Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Το λαπτοπ μου είναι το Lenovo G585 και όταν βάζω ταινίες ή παίζω παιχνίδια οχι πολλών απαιτήσεων πχ  Leage of Legends λαγκάρει υπερβολικά..Γενικά όμως σκαλώνει και όταν σερφάρω οπότε σκεφτόμουν να του κάνω μια αναβάθμιση... Αυτό οφείλεται στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών? Τι πρέπει να αλλάξω? Ευχαριστώ

Δημοσ.

και ο επεξεργαστης ειναι αδυναμος και η καρτα γραφεικων...λογικο το βρισκο να κολλαει.

οσο για τα βιντεο ψαξε να βρεις καποιο player και codecs ωστε να χρησημοιηουν την καρτα γραφικων και οχι το επεξεργαστη που και αυτος ειναι λιγος σε 720ρ 1080ρ.

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας! Το λαπτοπ μου είναι το Lenovo G585 και όταν βάζω ταινίες ή παίζω παιχνίδια οχι πολλών απαιτήσεων πχ  Leage of Legends λαγκάρει υπερβολικά..Γενικά όμως σκαλώνει και όταν σερφάρω οπότε σκεφτόμουν να του κάνω μια αναβάθμιση... Αυτό οφείλεται στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών? Τι πρέπει να αλλάξω? Ευχαριστώ

Δοκίμασε αυτά που σου λέει ο nikos1982, όντως ο επεξεργαστής είναι αδύναμος... Όπως και στα περισσότερα λάπτοπ έτσι και στο δικό σου οι δυνατότητες αναβάθμισης είναι ως προς τον σκληρό δίσκο και την μνήμη RAM. Οπότε θα μπορούσες να προχωρήσεις σε ενα upgrade αυτών των 2! Μπορείς αρχικά να αυξήσεις την μνήμη RAM και στην συνέχεια να βάλεις εναν SSD δίσκο, με την αλλαγή αυτών των 2 η διαφορά θα είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τώρα.

Ελπίζω να βοήθησα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι επισης να:

1)Σιγουρευτεις οτι το ιντερνετ σου ειναι σταθερο και με ταχυτητα της προκοπης.Με τον ηδη αδυναμο επεξεργαστη σου θα ειναι δραματικη η κατασταση αν εχεις αργη και ασταθη συνδεση.

2) Μπες και τσεκαρε τα προγραμματα σου αν υπαρχει κατι περιεργο οπως "ask toolbar" πχ ,καθως και αλλες αηδιες που κατσικωνονται απο διαφορα download προγραμματων.Αν δεν ξερεις ,βαλε καποιον γνωστο σου να στο κανει,(να τα αφαιρεσει εννοω).

3)Κανε σαρωσεις με τα γνωστα και εξαιρετικα :

Malware bytes

Kaspersky virus removal

Super antispyware

Hitman Pro.

Θα διαπιστωσεις ενα ξαλαφρωμα στανταρ.

ΥΓ :Μην παιζεις παιχνιδια με αυτο το laptop.Του κανεις μεγαλο κακο.

Χρησιμοποιησε το για ιντερνετ αποκλειστικα (σερφαρισμα ,ταινιες )..Οχι gaming.

Επεξ/σία από David20
  • Like 2
Δημοσ.

Επίσης όταν αγοράζουμε λαπτοπ κοιτάμε πρώτα τη ανάγκες και τι θέλουμε από το μηχάνημα που θα πάρουμε, όπως είπαν και τα παιδιά το συγκεκριμένο είναι μόνο για σερφαρισμα και καμία χαλαρή ταινία όχι 1080p. Είναι κρίμα να πετάς τα λεφτά σου σε κάτι άχρηστο για τις ανάγκες σου.

Παρόμοιο μηχάνημα είχε ένας φίλος και μου το έδωσε να το τσεκάρω γιατί αργούσε σε όλα, μόνο που δεν το έσπασα τελικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Παιδιά, το χα πάρει για την πτυχιακή μου και επειδή έπρεπε να τελειώσει και ήμουν άνεργη αυτό μπόρεσα να πάρω... Και είπα μήπως αν το αναβαθμίσω αξίζει ή να πάρω ένα τάουερ...... Το κατάλαβα ότι δεν φτιάχνεται...!!!!!! θενκς ενιγουει κάποιοι με κατατόπισαν πλήρως ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Παιδιά, το χα πάρει για την πτυχιακή μου και επειδή έπρεπε να τελειώσει και ήμουν άνεργη αυτό μπόρεσα να πάρω... Και είπα μήπως αν το αναβαθμίσω αξίζει ή να πάρω ένα τάουερ...... Το κατάλαβα ότι δεν φτιάχνεται...!!!!!! θενκς ενιγουει κάποιοι με κατατόπισαν πλήρως ;)

Καλησπερα,μην στενοχωριεσαι ,κανεις δεν σε κατηγορησε που το πηρες, καλα εκανες,απλα μην παιζεις games σκληροπυρηνικα   !!!!

Μια χαρα ειναι για ολες τις χρησεις(πλην gaming)..

Κι αν ψηνεσαι βαλτου ενα ssd δισκο και μια ram αν υπαρχει υποδοχη στο slot και θα πεταει.Ετσι απλα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,μην στενοχωριεσαι ,κανεις δεν σε κατηγορησε που το πηρες, καλα εκανες,απλα μην παιζεις games σκληροπυρηνικα   !!!!

Μια χαρα ειναι για ολες τις χρησεις(πλην gaming)..

Κι αν ψηνεσαι βαλτου ενα ssd δισκο και μια ram αν υπαρχει υποδοχη στο slot και θα πεταει.Ετσι απλα.

Έγινε ... Σ ευχαριστώ πολύ  :D

Δημοσ.

Ταπεινή μου άποψη, μην δώσει ούτε ευρώ στο λαπτοπ αυτό. Είμαι σκληρός και βάναυσος, ξέρω - δεν κοιμάμαι τα βράδια από τις τύψεις, αλλά τον Ε1 φοράει. (την πετυχημένη ατάκα μου - πηγαίνει σαν το μέλι στην κατηφορά- την έχεις ακούσει; :P Ε κάπως έτσι είναι και ο ε1).

Ακόμα και ssd να μπει, θα βαράει κόφτες ο cpu στα πάντα (που δεν αναβαθμίζεται). Συνεπώς όχι. Ίσως με clean install των windows να πήγαινε καλύτερα, δεν λέω.

Τα 80 ευρώ όμως για ssd + ραμ, ας τα δώσει σε κολαν (τα κολάν, κολάζουν που λέει). Χειμώνας έρχεται, καιρός για έρωτες και χουχουλιάσματα.  :wub:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...