζεται ειαι το Outllok express.

Καλημερα Χριστινα!!!!! :D :D

Δεν μου έχει τύχει να παρατηρήσω να έχει χαθεί κάτι.

Πάντως κι εγώ είχα τον ίδιο φόβο πριν κάνω την 1η φορά επαναφορά, είχα ρωτήσει σχετικά και μου είπαν πως δεν χάνονται... :shock:

Αν παρατηρήσεις κάτι, έχει και "αναίρεση επαναφοράς συστήματος" :mrgreen:

Καλημέρα Γιάννη μου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...