Teo.Dim19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Site: apotelesmata πληρωνουμε 30€ / μηνα για 24Mbps και οριστε ποσα πιανω...απαραδεκτο απλα!!! (και χρειαστηκε να κανω ενα σωρο tweaks για να πιασω το νουμερο που βλεπεται,πριν τα tweaks ηταν 2,4 Mbps λιγοτερο)
xristoforos89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πες και σε ποια περιοχή είσα να ενημερώνεται ο κοσμάκης.
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Site: apotelesmata πληρωνουμε 30€ / μηνα για 24Mbps και οριστε ποσα πιανω...απαραδεκτο απλα!!! (και χρειαστηκε να κανω ενα σωρο tweaks για να πιασω το νουμερο που βλεπεται,πριν τα tweaks ηταν 2,4 Mbps λιγοτερο) Πες οτι τρολλαρεις σε παρακαλω γιατι ή τρολαρεις ή απλα δεν γνωριζεις τι ταχυτητες εχουν οι περισσοτεροι στην Ελλαδα,ειδικα με αυτες τις 24ρες που λες και εσυ. 2
W0zzAp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πρεπει να νιωθεις και τυχερος που πιανεις την συγκεκριμενη ταχυτητα,ο μεσος ορος στην Ελλαδα κυμαινεται στα 8mbps αρα........ και μην δοκιμασεις να συγκρινεις με του εξωτερικου γιατι εκει ειναι πολυ μπροστα σε θεμα ταχυτητων του ιντερνετ.
Atallos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ποτε θα μαθετε να διαβαζετε τι αγοραζετε.ΜΕΧΡΙ 24.Δεν πληρωνεις για 24Mbps.Eαν εισαι μακρια απο το dslam τοσο το χειροτερο.Ελεος πια με αυτα τα posts.Plus στα 30e/μηνα αποκλειεται να εχεις μονο internet.Mην παραπληροφορεις..... 1
Ntoubroutza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Site: apotelesmata πληρωνουμε 30€ / μηνα για 24Mbps και οριστε ποσα πιανω...απαραδεκτο απλα!!! (και χρειαστηκε να κανω ενα σωρο tweaks για να πιασω το νουμερο που βλεπεται,πριν τα tweaks ηταν 2,4 Mbps λιγοτερο) Επειδή άλλαξα κι εγώ σύνδεση,θα συμφωνήσω με όλους.Πρώτον με τον Τεο,για τον απλό λόγο να μην ''παραμυθιάζουν'' τον κόσμο με το ΕΩΣ 24.Τι να το κάνεις το ΕΩΣ 24 αν είναι απλά για μερικούς που πιάνουν 17+ κι όλοι οι άλλοι 8-10 μέσο όρο.Γιατί μιλάμε για διαφορά πάνω από το μισό.Είναι λίγο παράλογο! Αλλά συμφωνώ και με τους άλλους γιατί κι εγώ είμαι ΕΩΣ 24 αλλά πιάνω 9 και με fast 8. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν,απλά είμαστε λίγο πίσω ΚΑΙ στις ταχύτητες Ποτε θα μαθετε να διαβαζετε τι αγοραζετε. ΜΕΧΡΙ 24. Δεν πληρωνεις για 24Mbps. Eαν εισαι μακρια απο το dslam τοσο το χειροτερο. Ελεος πια με αυτα τα posts. Plus στα 30e/μηνα αποκλειεται να εχεις μονο internet. Mην παραπληροφορεις..... Εντάξει κουβέντα κάνουμε
Teo.Dim19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πες οτι τρολλαρεις σε παρακαλω γιατι ή τρολαρεις ή απλα δεν γνωριζεις τι ταχυτητες εχουν οι περισσοτεροι στην Ελλαδα,ειδικα με αυτες τις 24ρες που λες και εσυ. οτι δε ξερω,οντως δε ξερω αλλα δεν εχει καμια σημασια! Πληρωνω για 24 και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ 24!!! Σα να μου λες,πηγαινεις στο περιπτερο να παρεις ενα πακετο τσιχλες που κανει 1,20€ και εχει 20 τσιχλες και αφου το πληρωσεις ο περιπτερας σου παιρνει το πακετο μεσα απτα χερια και σου παιρνει τις μισες...εσυ πληρωσες για 20 και εμεινες με 10...σου φαινεται δικαιο και ηθικα σωστο αυτο; Αλλα νταξει στην Ελλαδα του καπιταλισμου αυτα γινονται....κανεις δεν τους ελεγχει τους απατεωνες! Πρεπει να νιωθεις και τυχερος που πιανεις την συγκεκριμενη ταχυτητα,ο μεσος ορος στην Ελλαδα κυμαινεται στα 8mbps αρα........ και μην δοκιμασεις να συγκρινεις με του εξωτερικου γιατι εκει ειναι πολυ μπροστα σε θεμα ταχυτητων του ιντερνετ. Σε σχεση με αλλους ειμαι τυχερος ομως πληρωνω για παραπανω και μου τα κλεβουν! Ναι οντως,μιλουσα με εναν που μενει Λονδινο πριν και μου ειπε πως πιανει καθαρα 72 Mps στη περιοχη που μενει.Στην Αγγλια στο πολιτισμενο κοσμο εχουν οπτικες ινες ενω εμεις ακομα ουτε καλα καλα VDSL δεν εχουμε...ελαδιτσα... Ποτε θα μαθετε να διαβαζετε τι αγοραζετε. ΜΕΧΡΙ 24. Δεν πληρωνεις για 24Mbps. Eαν εισαι μακρια απο το dslam τοσο το χειροτερο. Ελεος πια με αυτα τα posts. Plus στα 30e/μηνα αποκλειεται να εχεις μονο internet. Mην παραπληροφορεις..... ποτε θα μαθεις να μη μιλας για κατι ενω δε το ξερεις; Το οτι γραφει "μεχρι" δε σημαινει τιποτα! Ειναι το τελικο...π.χ απο 1 το μινιμουμ εως 24 το μαξιμουμ!Ομως στη συμβαση γραφει(αμα την εχεις διαβασει αλλιως μη μιλας καλυτερα αμα δεν εχεις πειρα πανω στο θεμα)πως ειναι μεν ΜΕΧΡΙ 24 ομως σε καθημερινη βαση ο χρηστης δικαιουται απο 60% και πανω.Δηλαδη με απλα μαθηματικα,δικαιουμαστε απο 14,4 Mbps και πανω! Δεν ειμαι μακρια,30 μετρα ειναι το σπιτι μου...εχω καθε λογο να νευριαζω με την ανικανοτητα του συστηματος!! Εχω και τηλεφωνια ομως αμα ηταν μονη της η τηλεφωνια θα ηταν 17€ οποτε το ιντερνετ ειναι και απο μονο του αρκετα λεφτα!!!Πληρωνουμε για κατι που κανονικα + με το νομο ΕΠΡΕΠΕ να ηταν δωρεαν!Πολλα πραματα επρεπε να ειναι δωρεαν οπως νερο,ηλεκτρικο,θερμανση.Και επειδη ξερω πως καποιος αμορφωτος θα παει να μου την "πει" και καλα...να του ΘΥΜΙΣΩ πως ΕΜΕΙΣ πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ οι πολιτες για να τα εχουμε ολα αυτα,ολες αυτες τις ανεσεις!Εχουν ξοδευτει απειρα εκατομμυρια για αυτον ακριβως το σκοπο,την ανεξαρτησια του καθε πολιτη!Και τι καταφεραμε; 30€ για 24 Mbps που γραφει το πακετο και με το ζορι πιανουμε τα 12...καταντια απλα!!! Επειδή άλλαξα κι εγώ σύνδεση,θα συμφωνήσω με όλους.Πρώτον με τον Τεο,για τον απλό λόγο να μην ''παραμυθιάζουν'' τον κόσμο με το ΕΩΣ 24.Τι να το κάνεις το ΕΩΣ 24 αν είναι απλά για μερικούς που πιάνουν 17+ κι όλοι οι άλλοι 8-10 μέσο όρο.Γιατί μιλάμε για διαφορά πάνω από το μισό.Είναι λίγο παράλογο! Αλλά συμφωνώ και με τους άλλους γιατί κι εγώ είμαι ΕΩΣ 24 αλλά πιάνω 9 και με fast 8. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν,απλά είμαστε λίγο πίσω ΚΑΙ στις ταχύτητες Εντάξει κουβέντα κάνουμε Πες τα ρε φιλε!Παραμυθιαζουν και λαοπλανουν!!μια λεξη βαλανε και αλλαξαν το συμβολαιο ο κοσμος τους πηρε πρεφα ποσο λαμογια ειναι!!!Αλλα τι να κανουμε βλεπεις στην εποχη της τεχνολογιας ολοι θελουν να ειναι μπροστα γι'αυτο και υπαρχουν φορουμ οπως το insomnia επειδη ο ελληνας εγινε αμερικανακι δυστυχως..αυτη ειναι η αθλια πραγματικοτητα της εποχης μας η απολυτη παρακμη! Σε ολα πισω ειμαστε και θα συνεχισουμε να ειμαστε οσο τους αφηνουμε να μας κυβερνανε και να οριζουν ΑΥΤΟΙ το δικο μας μελλον!
geekas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι η σύνδεσή σου, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του adsl στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα αλλά και στο μέλλον οι ταχύτητες είναι πάντα "έως". Εσύ πληρώνεις έως 24 και πιάνεις 11 κάτι, καλά είναι υπάρχουν πολύ χειρότερα στατιστικά. Ωστόσο, για να δουμε αν είναι καλά τα στατιστικά σου θα πρέπει να μας στείλεις και μια φωτογραφία από την σελίδα του ρουτερ
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 εφόσον πιανεις τόσα,πρώτον εισαι πολύ καλά για το 90% των συνδέσεων στην ελλάδα δευτερον,είσαι πανω απο 1,5 χλμ απ το αστικό κέντρο απ το οποιο τραβάς ιντερνετ. Τριτον,εαν εχεις καποιο παραπονο μπορεις να σπαταλήσεις οσο χρονο και χρημα εχεις για να πας δικαστικως και στο τελος θα βγεις και χαμενος γιατι ειναι καλλυμένοι εως και την παραμικρή ακρη του νομου. τεταρτον,εαν δεν σου αρεσει,μπορεις να πληρώσεις στον οτε να σου φέρουν δικη σου μισθωμενη γραμμη.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει δημοσιο ιντερνετ και δεν το ξερω?τι εκατομμυρια εχεις δωσει για ιντερνετ στους φορους σου και θες ιντερνετ?υπαρχουν παροχοι,ιδιωτες στην προκειμενη περιπτωση και σου λενε εγω το κοστολογο τοσο...αν θες παρτο αν οχι χεστηκα!Επισης το μεχρι ειναι μεχρι...μπορεις να ψαξεις την σημασια της λεξης...οσο για το 60% που "διαβασες"(εγω στο συμβολαιο μου δεν το βλεπω πουθενα παντως...)το αναιρει το μεχρι και ακρη δεν προκειται να βγαλεις....
spyros4776 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει δημοσιο ιντερνετ και δεν το ξερω?τι εκατομμυρια εχεις δωσει για ιντερνετ στους φορους σου και θες ιντερνετ?υπαρχουν παροχοι,ιδιωτες στην προκειμενη περιπτωση και σου λενε εγω το κοστολογο τοσο...αν θες παρτο αν οχι χεστηκα!Επισης το μεχρι ειναι μεχρι...μπορεις να ψαξεις την σημασια της λεξης...οσο για το 60% που "διαβασες"(εγω στο συμβολαιο μου δεν το βλεπω πουθενα παντως...)το αναιρει το μεχρι και ακρη δεν προκειται να βγαλεις....Στην πόλη που μένω πάντως υπάρχει δημόσιο ίντερνετ και είναι εντελώς δωρεαν!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ειναι πατεντα του δημαρχου απο τις προηγουμενες εκλογες μηπως? Το πληρωνεις στα Τελη?
spyros4776 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν το πληρώνω στα τέλη δε ξέρω! Αλλα όχι δεν είναι πατέντα του δημάρχου γιατί το έχουμε εδω και πολλά χρόνια (περίπου 7-8 χρόνια μπορεί και περισσότερο) και δε το έβαλε σε περίοδο εκλογών!
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 οτι δε ξερω,οντως δε ξερω αλλα δεν εχει καμια σημασια! Πληρωνω για 24 και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ 24!!! Σα να μου λες,πηγαινεις στο περιπτερο να παρεις ενα πακετο τσιχλες που κανει 1,20€ και εχει 20 τσιχλες και αφου το πληρωσεις ο περιπτερας σου παιρνει το πακετο μεσα απτα χερια και σου παιρνει τις μισες...εσυ πληρωσες για 20 και εμεινες με 10...σου φαινεται δικαιο και ηθικα σωστο αυτο; Αλλα νταξει στην Ελλαδα του καπιταλισμου αυτα γινονται....κανεις δεν τους ελεγχει τους απατεωνες! Σε σχεση με αλλους ειμαι τυχερος ομως πληρωνω για παραπανω και μου τα κλεβουν! Ναι οντως,μιλουσα με εναν που μενει Λονδινο πριν και μου ειπε πως πιανει καθαρα 72 Mps στη περιοχη που μενει.Στην Αγγλια στο πολιτισμενο κοσμο εχουν οπτικες ινες ενω εμεις ακομα ουτε καλα καλα VDSL δεν εχουμε...ελαδιτσα... ποτε θα μαθεις να μη μιλας για κατι ενω δε το ξερεις; Το οτι γραφει "μεχρι" δε σημαινει τιποτα! Ειναι το τελικο...π.χ απο 1 το μινιμουμ εως 24 το μαξιμουμ!Ομως στη συμβαση γραφει(αμα την εχεις διαβασει αλλιως μη μιλας καλυτερα αμα δεν εχεις πειρα πανω στο θεμα)πως ειναι μεν ΜΕΧΡΙ 24 ομως σε καθημερινη βαση ο χρηστης δικαιουται απο 60% και πανω.Δηλαδη με απλα μαθηματικα,δικαιουμαστε απο 14,4 Mbps και πανω! Δεν ειμαι μακρια,30 μετρα ειναι το σπιτι μου...εχω καθε λογο να νευριαζω με την ανικανοτητα του συστηματος!! Εχω και τηλεφωνια ομως αμα ηταν μονη της η τηλεφωνια θα ηταν 17€ οποτε το ιντερνετ ειναι και απο μονο του αρκετα λεφτα!!!Πληρωνουμε για κατι που κανονικα + με το νομο ΕΠΡΕΠΕ να ηταν δωρεαν!Πολλα πραματα επρεπε να ειναι δωρεαν οπως νερο,ηλεκτρικο,θερμανση.Και επειδη ξερω πως καποιος αμορφωτος θα παει να μου την "πει" και καλα...να του ΘΥΜΙΣΩ πως ΕΜΕΙΣ πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ οι πολιτες για να τα εχουμε ολα αυτα,ολες αυτες τις ανεσεις!Εχουν ξοδευτει απειρα εκατομμυρια για αυτον ακριβως το σκοπο,την ανεξαρτησια του καθε πολιτη!Και τι καταφεραμε; 30€ για 24 Mbps που γραφει το πακετο και με το ζορι πιανουμε τα 12...καταντια απλα!!! Πες τα ρε φιλε!Παραμυθιαζουν και λαοπλανουν!!μια λεξη βαλανε και αλλαξαν το συμβολαιο ο κοσμος τους πηρε πρεφα ποσο λαμογια ειναι!!!Αλλα τι να κανουμε βλεπεις στην εποχη της τεχνολογιας ολοι θελουν να ειναι μπροστα γι'αυτο και υπαρχουν φορουμ οπως το insomnia επειδη ο ελληνας εγινε αμερικανακι δυστυχως..αυτη ειναι η αθλια πραγματικοτητα της εποχης μας η απολυτη παρακμη! Σε ολα πισω ειμαστε και θα συνεχισουμε να ειμαστε οσο τους αφηνουμε να μας κυβερνανε και να οριζουν ΑΥΤΟΙ το δικο μας μελλον! Εαν δεν εισαι ικανοποιημενος με την Wind αλλαξε παροχο και πες του τα αυτα πριν βαλεις γραμμη. Με το να μπαινεις σε forum και να γραφεις τα δικα σου δεν κερδιζεις τιποτα. Νομιζεις δηλαδη οτι εμεις μας αρεσει που γενικα εχουμε τις συνδεσεις που εχουμε σε σχεση με το εξωτερικο?????????Σου περασε καν αυτο απο το μυαλο???Αλλα ειναι κατι που δεν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις. 2
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 οτι δε ξερω,οντως δε ξερω αλλα δεν εχει καμια σημασια! Πληρωνω για 24 και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ 24!!! Σα να μου λες,πηγαινεις στο περιπτερο να παρεις ενα πακετο τσιχλες που κανει 1,20€ και εχει 20 τσιχλες και αφου το πληρωσεις ο περιπτερας σου παιρνει το πακετο μεσα απτα χερια και σου παιρνει τις μισες...εσυ πληρωσες για 20 και εμεινες με 10...σου φαινεται δικαιο και ηθικα σωστο αυτο; Αλλα νταξει στην Ελλαδα του καπιταλισμου αυτα γινονται....κανεις δεν τους ελεγχει τους απατεωνες! Σε σχεση με αλλους ειμαι τυχερος ομως πληρωνω για παραπανω και μου τα κλεβουν! Ναι οντως,μιλουσα με εναν που μενει Λονδινο πριν και μου ειπε πως πιανει καθαρα 72 Mps στη περιοχη που μενει.Στην Αγγλια στο πολιτισμενο κοσμο εχουν οπτικες ινες ενω εμεις ακομα ουτε καλα καλα VDSL δεν εχουμε...ελαδιτσα... ποτε θα μαθεις να μη μιλας για κατι ενω δε το ξερεις; Το οτι γραφει "μεχρι" δε σημαινει τιποτα! Ειναι το τελικο...π.χ απο 1 το μινιμουμ εως 24 το μαξιμουμ!Ομως στη συμβαση γραφει(αμα την εχεις διαβασει αλλιως μη μιλας καλυτερα αμα δεν εχεις πειρα πανω στο θεμα)πως ειναι μεν ΜΕΧΡΙ 24 ομως σε καθημερινη βαση ο χρηστης δικαιουται απο 60% και πανω.Δηλαδη με απλα μαθηματικα,δικαιουμαστε απο 14,4 Mbps και πανω! Δεν ειμαι μακρια,30 μετρα ειναι το σπιτι μου...εχω καθε λογο να νευριαζω με την ανικανοτητα του συστηματος!! Εχω και τηλεφωνια ομως αμα ηταν μονη της η τηλεφωνια θα ηταν 17€ οποτε το ιντερνετ ειναι και απο μονο του αρκετα λεφτα!!!Πληρωνουμε για κατι που κανονικα + με το νομο ΕΠΡΕΠΕ να ηταν δωρεαν!Πολλα πραματα επρεπε να ειναι δωρεαν οπως νερο,ηλεκτρικο,θερμανση.Και επειδη ξερω πως καποιος αμορφωτος θα παει να μου την "πει" και καλα...να του ΘΥΜΙΣΩ πως ΕΜΕΙΣ πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ οι πολιτες για να τα εχουμε ολα αυτα,ολες αυτες τις ανεσεις!Εχουν ξοδευτει απειρα εκατομμυρια για αυτον ακριβως το σκοπο,την ανεξαρτησια του καθε πολιτη!Και τι καταφεραμε; 30€ για 24 Mbps που γραφει το πακετο και με το ζορι πιανουμε τα 12...καταντια απλα!!! Πες τα ρε φιλε!Παραμυθιαζουν και λαοπλανουν!!μια λεξη βαλανε και αλλαξαν το συμβολαιο ο κοσμος τους πηρε πρεφα ποσο λαμογια ειναι!!!Αλλα τι να κανουμε βλεπεις στην εποχη της τεχνολογιας ολοι θελουν να ειναι μπροστα γι'αυτο και υπαρχουν φορουμ οπως το insomnia επειδη ο ελληνας εγινε αμερικανακι δυστυχως..αυτη ειναι η αθλια πραγματικοτητα της εποχης μας η απολυτη παρακμη! Σε ολα πισω ειμαστε και θα συνεχισουμε να ειμαστε οσο τους αφηνουμε να μας κυβερνανε και να οριζουν ΑΥΤΟΙ το δικο μας μελλον! Για τα bold περιμένω κάποιο λίνκ που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα σου. Να φανταστώ τόσο καιρό ιντερνετ δεν ειχες; ζούσες κάπου αλλου; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις