Teo.Dim19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Xristaras12 δε ξερω αμα υπαρχει καπου αναβασμενο σε μορφη PDF το συμβολαιο της Wind παντως το γραφει ρητα! Αμα αλλαζα απο windows 7 σε Linux Ubuntu (η αλλη εκδοση των Linux)θα ειχα πιο γρηγορο ιντερνετ η δε παιζει ρολο το λειτουργικο συστημα;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Xristaras12 δε ξερω αμα υπαρχει καπου αναβασμενο σε μορφη PDF το συμβολαιο της Wind παντως το γραφει ρητα! Αμα αλλαζα απο windows 7 σε Linux Ubuntu (η αλλη εκδοση των Linux)θα ειχα πιο γρηγορο ιντερνετ η δε παιζει ρολο το λειτουργικο συστημα; δέχομαι και φωτογραφία χωρίς να βγάζεις κάποια απο τα δικά σου στοιχεία. οχι το λειτουργικο δεν παίζει ρόλο,ειναι σα να θες περισσότερα αλογα απο το αυτοκινητο και εσυ να αλλάζεις ζάντες. 1
Ntoubroutza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι... Εντάξει μην το παρατραβάμε κι εγώ το παράλογο το έγραψα με χαμόγελο.Αυτές είναι οι συνδέσεις στην Ελλάδα τι να κάνουμε. Απλά είμαι κέντρο (στην ουσία) Θεσσαλονίκης.Είμαι Μπότσαρη με 800+ μέτρα από την μέτρηση που έκανα στην HOL.Το να συγχρονίζει στα 10 από τα 24 και να πιάνεις 8,το λες και αρκετή διαφορά!Εκτός κι αν κάνω λάθος εγώ. Παιδιά προς θεού,δεν το λέω με γκρίνια,απλά για την κουβέντα και για κάποιον που τον ενδιαφέρει μια νέα σύνδεση. {p.S}Οπότε για να είσαι στα 15+ (τουλάχιστον) θα πρέπει να είσαι δίπλα δίπλα?Δηλαδή στα 100 200 μέτρα?Ε πόσοι είναι τόσο κοντά????
Teo.Dim19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 δέχομαι και φωτογραφία χωρίς να βγάζεις κάποια απο τα δικά σου στοιχεία. οχι το λειτουργικο δεν παίζει ρόλο,ειναι σα να θες περισσότερα αλογα απο το αυτοκινητο και εσυ να αλλάζεις ζάντες. δυστυχως αυτο δε γινεται μιας και δεν εχω κινητο με καμερα ομως αληθεια λεω(εχω λογο να πω ψεμματα εξαλλουστο συμβολαιο ειδατο 60% και εγραφε οτι πρεπει να μας παρεχουν ΣΤΑΘΕΡΗ συνδεση!! Οχι δηλαδη αυτο που γινεται στο average χρηστη μια 5 Mbps μια 10...καλυτερο να ειναι παντα 7 παρα να ανεβοκατεβαινει..συμφωνουμε σε αυτο τουλαχιστον; ή εισαι πνευμα αντιλογιας; σιγουρα,ε; επειδη ενας μου ειπε πως εχει Linux Ubuntu και ειχαμε και οι 2 Wind το ιδιο ISP plan και πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα υπολογιστη και εκεινος πιανει 16..πως το εξηγεις; Καλησπέρα και πάλι... Εντάξει μην το παρατραβάμε κι εγώ το παράλογο το έγραψα με χαμόγελο.Αυτές είναι οι συνδέσεις στην Ελλάδα τι να κάνουμε. Απλά είμαι κέντρο (στην ουσία) Θεσσαλονίκης.Είμαι Μπότσαρη με 800+ μέτρα από την μέτρηση που έκανα στην HOL.Το να συγχρονίζει στα 10 από τα 24 και να πιάνεις 8,το λες και αρκετή διαφορά!Εκτός κι αν κάνω λάθος εγώ. Παιδιά προς θεού,δεν το λέω με γκρίνια,απλά για την κουβέντα και για κάποιον που τον ενδιαφέρει μια νέα σύνδεση. {p.S}Οπότε για να είσαι στα 15+ (τουλάχιστον) θα πρέπει να είσαι δίπλα δίπλα?Δηλαδή στα 100 200 μέτρα?Ε πόσοι είναι τόσο κοντά???? αυτο ειναι το γμτ το "τι να κανουμε" δυστυχως δε περναει απτο χερι μας να αλλαξουμε αυτα για τα οποια πληρωνουμε.. 800 μετρα τιποτα δεν ειναι,συγκριτικα με μενα εισαι διπλα!! αμα κατεβασεις το TCP optimizer το ιντερνετ σου ειναι πιο γρηγορο αλλα εχει κατι ρυθμισεις πολυ προχωρημενες και φοβαμαι μη το πειραξω και αντι να δω αυξηση στο τελος να δω μειωση... http://betanews.com/2011/01/20/use-hidden-windows-tweaks-to-speed-up-your-internet-and-network-connections/ δοκιμασα τα παραπανω tweaks (ολα) και ειδα μια βελτιωση κατα 2-3 Mbps δε ξερω ποιο ηταν που με βοηθησε πραγματικα νομιζω η ενεργοποιηση της Direct Cache Access
Atallos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αμα ειχατε ιδια χαρακτηριστικα υπολογιστη και πιανετε πανω κατω τα ιδια να κανεις μηνυση στην Wind γρηγορα... Δεν εχεις ιδεα για τι μιλας και το κακο ειναι οτι νομιζεις πως εχεις 1
jkoukos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παραλήρημα! Οι όροι της σύμβασης βρίσκονται εδώ. Θέλω τώρα να μας δείξεις αυτό το περίφημο "60%" που αναφέρεται. Μήπως το μπέρδεψες με αυτό "... η Εταιρεία φροντίζει, ώστε ο λόγος συγκέντρωσης στο δίκτυό της να είναι καλύτερος του 1:60";
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 δυστυχως αυτο δε γινεται μιας και δεν εχω κινητο με καμερα ομως αληθεια λεω(εχω λογο να πω ψεμματα εξαλλου στο συμβολαιο ειδατο 60% και εγραφε οτι πρεπει να μας παρεχουν ΣΤΑΘΕΡΗ συνδεση!! Οχι δηλαδη αυτο που γινεται στο average χρηστη μια 5 Mbps μια 10...καλυτερο να ειναι παντα 7 παρα να ανεβοκατεβαινει..συμφωνουμε σε αυτο τουλαχιστον; ή εισαι πνευμα αντιλογιας; σιγουρα,ε; επειδη ενας μου ειπε πως εχει Linux Ubuntu και ειχαμε και οι 2 Wind το ιδιο ISP plan και πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα υπολογιστη και εκεινος πιανει 16..πως το εξηγεις; αυτο ειναι το γμτ το "τι να κανουμε" δυστυχως δε περναει απτο χερι μας να αλλαξουμε αυτα για τα οποια πληρωνουμε.. 800 μετρα τιποτα δεν ειναι,συγκριτικα με μενα εισαι διπλα!! αμα κατεβασεις το TCP optimizer το ιντερνετ σου ειναι πιο γρηγορο αλλα εχει κατι ρυθμισεις πολυ προχωρημενες και φοβαμαι μη το πειραξω και αντι να δω αυξηση στο τελος να δω μειωση... http://betanews.com/2011/01/20/use-hidden-windows-tweaks-to-speed-up-your-internet-and-network-connections/ δοκιμασα τα παραπανω tweaks (ολα) και ειδα μια βελτιωση κατα 2-3 Mbps δε ξερω ποιο ηταν που με βοηθησε πραγματικα νομιζω η ενεργοποιηση της Direct Cache Access οχι ειμαι πνευμα αντιλογιας γιατι πιανουν ολο τον κόσμο για βλακα ο οτε με τις τρομερες γραμμες που έχει οσο για το θεμα παρόχου και λογισμικο. εσυ μπορεις να εχεις wind και να πιανεις 10 και ο γειτονας σου,στην ιδια πολυκατοικια διπλανη πορτα να πιανει 20. για την ταχυτητα στο ιντερνετ παιζει ρολο 1)η αποσταση απ το αστικο κεντρο 2)η ποιοτητα της καθετης καλωδιωσης 3)η ποιότητα της οριζόντιας καλωδιωσης εαν εχεις επιπλέον αντιρρήσεις,ξεκίνα απλά να διαβάζεις πως δουλευει το ιντερνετ http://www.insomnia.gr/topic/424884-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-adslvdsl-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dslam-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB/?pid=4365563&do=findComment&comment=4365563 2
Teo.Dim19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παραλήρημα! Οι όροι της σύμβασης βρίσκονται εδώ. Θέλω τώρα να μας δείξεις αυτό το περίφημο "60%" που αναφέρεται. Μήπως το μπέρδεψες με αυτό "... η Εταιρεία φροντίζει, ώστε ο λόγος συγκέντρωσης στο δίκτυό της να είναι καλύτερος του 1:60"; τι να σου πω ρε φιλε ισως και να το μπερδεψα...ομως ας μη κολλαμε εκει ακομα και λαθος να εκανα το να μη πιανουμε εστω τα μισα απτα 24Mbps ενω πληρωνουμε για τα 24 πιστευω ειναι παρατραβηγμενο...εγω σε καθημερινη βαση πιανω 9-10 αλλα καμια φορα πιανω και 11 ...δεν ειμαι αχαριστος απλα λεω πως ειναι λιγο συγκριτικα με αλλες χωρες! Στο Τοκιο της Ιαπωνιας πιανουν 1 gbps και εμεις με το ζορι 10..ελεεινο η οχι; οχι ειμαι πνευμα αντιλογιας γιατι πιανουν ολο τον κόσμο για βλακα ο οτε με τις τρομερες γραμμες που έχει οσο για το θεμα παρόχου και λογισμικο. εσυ μπορεις να εχεις wind και να πιανεις 10 και ο γειτονας σου,στην ιδια πολυκατοικια διπλανη πορτα να πιανει 20. για την ταχυτητα στο ιντερνετ παιζει ρολο 1)η αποσταση απ το αστικο κεντρο 2)η ποιοτητα της καθετης καλωδιωσης 3)η ποιότητα της οριζόντιας καλωδιωσης εαν εχεις επιπλέον αντιρρήσεις,ξεκίνα απλά να διαβάζεις πως δουλευει το ιντερνετ http://www.insomnia.gr/topic/424884-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-adslvdsl-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dslam-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB/?pid=4365563&do=findComment&comment=4365563 δεν απαντησες στην ερωτηση περι λογισμικου μου ειπες ο,τι ηδη ξερω...τελος παντων ας το παρει το ποταμι... 1)δε ξερω καν που ειναι το αστικο κεντρο της Wind στη θεσσαλονικη (και αν εχει στα περιχωρα επειδη δε μενω κεντρο) 2)καθετης καλωδιωσης; δηλαδη 3) (το ιδιο) πες το με απλα ελληνικα...τι μπορω ΕΓΩ να κανω για να εχω γρηγοροτερο ιντερνετ χωρις να πληρωσω (π.χ καπου διαβασα σε ενα αλλο ποστ " Deponakias Senior Member Members 502 μηνύματα Δημοσίευση 11 Σεπτέμβριος 2015 - 07:08 μμ Σε εχουν κλειδωσει σε 10αρι profile(ισως ειχες δηλωσει παλιοτερα βλαβη με αποσυνδεσεις?).Εχεις υψηλο margin.Ισως αμα τους ζητησεις ενα profile 24 interleaved να πιασεις ενα 13-14 με σταθερη γραμμη(κοντα στο 9 margin). gsisr τους αρέσει Μου αρέσει Παράθεση Πολλαπλή Παράθ. Αναφορά #4Deponakias Senior Member Members 502 μηνύματα Δημοσίευση 11 Σεπτέμβριος 2015 - 07:34 μμ Θα τους πεις να σου ελευθερωσουν την γραμμη και να σου βαλουν profile 24 interleaved.δεν ξερω αν παιζεις παιχνιδια(αν θες fastpath λογω ping) αλλα με το interleaved θα εχεις και καλυτερη ταχυτητα και πιο σταθερη γραμμη.Επισης εχουν κατι profile που εχουν target snr το 8 αλλα ειναι πατατες και εχουν βγαλει πολλα προβληματα με αποσυνδεσεις σε πολλους χρηστες οποτε δεν στο συνιστω.Για αυτην την περιπτωση σου προτεινω το profile που σου ειπα. gsisr τους αρέσει <a class="ipsLikeButton ipsLikeButton_enabled rep_up" data-cke-saved-href="http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=global§ion=reputation&do=add_rating&app_rate=forums&type=pid&type_id=54268519&rating=1&secure_key=bda6699438f8f85c5c85069af81c94a4&post_return=54268519"href="http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=global§ion=reputation&do=add_rating&app_rate=forums&type=pid&type_id=54268519&rating=1&secure_key=bda6699438f8f85c5c85069af81c94a4&post_return=54268519" title="Μ" αρέσει'="" style="text-decoration: none; line-height: 17px; padding: 0px 6px 0px 24px; display: inline-block; border-radius: 2px; border: 1px solid rgb(123, 150, 187); color: rgb(255, 255, 255) !important; background: url(http://www.insomnia.gr/public/style_images/master/like_button.png) 0% 0% no-repeat rgb(123, 150, 187);">Μου αρέσει Παράθεση Πολλαπλή Παράθ. Αναφορά #5poulinos Super Goofy Super Moderators 58.151 μηνύματα LocationGoofy Land Δημοσίευση 22 Σεπτέμβριος 2015 - 02:29 μμ ο οτε δινει 9 margin κανονικα απο Default και εγω βλεπω 11 margin τωρα.οποτε ζητα 9 margin.κανονικα ακομα και με 6 margin στην δικια σου γραμμη δεν θα πρεπε να εχεις θεμα.απλα δεν νομιζω οτι θα σου βαλουν 6 Margin στον οτε. " γινεται να κανω κατι παρομοιο; να παω σε ενα καταστημα της wind και να πω αυτα για τα mirin πως τα λενε τις ρυθμισεις; η υπαρχει κανενα λογισμικο για να το κανω αυτο; (μπορει το φορουμ να ειναι καθαρα τεχνολογικο αλλα αυτο δεν σημαινει πως ολοι εδω ειναι εξπερ σε θεματα τεχνολογιας,εγω π.χ ξερω ελαχιστα οποτε πες μου αυτο που θα ελεγες σε καποιο πιο εμπειρο μελος αλλα καντο καπως λιανα.Αμα ξερεις κατι καλα το εξηγεις πολυ λιανα επειδη ξερεις ακριβως τις σωστες λεξεις που προσδιοριζουν αυτο που θελεις να πεις/εκφρασεις.Οποτε αμα εισαι τοσο καλο geek οσο το παιζεις πως εισαι εξηγεισαι μου αυτα περι καθετη καλωδιωση ποιοτητας κτλπ στα ελληνικα.θενκς!
Ntoubroutza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 οχι ειμαι πνευμα αντιλογιας γιατι πιανουν ολο τον κόσμο για βλακα ο οτε με τις τρομερες γραμμες που έχει οσο για το θεμα παρόχου και λογισμικο. εσυ μπορεις να εχεις wind και να πιανεις 10 και ο γειτονας σου,στην ιδια πολυκατοικια διπλανη πορτα να πιανει 20. για την ταχυτητα στο ιντερνετ παιζει ρολο 1)η αποσταση απ το αστικο κεντρο 2)η ποιοτητα της καθετης καλωδιωσης 3)η ποιότητα της οριζόντιας καλωδιωσης εαν εχεις επιπλέον αντιρρήσεις,ξεκίνα απλά να διαβάζεις πως δουλευει το ιντερνετ http://www.insomnia.gr/topic/424884-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-adslvdsl-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dslam-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB/?pid=4365563&do=findComment&comment=4365563 Πολυ ωραίο το θέμα... Άρα στην ουσία ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος για όλους και λόγω των παλιών εγκαταστάσεων στα σπίτια η ταχύτητα είναι χαμηλή.¨Ετσι δεν είναι? Τι μπορεί να κάνει κάποιος για να βελτιώσει την σύνδεσή του?Μπορεί να αλλάξει κάτι ή δεν έχει δικαίωμα και το κάνει μόνο ο ΟΤΕ? Ευχαριστώ πολύ...
Teo.Dim19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 επισης κατι off-topic αλλα επειδη ειμαι νεο μελος δε ξερω τα κατατοπια και ετσι.. το λαπτοπ μου κολλαει για 1-3 δευτερολεπτα ανα τυχαιες στιγμες και εμφανιζει καποια Σφαλματα υλικου / ανα δευτερολεπτο στο "Μνημη" του Εποπτεια Πορων.Σε ποια κατηγορια να ανοιξω thread για την επιλυση του προβληματος; στο λειτουργικα η στο software; ευχαριστω ! και ζητω συγνωμη εαν προσβαλα καποιον με κατι που ειπα ομως εχω πραγματικα απογοητευτει με τις μεγαλοεταιρειες που μας εκμεταλλευονται και πλουτιζουν εις βαρος μας...συγνωμη παιδια,δε φταιτε εσεις,με αλλον τα εχω.. Ntoubroutza ,την ιδια ερωτηση εχω κεγω..ελπιζω να μην φανω προκατειλημμενος με αυτο που θα πω ομως πρεπει να μην εισαι απτα εμπειρα μελη.Επειδη εμπαινε ενας φιλος μου παλια και μου ελεγε κατι το οποιο απ'οτι βλεπω ισχυει τελικα οτι τα ασχετα μελη(η "οχι τοσο εμπειρα" για να μη γινομαι ασεβης) ειναι καλυτεροι συζητητες ενω τα πιο εμπειρα μελη εχουν μια ταση παντα να την λενε στον αλλον και να μιλανε τη γλωσσα των geeks ενδεχομενως για να τονωσουν την χαμενη τους αυτοπεποιθηση/αυτοσεβασμο παιζοντας το καποιοι επειδη ξερουν πεντεξι περισσοτερα πραματα απτον average χρηστη...
dkmaster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πάμε ακόμη μία φορά : 1) Πληρώνουμε έως 24 και πιάνουμε έως 24 2) Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα στον συγχρονισμό και την απόδοση 3) Το λειτουργικό σύστημα δεν έχει να κάνει με αυτό 4) Επιμένεις για το 60% και όταν σου αποδεικνύουμε ότι δεν ισχύει, λες να μην κολλάμε εκεί. 5) Στο Τόκιο έχουν επίσης bullet trains, sushi σε κάθε γωνία και λιγότερο από 50% ανεργία. Μήπως να μας έκαιγε κάτι ποιο σημαντικό λοιπόν; 6) Υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα που δεν έχουν καθόλου ίντερνετ. 7) Με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα είναι λογικό ο ΟΤΕ να μην κάνει ανοίγματα καθώς πως θα κάνει απόσβεση όταν με το ζόρι δίνουμε τα 20 ευρώ τον μήνα, καθότι δεν έχουμε. 1
Teo.Dim19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πάμε ακόμη μία φορά : 1) Πληρώνουμε έως 24 και πιάνουμε έως 24 2) Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα στον συγχρονισμό και την απόδοση 3) Το λειτουργικό σύστημα δεν έχει να κάνει με αυτό 4) Επιμένεις για το 60% και όταν σου αποδεικνύουμε ότι δεν ισχύει, λες να μην κολλάμε εκεί. 5) Στο Τόκιο έχουν επίσης bullet trains, sushi σε κάθε γωνία και λιγότερο από 50% ανεργία. Μήπως να μας έκαιγε κάτι ποιο σημαντικό λοιπόν; 6) Υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα που δεν έχουν καθόλου ίντερνετ. 7) Με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα είναι λογικό ο ΟΤΕ να μην κάνει ανοίγματα καθώς πως θα κάνει απόσβεση όταν με το ζόρι δίνουμε τα 20 ευρώ τον μήνα, καθότι δεν έχουμε. 1)να σε ρωτησω κατι που μου ηρθε τωρα; αφου πληρωνουμε "εως" 24 και πιαουμε "εως" 24 αρα στην ουσια,πληρωνουμε το ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ποσο των Mbps που χρησιμοποιουμε; αν ναι-πως μπορει καποιος (ιδιωτης) να κανεις ελεγχο ετσι ωστε να βεβαιωθει πως δεν πληρωνει περισσοτερο απ'οσο χρησιμοποιει; αν οχι-πως βγαινει η τιμη των 17€ (η ποσα € ειναι /μηνα επειδη δε θυμαμαι ακριβως) 2)για πες ποια ειναι αυτα 3)επιβεβαιωμενο; if yes = show source,if no = i don't bite it 4)ενταξει εκανα ενα λαθος ομως ειμαι ισχυρογνωμων επειδη εχω καλη μνημη και ΘΥΜΑΜΑΙ οτι ειχα διαβασει ΚΑΠΟΥ(απροσδιοριστο το που) ενα 60%. End of story 5)το bullet train και τα σουσι δεν εχει σχεση με τη προοδο.Το Τοκιο εχει το μεγαλυτερο ανθρωπινο δυναμικο ανα χωρα στο κοσμο και εχει ποσες εκατονταδες εργοστασια παραγωγης ειναι 50% οικιστικη ζωνη και 50% βιομηχανικη οποτε ΛΟΓΙΚΟ να ειναι ενα βημα μπροστα σε ο,τι εχει σχεση με αναπτυξη της τεχνολογιας/ποιοτητας ζωης. Η ανεργια ακυρο και δεν εχει καν σχεση με το 1Gbs. Ειναι απλο,δε θελει πολυ θεωρια: οι πολλες αναγκες φερνουν με τη σειρα τους πολλες αλλαγες.Επειδη η κυβερνηση κανει ο,τι περναει απτο χερι της για να ικανοποιει τους πολιτες οποτε αυτοι να της ξαναδωσουν την ευκαιρια να κυβερνησει στο μελλον.Ο χρυσος κανονας του κυκλου της ζωης,το ενα χερι νιβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο! 6)Και περιοχες στην Ελλαδα που πιανουν 24 Mbps τι μ'αυτο; 7)Εχεις δκιο.Ο ΟΤΕ και η καθε εταιρια/οργανισμος εχει 1 σκοπο: το κερδος. Οποτε λογικο αμα δεν εχει αποσβεση(και οχι μονο αποσβεση αλλα + κατι παραπανω δηλαδη οχι να τη βγαζει ισα-ισα)να μη φερει το VDSL η οτιδηποτε τελος παντων ειναι φουτουριστικο για τα Ελληνικα δεδομενα. Και ας το δουμε αλλιως....τι ειναι το ιντερνετ ακριβως; ειναι το συνολο των δεδομενων που ΑΝΕΒΑΣΑΝ οι χρηστες online και ειναι διαβασιμα απ'ολους. Και το "ανεβασαν" το εγραψα με κεφαλαια επειδη ηθελα να προσθεσω πανω σε αυτο,οτι το διαδικυο εχει τη γνωση απο τη καθε πηγη. Αμα ενας ακαδημαικος ανεβασει ενα αρθρο σχετικα με ( κατι ) θα υπαρχει 1 επισημη πηγη: η πηγη απτην οποια εμαθε ο ακαδημαικος αυτο το κατι και η πηγη αυτηνης της πηγης και ουτω καθεξης.Θελω να πω πως,ο,τι μα ο,τι υπαρχει στο ιντερνετ υπαρχει σε φυσικη μορφη και οχι ψηφιακη καπου στο κοσμο.Και αν δεν υπαρχει σε μορφη βιβλιου η αλλου ειδους υπαρχει σε μορφη γνωσης.Π.χ μπορει να μην υπαρχει (δε ξερω σχετικα με αυτο αν υπαρχει απλα φερνω ενα παραδειγμα) καπου online η πληροφορια σχετικα με το πως εφτιαχναν τα σπαθια (τεχνικες,υλικα,τεχνογνωσια,μεθοδολογια,θεωρια/πρακτικη και ενα σωρο αλλα) στο μεσαιωνα και να τυχαινει να μην υπαρχει και σε καποιο βιβλιο.Αν ομως περασε ολη αυτη η γνωση απο γενια σε γενια απο στομα σε στομα τοτε ακομα και να μην υπαρχει στο ιντερνετ η σε καποιο βιβλιο ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ! Απλουστατα,δεν εχουμε τα μεσα να τη ανακαλυψουμε . Εφτασα στο πορισμα των τελευταιων 10 σειρων: (θα αναρωτιεσται εσεις που το διαβαζεται τι να εννοουσα αραγε/που ηθελα να καταληξω) το ιντερνετ ειναι η συντομευση ενος μεγαλου ποσοστου της συνολικης γνωσης της ανθρωποτητας (συντομευση επειδη ειναι σαφως πιο ευκολη η προσβαση πατοντας 2 κουμπακια στο Google παρα πηγαινοντας μεχρι τη πιο κοντινη βιβλιοθηκη και ξεφυλλιζοντας ενα βιβλιο ενω μπορει η απαντηση στην ερωτηση που ψαχνατε να ηταν μια παραγραφος που αποτελουσε ουτε το 1/3 μιας σελιδας - οποτε οι αλλες σελιδες ηταν αχρηστες για την αναζητηση σας επομενως χασιμο χρονου - ) αλλα δεν ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ για την επιβιωση μας. Ειναι μια πολυτελεια που δεν υπαρχει στις περισσοτερες χωρες (επειδη οι τριτοκοσμικες χωρες οπως Ινδια,Αφρικη/Οι περισσοτερες χωρες της Αφρικης,Νοτια Αμερικη/Οι περισσοτερες χωρες της Νοτιας Αμερικης,Ρωσσια/Εκτος απο Μοσχα,κτλπ κτλπ εχουν περισσοτερο πληθυσμο απ'οτι ολες οι αλλες χωρες μαζι) και GUESS WHAT οι κατοικοι αυτων των χωρων ζουνε μια χαρα και χωρις αυτη! θελω να πω....μη το θεοποιειται το ιντερνετ! Ενα προγραμμα ειναι σαν ολα τα αλλα μονο που αυτο ενωνει απομακρυσμενους υπολογιστες επιτρεποντας τους να μοιραζονται δεδομενα σε πραγματικο χρονο! Οπως το τηλεφωνο,η τηλεοραση,το ραδιοφωνο και οποιαδηποτε αλλη ηλεκτρονικη συσκευη μεγαλης εμβελειας! Μην εξαρτιοσαστε απο αυτο!
dkmaster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 1) Αν πλήρωνες όσο χρησιμοποιούσες θα είχες ογκοχρέωση. Ο τρόπος που υπολογίζεται το κόστος αποτελείται από πολλούς παράγοντες. Πχ κόστος ενοικίου γραμμής έως και τον φάκελο που σου έρχεται ο λογαριασμός. 2)Στα είπαν πιο πάνω 3)Αν ρωτάς αν είναι επιβεβαιωμένο το αν παίζει ρόλο η έκδοση του λογισμικού στην ταχύτητα συγχρονισμού και απόδοσης τότε καλό θα ήταν να διαβάσεις 5 πράγματα γύρω από τους Η/Υ και το ίντερνετ. 4)Συνεχίζεις και επιμένεις για κάτι που δεν ισχύει 5)Το bullet train δεν έχει σχέση με την πρόοδο. Χμμ.... Η κυβέρνηση δεν παίζει τον πρώτο ρόλο για το ίντερνετ δυστυχώς. 6)Δεν υπάρχουν περιοχές που πιάνουν 24 αλλά ένας τύπος που μένει πάνω ακριβως από το dslam ή παίρνει από ONU. 7)Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Και εμείς στη θέση του το ίδιο θα κάναμε. Όσο για το τελευταίο κομμάτι ίντερνετ δεν είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις, αλλά καταλήγεις μόνος σου στο γιατί δεν πρέπει να "γκρινιάζεις" για την ταχύτητα σου που είναι μια χαρά. αλλα δεν ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ για την επιβιωση μας.
Teo.Dim19 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 1) Αν πλήρωνες όσο χρησιμοποιούσες θα είχες ογκοχρέωση. Ο τρόπος που υπολογίζεται το κόστος αποτελείται από πολλούς παράγοντες. Πχ κόστος ενοικίου γραμμής έως και τον φάκελο που σου έρχεται ο λογαριασμός. 2)Στα είπαν πιο πάνω 3)Αν ρωτάς αν είναι επιβεβαιωμένο το αν παίζει ρόλο η έκδοση του λογισμικού στην ταχύτητα συγχρονισμού και απόδοσης τότε καλό θα ήταν να διαβάσεις 5 πράγματα γύρω από τους Η/Υ και το ίντερνετ. 4)Συνεχίζεις και επιμένεις για κάτι που δεν ισχύει 5)Το bullet train δεν έχει σχέση με την πρόοδο. Χμμ.... Η κυβέρνηση δεν παίζει τον πρώτο ρόλο για το ίντερνετ δυστυχώς. 6)Δεν υπάρχουν περιοχές που πιάνουν 24 αλλά ένας τύπος που μένει πάνω ακριβως από το dslam ή παίρνει από ONU. 7)Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Και εμείς στη θέση του το ίδιο θα κάναμε. Όσο για το τελευταίο κομμάτι ίντερνετ δεν είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις, αλλά καταλήγεις μόνος σου στο γιατί δεν πρέπει να "γκρινιάζεις" για την ταχύτητα σου που είναι μια χαρά. αλλα δεν ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ για την επιβιωση μας. 1)Μαλιστα 2)Μου ειπαν 3 παραγοντες ( (1)η αποσταση απ το αστικο κεντρο 2)η ποιοτητα της καθετης καλωδιωσης 3)η ποιότητα της οριζόντιας καλωδιωσης) ) αλλα δεν αξιωθηκαν να μου πουν τι σημαινει το καθετι...το 1ο μονο καταλαβα η αποσταση απτο αστικο κεντρο δηλαδη ποσο απεχει το σπιτι σου απτα κεντρικα γραφεια της εταιριας(αρα ποσο απεχει το σπιτι μου απτο Μαρουσι επειδη εκει ειναι τα κεντρικα) 3)Αμα ηξεραν ολοι ΚΑΛΑ και δεν παραπληροφορουσαν τον κοσμακη λεγοντας οτι ναναι(αλλος μου ειπε οτι παιζει ρολο το λειτουργικο συστημα αλλος οτι δε παιζει)θα ειχα μια πιο καθαρη εικονα της ολης καταστασης! Δεν ειναι οτι δε σε πιστευω απλα να ξερεις,οτιδηποτε και αν γκουγκλαρεις βρισκεις κατι που να το επιβεβαιωνει και να το θαβει συγχρονως! (η καταρα του διαδικτυου και της υπερβολικης ποσοτητας πληροφοριων) θελω να πω πως αμα γκουγκλαρω κατι σχετικο θα βρω αλλες ιστοσελιδες να λενε οτι δε παιζει ρολο το λειτουργικο συστημα και αλλες που λενε οτι παιζει ρολο - http://www.broadlincwireless.com/images/What%20effects%20speed..pdf διαβασε το νουμερο 8- ) Τελικα τι ισχυει και τι οχι...παιζει ρολο το λειτουργικο συστημα στη ταχυτητα του ιντερνετ ναι η οχι; 4)Δεν επιμενω για αυτο,μη κολλας. Επιμενω στο οτι ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ WIND ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ 60% Αμα τελικα δεν αναφερει καπου το 60% τοτε θα ειδα λανθασμενο συμβολαιο η κατι τετοιο. (η περιπτωση να εκανα εγω λαθος την αποκλειω οχι επειδη δε θελω να φανει πως εκανα λαθος αλλα εχω πολυ καλη μνημη και ποτε δεν εχω ξεχασει κατι απο αυτα τα οποια διαβασα με προσοχη και το συμβολαιο το διαβασα ολοκληρο (μιση ωρα μου πηρε)προτου υπογραψω!) και επισης τη συμβαση την εκανα πριν 4 χρονια δε ξερω αν αλλαξε απο τοτε,μπορει ενδεχομενως τοτε οντως να εγραφε για 60% και να το αλλαξαν στη πορεια! Δηλαδη κατι που γινεται στο 100% των συμβολαιων των εταιριων παροχης τηλεφωνιας/ιντερνετ. Τιποτα δε μενει σταθερο και ανναλοιωτο πανω απο 1 χρονο. 5)Ε ναι,δε παιζει ρολο στη προοδο.Παιζει ρολο στη μεταφορα.ΑΛΛΟ προοδος (ακμη της τεχνολοκοινωνικοπολιτιστικης καταστασης μιας χωρας) και ΑΛΛΟ μεταφορα(τροπος μετακινησης) Ειναι μεν αλλαγη αλλα προοδο δε τη λες.Προοδος ειναι απο αλογα που εφευρεθηκε το αυτοκινητο. Αυτο μαλιστα. Τραινα υπαρχουν απτο 1800. Η υπερταχεια(bullet train) δεν ειναι κατι περισσοτερο απτην αναβαθμιση των τραινων!Θα εχει ερθει στην Ελλαδα μεχρι το 2050 εξαλλου.Ετσι προχωραμε εμεις,αργα αλλα σταθερα! Και,οχι...λαθος! Φυσικα και τον παιζει! Αν δε μπορεις να το καταλαβεις τι να σου πω πανε στον υπολογιστη σου να φτιαξεις κανενα προγραμμα και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες! Δεν εχεις ιδεα απο κοινωνιολογια και τον κυκλο της οικονομιας γενικοτερα. Μαθε λοιπον,πως αμα υπαρχει σε μια χωρα ΑΝΕΡΓΙΑ αυτοματα πεφτει η αξια της χωρας οποτε ΟΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ καθως δε πονταρουν σε αυτη τη χωρα οι ξενοι επενδυτες οποτε αυτοματα, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΦΟΥ ΑΜΑ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ 1GBPS /ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ 50% ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ €€€€ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ! Ειναι τοσα που δε ξερουμε ενω νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα απλα επειδη αγνοουμε ολα εκεινα που δε μας ενδιαφερουν δημιουργοντας ετσι συνθηκες ημιμαθειας και ωχαδερφισμου.Η κυβερνηση παιζει ρολο για ΟΛΑ και αν δε στο εχουν πει λυπαμαι που ζουσες σε εναν ωκεανο αγνοιας και εγωκεντρισμου! Εχεις γνωσεις γυρω απτα κομπιουτερς,κανεις δε θα το αμφισβητησει αυτο..ομως δε θα εβλαπτε να επεκτεινες λιγο τη φιλομαθεια σου γυρω και απο αλλους κλαδους ετσι ωστε να γινεις σοφοτερος σε περισσοτερα και να εχεις μια πιο αποκρυσταλλωμενη εικονα του κοσμου! να στο πω αλλιως με αναλογια κυβερνησης/υπολογιστη. Σκεψου τη κυβερνηση σαν το Μητρωο Παραμετρων.Χωρις αυτο,ο υπολογιστης δεν εχει κατηγοριες,ουτε λειτουργιες,ουτε ορισμους/τιμες ουτε τιποτε! Το απολυτο χαος δηλαδη! Οποτε,πρεπει να γινει μια αλλαγη στο Μητρωο για να υλοποιηθει σε ολοκληρο το συστημα! (μητρωο = κυβερνηση , συστημα = κοινωνια) ελπιζω να το'πιασες αυτη τη φορα ειμαι σιγουρος οτι εσεις οι πληροφορικοι εχετε νιονιο! 6)αμα εχεις λεφτα και 24 παιρνεις και 25 και οσα γουσταρεις! ο,τι στοιχημα θελεις πως οι μεγαλοβιομηχανιοι και τα αφεντικα των μεγαλυτερων εταιριων εχουν κανει ειδικη συμβαση με τον ΟΤΕ να τους παρεχουν περισσοτερο απο 24 Mbps και ακομα και αν δεν υπηρχε το VDSL θα εβρισκαν τροπο να εχουν γρηγοροτερη συνδεση! Αν ο μεσος χρηστης δινει 20€ / μηνα για το ιντερνετ του και ερθει ενας πλουσιος και δωσει 200€ σιγουρα θα κανουν τα στραβα ματια στην διοικηση του ΟΤΕ και θα του δωσουν κανενα τελευταιας τεχνολογιας καλωδιο για να "πεταει" το συστημα του!Αμα εχεις λεφτα ο,τι θελεις κανεις σε αυτο το κοσμο!Αμα δεν εχεις λεφτα....πληρωνεις για 24Mbps και συμβιβαζεσαι με 10 χωρις να μπορεις να διαμαρτυρηθεις και να βρεις το δικιο σου! Ο καπιταλισμος στο μεγαλειο του... 7)Εγω δε θα το εκανα επειδη ειμαι τιμιος και εχω φιλοτιμο! Εσυ ειπες "κεμεις στη θεση του το ιδιο θα καναμε" οποτε μαλλον δε μεγαλωσες με τις ιδιες ηθικες αξιες που μεγαλωσα εγω,αμα κανεις δηλαδη τα παντα για το χρημα τι να πω...κριμα πραγματικα...μερικοι ανθρωποι εχουν ταμειακη μηχανη στη θεση της καρδιας! Που λεει ενας στιχος απο ενα υπεροχο τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=vEN4UkUAr0Q "τη τσεπη τη μετρανε οι ανθρωποι που δε μετρανε" Δεν "γκρινιαζω" αλλα παραπονιεμαι επειδη νιωθω εξαπατημενος και δεν υπαρχει καν τροπος να αποδειξω αν οντως ειμαι η απλα νιωθω... .εγω μπορω να ζησω και χωρις αυτο αλλα επειδη το εχω θελω να ειμαι σιγουρος πως ολα δουλευουν ρολοι και υπο την αρμοδιοτητα ΜΟΥ! Επειδη ΕΓΩ πληρωνω για το ιντερνετ και με αφορα αμεσα το αμα πεταω λεφτα στο βροντο για να κανω πλουσια τη Wind!
dkmaster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 2) Μπορείς να διαβάσεις τι είναι κάθετη και τι οριζόντια καλωδίωση 3)Μπορείς να διαβάσεις κάποιο βιβλίο για το τι είναι και πως λειτουργεί το ένα λειτουργικό σύστημα. 4)60% πάνω στην ταχύτητα δεν έλεγε ποτέ και δεν πρόκειται ποτέ να πει κανένα συμβόλαιο. 5)Παίζει ρόλο στην πρόοδο. Και η εξέλιξη, πρόοδος είναι. Αν διαβάσεις πού, πώς και σε ποιους τομείς χρησιμοποιήθηκε η ίδια τεχνολογία και πιο εξελιγμένη των bullet trains τότε θα καταλάβεις γιατί είναι πρόοδος. Με κράζεις για αμπελοφιλοσοφίες ενώ λέμε το ίδιο πράγμα. Προφανώς δεν θα επενδύσουν οι εταιρίες, και από τη στιγμή που έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε από το ποιος την έχει μεγαλύτερη τη σύνδεση καλό είναι να ασχοληθούμε με εκείνα. Η κυβέρνηση θα εγκρίνει και θα κόψει ή θα δώσει το πράσινο φως στα σχέδια επέκτασης του ίντερνετ. Δεν θα απαιτήσει και δεν θα δώσει σε κανέναν με το έτσι θέλω έργο για να αναπτύξει το δίκτυο. Είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που λέω. Μιλάω μόνο για το κομμάτι του διαδικτύου, το οποίο γνωρίζω. 6)Ο "πλούσιος" και η επιχείρηση δεν βάζουν adsl. Και δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τα στραβά μάτια γι΄αυτό. Πετάει οπτική και υπάρχουν μια χαρά πακέτα προσβάσιμα και σε εμάς, απλά κοστίζουν από τετραψήφιο νούμερο και πάνω κάθε μήνα. 7)Πιο πάνω αναφέρεις ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί η οικονομία. Με αυτό που λες εδώ μάλλον ούτε εσύ ξέρεις. Τι σχέση έχει η ηθική; Πώς θα κρατήσεις μια επιχείρηση που σου κοστίζει 600 ευρώ τον μήνα για να την συντηρήσεις και να συνεχίζεις να παρέχεις τις υπηρεσίες σου, όταν γι' αυτές χρεώνεις 599 ευρώ τον μήνα; Δεν θέλεις κέρδος γιατί προφανώς μπορείς να τρως ότι βγάζει η γη δωρεάν. Νιώθεις εξαπατημένος, δεν είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις