Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Teo.Dim 

φιλε μου καταλαβαινω το να εχεις κανει μπαφους την ωρα που ανοιγεις το θεμα...ηταν μια ωρα δυσκολη και το ειχες αναγκη...αλλα τοσες ωρες μετα ακομα μπαφους κανεις ανθρωπε μου?εχεις ανοιξει ολο αυτο το θεμα λεγοντας ολες αυτες τις ανακριβιες και ερχεσαι στο τελος να μας πεις μην εξαρτασται απο αυτο δεν ειναι αναγκαιο και και και...ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ?

γκρινιαζεις γτ πιανεις 11 ενω πληρωνεις ΓΙΑ 24MPbs και θες να πιασεις εστω λιγο παραπανω για να κατεβαζεις τα παιχνιδια σου απο τον θειο και οτι αλλο κανεις και ερχεσαι να πεις εσυ σε εμας μην εξαρτομαστε...

Ας κλειδωσει ενας Mod το θεμα με τον τρολλα...και πολυ ασχοληθηκαμε μου φαινεται...ενταξει το πρωι που το ειδα γελαγα τωρα απλα νευριαζω...

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο αλλος εκανε εγγραφη στην 1:23 και 1:29 ανοιγει αυτο το φοβερο θεμα πληρωνω για 24 ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ 24 mbps...Και εμενα μου κραταει το ικα 240 ευρω απο το μισθο μου καθε μηνα και για να κλεισεις ραντεβου πρεπει να κανεις ταμα!Τι να κανουμε?

• Like 2
Δημοσ.

2) Μπορείς να διαβάσεις τι είναι κάθετη και τι οριζόντια καλωδίωση

3)Μπορείς να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για το τι είναι και πως λειτουργεί το ένα λειτουργικό σύστημα.

4)60% πάνω στην ταχύτητα δεν έλεγε ποτέ και δεν πρόκειται ποτέ να πει κανένα συμβόλαιο.

5)Παίζει ρόλο στην πρόοδο. Και η εξέλιξη, πρόοδος είναι. Αν διαβάσεις πού, πώς και σε ποιους τομείς χρησιμοποιήθηκε η ίδια τεχνολογία και πιο εξελιγμένη των bullet trains τότε θα καταλάβεις γιατί είναι πρόοδος. Με κράζεις για αμπελοφιλοσοφίες ενώ λέμε το ίδιο πράγμα. Προφανώς δεν θα επενδύσουν οι εταιρίες, και από τη στιγμή που έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε από το ποιος την έχει μεγαλύτερη τη σύνδεση καλό είναι να ασχοληθούμε με εκείνα. Η κυβέρνηση θα εγκρίνει και θα κόψει ή θα δώσει το πράσινο φως στα σχέδια επέκτασης του ίντερνετ. Δεν θα απαιτήσει και δεν θα δώσει σε κανέναν με το έτσι θέλω έργο για να αναπτύξει το δίκτυο. Είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που λέω. Μιλάω μόνο για το κομμάτι του διαδικτύου, το οποίο γνωρίζω.

6)Ο "πλούσιος" και η επιχείρηση δεν βάζουν adsl. Και δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τα στραβά μάτια γι΄αυτό. Πετάει οπτική και υπάρχουν μια χαρά πακέτα προσβάσιμα και σε εμάς, απλά κοστίζουν από τετραψήφιο νούμερο και πάνω κάθε μήνα.

7)Πιο πάνω αναφέρεις ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί η οικονομία. Με αυτό που λες εδώ μάλλον ούτε εσύ ξέρεις. Τι σχέση έχει η ηθική;

Πώς θα κρατήσεις μια επιχείρηση που σου κοστίζει 600 ευρώ τον μήνα για να την συντηρήσεις και να συνεχίζεις να παρέχεις τις υπηρεσίες σου, όταν γι' αυτές χρεώνεις 599 ευρώ τον μήνα; Δεν θέλεις κέρδος γιατί προφανώς μπορείς να τρως ότι βγάζει η γη δωρεάν.

Νιώθεις εξαπατημένος, δεν είσαι. 

2)ποιος ο λογος να ανοιγω θεμα αν με μεταβιβαζεται καπου αλλου; παντα αυτο κανετε εδω περα,δινετε πασα αλλου την ευθυνη!

3)ναι αυτο ακριβως θα κανω,θα διαβασω βιβλιο μερικων εκατονταδων σελιδων οταν η απαντηση ειναι ή ενα απλο οχι ή ενα απλο ναι...

4)το ξερω! ολα για το χρημα τα κανουμε!Ποτε δε κατανοουν τις αναγκες του απλου ανθρωπου για ταχυτητα ολα τα κοστολογουν και μας βλεπουν σαν εσοδα και οχι σαν ανθρωπους με δικαιωμα στο γρηγορο ιντερνετ!Ελλαδα,τι περιμενεις...στην Αμερικη τετοιες κοροιδιες δεν γινονται!

5)Μεγαλυτερο προβλημα εχουμε απτη ταχυτητα; Δε νομιζω..ολοι για αυτο παραπονιουνται μπες σε ολα τα φορουμ του ινσομνια διαβασε τα thread.Ολοι εχουν κομπλεξ ταχυτητας και ειναι ανικανοποιητοι οπως κεγω δηλαδη..

6)Αρα δεν μπορουμε να τα αποκτησουμε! σαν να μου λες,υπαρχει φαρμακο για μακροζωια παιρνεις 1 χαπακι καθε μερα και ζεις μεχρι τα 200! Ομως,αν το καθε χαπακι κανι απο 100.000€ τοτε τι με νοιαζει εμενα αν ειναι διαθεσιμο στην αγορα; ΜΠΟΡΩ να το αγορασω; ΟΧΙ αρα το να ειναι διαθεσιμο και να μπορει να το αγορασει το 1% του πλανητη αυτο δε με ενδιαφερει ουτε και μου φαινεται χρησιμο πουθενα! Αρα,ασε το "τι υπαρχει" και δωσε εμφαση στο "τι αντεχει η τσεπη μου"!

7)Ακριβως αυτο! Η φυση σου παρεχει φαγητο και νερο ομως ο ανθρωπος το μονο απληστο ζωο της ταξινομησης των χιμπατζηδων εκμεταλευεται τα δωρα της φυσης με ιδιοτελεια και υπερβολη με αποτελεσμα να στερευουν σιγα-σιγα τα αποθεματα μας...(πολεμοι,ναρκωτικα,φαινομενο του θερμοκηπιου,λιγοι πλουσιοι/πολλοι φτωχοι,επαναστασεις,υπερπληθυσμος)

Το ελπιζω αλλιως θα τους κηρυξω τον πολεμο και δε θα τους μεινει ουτε σωβρακο! Ο προπαππους μου ηταν Μακεδονομαχος και νιωθω μεγαλη υποχρεωση να φανω ανταξιος της γενιας μου! Πως πιστευεις οτι θα ενιωθε ο προπαππους μου αμα του ελεγα "προππαπου,με κλεβουν στη Wind τα Mbps και εγω δεν κανω κατι για αυτο" ξερεις τι θα μου εκανε; θα με εφτυνε και θα με ελεγε "ατιμο" για μενα αυτη ειναι η μεγαλυτερη βρισια! Ατιμος = αυτος που δεν εχει τιμη! Οι γυναικες ειναι για το ζευγαρωμα και το νοικοκυριο και οι αντρες για τη δουλεια και τη μαγκια! Αμα ομως δεν εχει τιμη ενας αντρας ειναι δειλος και δεν τιμαει τα παντελονια που φοραει τοτε δεν ειναι αντρας αλλα πιτσιρικι!

Δημοσ.

@Teo.Dim19, αφήνω απ' έξω όλα τα φιλοσοφικά και θα σου γράψω μόνο περιληπτικά* για τα τεχνικά θέματα, που κατά πως φαίνεται έχεις (μην το πάρεις προσωπικά) παντελή άγνοια, διαμορφώνοντας λανθασμένη εικόνα της πραγματικής κατάστασης.

1. Το xDSL (ADSL & VDSL) είναι μια τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων που λειτουργεί πάνω στην παραδοσιακή τηλεφωνική γραμμή. Μεταφέρεται δηλαδή μαζί με το τηλεφωνικό σήμα, σε διαφορετικές συχνότητες, μέσω ενός χάλκινου ζεύγους που ξεκινά από το DSLAM (με το οποίο συνδεόμαστε) μέχρι το σπίτι μας.

• Βάσει νόμων της φυσικής έχει σημαντικό μειονέκτημα την εξασθένιση, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη (καταρχήν) με την απόσταση. Σε όλο τον κόσμο (ουδεμία εξαίρεση στον πλανήτη Γη), η εξασθένιση είναι περίπου 13db για κάθε χιλιόμετρο του χάλκινου αγωγού.
  • Επιπρόσθετα η εξασθένιση αυξάνει ανάλογα της φυσικής κατάστασης του καλωδίου και του συνολικού αριθμού των ενώσεων που υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή του.

2. Η καλωδίωση χωρίζεται σε 4 τμήματα. Τα πρώτα 2 είναι ευθύνης του ΟΤΕ και τα υπόλοιπα δικιά μας και μόνο σε αυτά μπορούμε να επέμβουμε.

• Το πρώτο συνδέει το αστικό κέντρο με την υπαίθρια καμπίνα. Το δεύτερο την υπαίθρια καμπίνα με τον κεντρικό κατανεμητή της δικιάς μας οικοδομής. Εδώ σε κάθε καλώδιο υπάρχουν δεκάδες ζεύγη που μεταφέρουν συχνότητες. Ανάλογα την κατάσταση του καλωδίου έχουμε μικρή ή μεγάλη μείωση της εξασθένισης, λόγω αλληλοεπίδρασης από τα σήματα όλων των ζευγών.
  • Το τρίτο τμήμα, συνδέει τον κεντρικό κατανεμητή με τον χώρο στον οποίο τερματίζει εντός του σπιτιού μας (που συνήθως είναι η πρώτη πρίζα) και αναφέρεται ως "κάθετη".
  • Το τελευταίο τέταρτο τμήμα, είναι η "οριζόντια" καλωδίωση, η οποία ξεκινά από την π.χ. πρώτη πρίζα και κατευθύνεται στις υπόλοιπες πρίζες του διαμερίσματος.

Κανονικά στα 2 τελευταία τμήματα πρέπει να έχουμε ελάχιστη εξασθένιση καθώς πρόκειται για μικρές διαδρομές, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε συχνά προβλήματα λόγω λανθασμένης ή προβληματικής εγκατάστασης και συνδέσεων.

3. Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος πάροχος (επαναλαμβάνω σε όλο τον κόσμο) να εγγυηθεί την ταχύτητα συγχρονισμού και αναφέρεται πάντα "έως".

Δεν μπορεί να έχεις την ίδια ταχύτητα συγχρονισμού με έναν που είναι στην μισή απόσταση από το ίδιο αστικό κέντρο απ' ότι εσύ, ούτε ακόμη κι αν είστε γείτονες αλλά η εσωτερική σου καλωδίωση είναι σε οικτρή κατάσταση. Κανόνας της φυσικής υπεράνω κάθε αμφισβήτησης.

4. Στις xDSL συνδέσεις έχουμε καταρχήν την ονομαστική ταχύτητα, που είναι αυτή με την οποία συγχρονίζει το modem και εμφανίζεται μέσα στο μενού του.

Όμως η πραγματική ταχύτητα που έχουμε στο διαδίκτυο, υπολείπεται της πραγματικής κατά ένα ποσοστό που έχει να κάνει με διάφορους τεχνικούς παράγοντες, με μέγιστη απόκλιση 21%.

Στην πράξη συνήθως, σε VDSL έχουμε μείωση 4%-8% και σε ADSL 12%-15%, αλλά δεν αποκλείονται περιπτώσεις να φθάσουμε και στην μέγιστη μείωση.

5. Η ονομαστική ταχύτητα λοιπόν που συγχρονίζουμε έχει να κάνει αποκλειστικά με την καλωδιακή γραμμή και τον εξοπλισμό, του παρόχου και του δικού σου modem/router.

Η πραγματική ταχύτητα στο διαδίκτυο έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του παρόχου και στις δικές σου συσκευές που χρησιμοποιείς.

Τώρα αν νομίζεις ότι η γραμμή σου έχει θέμα ή φταίει ο πάροχος, δώσε τα στοιχεία της σύνδεσης όπως εμφανίζονται μέσα στο modem/router για να έχεις απαντήσεις-προτάσεις. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να γράφουμε άσχετα πράγματα.

Τέλος αν δεν θέλεις να σε αντιμετωπίζουν ως troll, μην αναφέρεις ξανά ότι κάπου-κάπως-κάποτε είχες διαβάσει για το περιβόητο 60%. Απλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση (επαναλαμβάνω πουθενά στην υφήλιο) για τεχνικούς λόγους.

Αν νομίζεις ότι σφάλουμε, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν να μας αποστομώσεις. Βρες το συμβόλαιο που έχεις και δείξε μας την σχετική μνημόνευση. Μέχρι να γίνει αυτό, θα έχεις την αντίστοιχη αντιμετώπιση, καθώς εμείς αναλύσαμε τι πραγματικά ισχύει.

* Περιληπτικά είπα, αλλά τελικά μου βγήκε μακρινάρι. Συγνώμη όλα τα μέλη.

• Like 1
Δημοσ.

@Teo.Dim 

φιλε μου καταλαβαινω το να εχεις κανει μπαφους την ωρα που ανοιγεις το θεμα...ηταν μια ωρα δυσκολη και το ειχες αναγκη...αλλα τοσες ωρες μετα ακομα μπαφους κανεις ανθρωπε μου?εχεις ανοιξει ολο αυτο το θεμα λεγοντας ολες αυτες τις ανακριβιες και ερχεσαι στο τελος να μας πεις μην εξαρτασται απο αυτο δεν ειναι αναγκαιο και και και...ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ?

γκρινιαζεις γτ πιανεις 11 ενω πληρωνεις ΓΙΑ 24MPbs και θες να πιασεις εστω λιγο παραπανω για να κατεβαζεις τα παιχνιδια σου απο τον θειο και οτι αλλο κανεις και ερχεσαι να πεις εσυ σε εμας μην εξαρτομαστε...

Ας κλειδωσει ενας Mod το θεμα με τον τρολλα...και πολυ ασχοληθηκαμε μου φαινεται...ενταξει το πρωι που το ειδα γελαγα τωρα απλα νευριαζω...

το γρηγορο ιντερνετ το θελω για να μπορω να βλεπω ερωτικες ταινιες Υψηλης Αναλυσεως στο Redtube χωρις να κολλαν! Λογαριασμο θα σου δωσω; σιγα...νευριασες...τι θα μου κανεις; θα γραψεις με κεφαλαια για να σε φοβηθω; χαχα cyber warrior :D

Ο αλλος εκανε εγγραφη στην 1:23 και 1:29 ανοιγει αυτο το φοβερο θεμα πληρωνω για 24 ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ 24 mbps...Και εμενα μου κραταει το ικα 240 ευρω απο το μισθο μου καθε μηνα και για να κλεισεις ραντεβου πρεπει να κανεις ταμα!Τι να κανουμε?

Ενα πραξικοπημα χρειαζεται να επιστρεψουμε την Ελλαδα μας στο ενδοξο παρελθον της!!! 

@Teo.Dim19, αφήνω απ' έξω όλα τα φιλοσοφικά και θα σου γράψω μόνο περιληπτικά* για τα τεχνικά θέματα, που κατά πως φαίνεται έχεις (μην το πάρεις προσωπικά) παντελή άγνοια, διαμορφώνοντας λανθασμένη εικόνα της πραγματικής κατάστασης.

1. Το xDSL (ADSL & VDSL) είναι μια τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων που λειτουργεί πάνω στην παραδοσιακή τηλεφωνική γραμμή. Μεταφέρεται δηλαδή μαζί με το τηλεφωνικό σήμα, σε διαφορετικές συχνότητες, μέσω ενός χάλκινου ζεύγους που ξεκινά από το DSLAM που (με το οποίο συνδεόμαστε) μέχρι το σπίτι μας.

• Βάσει νόμων της φυσικής έχει σημαντικό μειονέκτημα την εξασθένιση, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη (καταρχήν) με την απόσταση. Σε όλο τον κόσμο (ουδεμία εξαίρεση στον πλανήτη Γη), η εξασθένιση είναι περίπου 13db για κάθε χιλιόμετρο του χάλκινου αγωγού.
  • Επιπρόσθετα η εξασθένιση αυξάνει ανάλογα της φυσικής κατάστασης του καλωδίου και του συνολικού αριθμού των ενώσεων που υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή του.

2. Η καλωδίωση χωρίζεται σε 4 τμήματα. Τα πρώτα 2 είναι ευθύνης του ΟΤΕ και τα υπόλοιπα δικιά μας και μόνο σε αυτά μπορούμε να επέμβουμε.

• Το πρώτο συνδέει το αστικό κέντρο με την υπαίθρια καμπίνα. Το δεύτερο την υπαίθρια καμπίνα με τον κεντρικό κατανεμητή της δικιάς μας οικοδομής. Εδώ σε κάθε καλώδιο υπάρχουν δεκάδες ζεύγη που μεταφέρουν συχνότητες. Ανάλογα την κατάσταση του καλωδίου έχουμε μικρή ή μεγάλη μείωση της εξασθένισης, λόγω αλληλοεπίδρασης από τα σήματα όλων των ζευγών.
  • Το τρίτο τμήμα, συνδέει τον κεντρικό κατανεμητή με τον χώρο στον οποίο τερματίζει εντός του σπιτιού μας (που συνήθως είναι η πρώτη πρίζα) και αναφέρεται ως "κάθετη".
  • Το τελευταίο τέταρτο τμήμα, είναι η "οριζόντια" καλωδίωση, η οποία ξεκινά από την π.χ. πρώτη πρίζα και κατευθύνεται στις υπόλοιπες πρίζες του διαμερίσματος.

Κανονικά στα 2 τελευταία τμήματα πρέπει να έχουμε ελάχιστη εξασθένιση καθώς πρόκειται για μικρές διαδρομές, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε συχνά προβλήματα λόγω λανθασμένης ή προβληματικής εγκατάστασης και συνδέσεων.

3. Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος πάροχος (επαναλαμβάνω σε όλο τον κόσμο) να εγγυηθεί την ταχύτητα συγχρονισμού και αναφέρεται πάντα "έως".

Δεν μπορεί να έχεις την ίδια ταχύτητα συγχρονισμού με έναν που είναι στην μισή απόσταση από το ίδιο αστικό κέντρο απ' ότι εσύ, ούτε ακόμη κι αν είστε γείτονες αλλά η εσωτερική σου καλωδίωση είναι σε οικτρή κατάσταση. Κανόνας της φυσικής υπεράνω κάθε αμφισβήτησης.

4. Στις xDSL συνδέσεις έχουμε καταρχήν την ονομαστική ταχύτητα, που είναι αυτή με την οποία συγχρονίζει το modem και εμφανίζεται μέσα στο μενού του.

Όμως η πραγματική ταχύτητα που έχουμε στο διαδίκτυο, υπολείπεται της πραγματικής κατά ένα ποσοστό που έχει να κάνει με διάφορους τεχνικούς παράγοντες, με μέγιστη απόκλιση 21%.

Στην πράξη συνήθως, σε VDSL έχουμε μείωση 4%-8% και σε ADSL 12%-15%, αλλά δεν αποκλείονται περιπτώσεις να φθάσουμε και στην μέγιστη μείωση.

5. Η ταχύτητα λοιπόν που συγχρονίζουμε έχει να κάνει αποκλειστικά με την καλωδιακή γραμμή και τον εξοπλισμό, του παρόχου και του δικού σου modem/router.

Η πραγματική ταχύτητα στο διαδίκτυο έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του παρόχου και στις δικές σου συσκευές που χρησιμοποιείς.

Τώρα αν νομίζεις ότι η γραμμή σου έχει θέμα ή φταίει ο πάροχος, δώσε τα στοιχεία της σύνδεσης όπως εμφανίζονται μέσα στο modem/router για να έχεις απαντήσεις-προτάσεις. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να γράφουμε άσχετα πράγματα.

Τέλος αν δεν θέλεις να σε αντιμετωπίζουν ως troll, μην αναφέρεις ξανά ότι κάπου-κάπως-κάποτε είχες διαβάσει για το περιβόητο 60%. Απλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση (επαναλαμβάνω πουθενά στην υφήλιο) για τεχνικούς λόγους.

Αν νομίζεις ότι σφάλουμε, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν να μας αποστομώσεις. Βρες το συμβόλαιο που έχεις και δείξε μας την σχετική μνημόνευση. Μέχρι να γίνει αυτό, θα έχεις την αντίστοιχη αντιμετώπιση, καθώς εμείς αναλύσαμε τι πραγματικά ισχύει.

* Περιληπτικά είπα, αλλά τελικά μου βγήκε μακρινάρι. Συγνώμη όλα τα μέλη.

Οκ ,ευχαριστω φιλε εσυ εισαι καλος μου εδωσες και καταλαβα οχι σαν τον αλλον που με εκραζε επειδη ηθελα πισω τα χαμενα μου Mbps! και δε πειραζει για το μακριναρι αφου με βοηθησες στη κατανοηση του προβληματος μου σε συγχωρω!

Δημοσ.

παιδια το θεμα θελω να το κλεισω μιας και ο jkoukos  απαντησε στην ερωτηση μου! οι αλλοι μου φανηκατε εντελως αχρηστοι! οσο για σενα τζουτζουκο παρε ενα μπισκοτο για το "ευχαριστω"! :) να'σαι καλα!

latest?cb=20120618211310

Ρε παιδιά νομίζω το θέμα πρέπει να κλειδώσει! Δεν έχει καμιά υπόσταση!

συμφωνω! μιας και ο jkoukos απαντησε στην ερωτηση μου καποιος να πει στον διαχειριστη να κλειδωσει το θεμα!

Ευχομαι καρκινο σε ολους εκτος απτον jkoukos που μου χαραμισατε την ωρα αποφευγοντας να μου δωσετε μια ξεκαθαρη απαντηση! ☠

το ιντερνετ δυσκολο ειναι αλλα ευτυχως το να γινεις χακερ ειναι πιο ευκολοτερο! αρκει να εχεις κατεβασμενο το kali linux και το metasploit! μακαρι και το ιντερνετ να ηταν τοσο ευκολο στο να το καταλαβεις...η ζωη ειναι αδικη! :(

Δημοσ.

Σ ευχαριστουμε για τις ευχές σου. Αν πιστεύεις πως δεν σου απαντησαμε δικό σου πρόβλημα. Αντευχαστε τα παραπάνω. Καλό κλείδωμα και όλοι μαζί στον αγώνα για τα χαμένα mbit

Δημοσ.

Σ ευχαριστουμε για τις ευχές σου. Αν πιστεύεις πως δεν σου απαντησαμε δικό σου πρόβλημα. Αντευχαστε τα παραπάνω. Καλό κλείδωμα και όλοι μαζί στον αγώνα για τα χαμένα mbit

Ενωμενοι ειμαστε πιο δυνατοι!

το θεμα μου εγινε HOT ωραια αυτο σημαινει πως εχω μεγαλο κοινο!!Σας καλω ολους να με υπερασπιστειτε στα δικαστηρια οταν θα κανω μηνυση στη Wind για την ΚΛΟΠΗ των Mbps!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=LQMsT4lNG2g

Δημοσ.

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να διαβάσω πέραν των 2-3 πρώτων posts. Και μόνο το γεγονός ότι έχεις υπογράψει κάτι το οποίο δεν διάβασες (το συμβόλαιό σου) και έχεις την αίσθηση ότι θα δικαιωθείς δικαστικά, καθιστά την όλη κουβέντα troll.

Mbps με το κιλό δεν πουλάει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να διαβάσω πέραν των 2-3 πρώτων posts. Και μόνο το γεγονός ότι έχεις υπογράψει κάτι το οποίο δεν διάβασες (το συμβόλαιό σου) και έχεις την αίσθηση ότι θα δικαιωθείς δικαστικά, καθιστά την όλη κουβέντα troll.

Mbps με το κιλό δεν πουλάει κανείς.

καλα οτι πεις αντε μπαι μπαι τωρα τα λεμε να δωσεις στη μανα σου τα φιλια μου(ξερει αυτη ;) ) μη σχολιαζεις αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...