Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως γραφω και στον τιτλο το κινητο δεν αναγνωριζει τα περασμενα τραγουδια ως τραγουδια και δεν τα εμφανιζει στον Player του. Παιζουν κανονικα αν παω στο φακελο που ειναι αποθηκευμενα και τα παιξω. Επισης ειναι αποθηκευμενα στο φακελο που ηταν παντα τα τραγουδια. Απο καποια στιγμη και μετα σταματησε να εμφανιζει τα τραγουδια στον player του. Τι μπορει να ειναι;

post-328140-0-63436400-1444595019_thumb.png

Δημοσ.

Οπως γραφω και στον τιτλο το κινητο δεν αναγνωριζει τα περασμενα τραγουδια ως τραγουδια και δεν τα εμφανιζει στον Player του. Παιζουν κανονικα αν παω στο φακελο που ειναι αποθηκευμενα και τα παιξω. Επισης ειναι αποθηκευμενα στο φακελο που ηταν παντα τα τραγουδια. Απο καποια στιγμη και μετα σταματησε να εμφανιζει τα τραγουδια στον player του. Τι μπορει να ειναι;

Πηγαινε στην εφαρμογη του player και κανε μια εκκαθαριση προσορινης μνημης και εκκαθαριση δεδομενων.

Κανε μια επανεκκινηση το κινητο και ξανα μπες στον player.

Μπορει να σου ζητηση επαναφορτωση τραγουδιων.

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε να πας στις εφαρμογές στη καρτέλα που είναι όλες και ψάξε για μια εφαρμογή που λέγεται "Χώρος Αποθήκευσης Μέσων". Κάνε εκκαθάρισης των δεδομένων και μετά επανεκκίνηση το κινητό.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους δυο αλλα δυστυχως κανενα απο αυτα δεν δουλεψε, ακομα το ψαχνω. Το θεμα ειναι οτι το ειχε και παλια με τις φωτογραφιες και τα βιντεο.

Πηγαινε στην εφαρμογη του player και κανε μια εκκαθαριση προσορινης μνημης και εκκαθαριση δεδομενων.
Κανε μια επανεκκινηση το κινητο και ξανα μπες στον player.
Μπορει να σου ζητηση επαναφορτωση τραγουδιων.

Επίσης δοκίμασε να πας στις εφαρμογές στη καρτέλα που είναι όλες και ψάξε για μια εφαρμογή που λέγεται "Χώρος Αποθήκευσης Μέσων". Κάνε εκκαθάρισης των δεδομένων και μετά επανεκκίνηση το κινητό.

Δημοσ.

Ε τοτε γιατι δεν βαζεις εναν απο αυτους που παιζουν και τον αλλο ή τον βγαζεις(αν ειναι εργοστασιακος μονο με root) ή τον "παγωνεις" για να μην τρεχει στο παρασκηνιο..

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω ουτε ηχο κλησης γιατι γινοταν μεσω του player. Γιαυτο τον θελω αλλιως υπαρχουν πολυ καλυτεροι.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω ουτε ηχο κλησης γιατι γινοταν μεσω του player. Γιαυτο τον θελω αλλιως υπαρχουν πολυ καλυτεροι.

Εγω ξερω οτι ολοι οι player συγχρονίζονται με τις κλησης!!!

Εγω ας πουμε εχω το Poweramp(για κλησης).

Η πας σε εναν file manager οπως ο ES και εκει που εχεις τα αρχεια τις μουσικης επιλεγης που θα παει το καθε τραγουδι που θες.

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι ολοι οι player συγχρονίζονται με τις κλησης!!!

Εγω ας πουμε εχω το Poweramp.

Μολις το προσπαθησα και με αυτον αλλα τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...