andreas84gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Παιδια καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να βαλω τον Asmedia SATA Controller Driver V3.1.6.0 στην sabertooth μητρικη μου. Ειδα στο site οτι βγηκε νεα εκδοση πριν ενα μηνα. Θα χω κανα θεμα στους δισκους? Εχω windows 10 pro 64bit.
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν έχεις βάλει καν τον παλιότερο drive επιβάλεται να τον βάλεις αν πάλι εχεις τον παλιότερο driver καλο ειναι να βάλεις τον καινούργιο
andreas84gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μπορω να βαλω κ το msi live update utility για να κανω update στο chipset της μητρικης μου? Θα λειτουργησει κ ας εχω asus μητρικη?
SPANK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν θα λειτουργήσει φυσικά αλλη η μια εταιρία αλλη ή αλλη
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 η sabertooth έχει κάποιες έξτρα θυρες(Νομίζω οι μάυρες sata)που ειναι απο αλλον controller και οχι απο αυτόν του chipset. Εαν ΔΕΝ τις χρησιμοποιείς,μπορείς να μην περάσεις καν την αναβάθμιση.
andreas84gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Βασικά ρε παιδιά το chipset για ποιο λόγο υπάρχει? Είναι κάτι σαν driver της μητρικής? Γιατί βλέπω στο site της sabertooth ότι chipset update έχει μόνο για Windows 7. Στα 8.1 κ 10 τίποτα.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Βασικά ρε παιδιά το chipset για ποιο λόγο υπάρχει? Είναι κάτι σαν driver της μητρικής? Γιατί βλέπω στο site της sabertooth ότι chipset update έχει μόνο για Windows 7. Στα 8.1 κ 10 τίποτα. το chipset ειναι το Nortbridge και το southbrigde για το τι κανουν τις απορίες θα στις λύσει ο γουγλης. Απο εκει και πέρα, το chipset το κατεβάζεις απο την amd απ ευθείας μην περιμένεις την asus να καθήσει να κάνει κάτι μιας και δεν χρειάζονται αλλαγές για την καθε μητρική. σε usb3.0/ηχο και λοιπά περιφεριακά διαφοροποιούνται οι μητρικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα