ALLisCHAOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, έστω ότι έχω το παρακάτω πολύ απλό στατικό στοιχείο html: <div id="the_return"> <p class="foo">Hello</p> </div> To οποίο πέρνει κανονικά ότι style υπάρχει στη foo και αναπαρηστάτε όπως πρέπει. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αν αυτό παώ να το περάσω δυναμικά με javascript: document.getElementById('the_return').innerHTML=..... δε πέρνει το style από τη foo?
alou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αφού δεν το βάζεις στο στοιχείο που έχει foo class, δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένεις να ακολοθήσει αυτό το style? Δηλαδή, λες <div id="the_return"> <p class="foo">Hello</p> </div> και μετά document.getElementById('the_return').innerHTML="βάλε αυτό μέσα στο the_return"; για να πάρεις αυτό <div id="the_return"> βάλε αυτό μέσα στο the_return </div> Αν αυτό που θες είναι να μπει το περιεχόμενό σου μέσα στο p.foo πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος document.getElementById('the_return').getElementsByClassName('foo').innerHTML="βάλε αυτό μέσα στο the_return"; που θα κάνει την αλλαγή βέβαια σε όλα τα p.foo μέσα σε #the_return 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Mε μπέρδεψες λίγο.Επίσης κακώς δε το ανέφερα από την αρχή, το: <p class="foo">Hello</p> επιστρέφεται με ajax. Oπότε έχω: var answer=xmlhttp.responseText; document.getElementById('the_return').innerHTML=answer; Edit1: Δηλαδή έχω το: <div id="the_return"> </div> Και του προσθέτω δυναμικά την απάντηση του ajax η οποία είναι το: <p class="foo">Hello</p> Aλλά το style δεν εφαρμόζεταιEdit2:Αν είναι δυνατόν έχω φάει 1 ώρα να δω τη φταίει και αφού έκλεισα καταλάθος το broswer μόλις τον ξανά άνοιξα είδα το style να χει εφαρμοστεί!!! Ήταν δηλαδή θέμα cache???? :shock:
angmar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Γι αυτό δουλεύεις με developer tools ανοιχτά και την επιλογή disable cache ενεργή, μπορεί να σε σώσει από πολύ μπινελίκι, ειδικά σε περιπτώσεις styling. 2
alou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Για την ιστορία, αυτό που είπα ίσχυε εφόσον ήταν όντως το στατικό σου στοιχείο έτσι όπως το είπες στην αρχή <div id="the_return"> <p class="foo">Hello</p> </div> Εφόσον το innerHtml βάζει και το p.foo προφανώς αλλάζει το στόρυ, καλή φάση που το βρήκες έστω και έτσι lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα