atonioz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Μετά απο ένα κεραυνό που έσκασε στη Ταράτσα της πολυκατοικίας, σταμάτησε να δουλεύει το PC 1) Έχω ένα τροφοδοτικό ΤΧ650 Corsair. To οποίο έκανα το τεστ με το βραχυκύκλωμα και δείχνει να δουλεύει σωστά με ανεμιστηράκι. Όταν το συνδέω στη μητρική όμως αναβοσβήνει (συνεχώς) το SB Power led. Δοκιμάζοντας το τροφοδοτικό σε ένα παλαιότερο PC τον ξεκινάει κανονικά !? Δοκιμάζοντας το παλιο τροφοδοτικό (360W Chieftec) στον προβληματικό υπολογιστή το λαμπάκι δεν αναβοσβήνει και μένει μόνιμα ανοιχτό (νομίζω αυτό είναι το σωστό!? ) Την μητρική που είναι η P5E64 WS Evolution την έχω τελείως γυμνή και έχω αφήσει μόνο τον επεξεργαστή. Την έχω ξεβιδώσει και απο το tower. Κάτι χάνω? τι σπαζοκεφαλιά είναι αυτή ? έχει κανείς καμιά ιδέα. Έχω φάει τον γοογλι φιλικά
atonioz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 το θέμα είναι οτι η μητρική συμπεριφέρεται διαφορετικά στα δυο τροφοδοτικά και δε καταλαβαίνω γιατί !? η μητρικές λένε στα specs τι απαιτήσεις τροφοδοσίας θέλουν ? παω να δω
soteras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μιτρική μήπως τυχαίνει να είχες πα΄νω καμία κάρτα τηλεόρασης τίποτα και να την έφαγε καμία κεραία και να στην έκαψε αν έχι εγγύση απλά πηγαινέ να τη δούνε και μην κουραζεσαι
atonioz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 μπα όχι .... επίσης δεν έχει εγγύηση οπότε....
soteras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τσέακρε γενικά για κανά φουσκομένο πυκνωτή ραγισμένο η κατι τετοιο τοτε δοκιμασε να παιξει με μια ραμ χωρις καθολου μπας και τπτ βραχυκυκλωνει η οτι
atonioz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 την έχω γυμνή τελείως την μητρική ..... απολύτως τπτ πάνω, μόνο το τροφοδοτικό και το CPU μήπως έχει χάσει την απόδοση το τροφοτικό και απο 650 να δίνει κανά 150 άρι ? Δε βρίσκω τι απαίτηση έχει απο watt απο μόνο της η μητρική ... έχουν τέτοιο πράγμα ? edit: οι πυκνωτές φαίνονται όλοι κομπλέ...
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ram έχεις ρε άνθρωπε? Πως περιμένεις να ανοίξει?
soteras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ναι βρε τουλαχιστον 1 ραμ θελει κουμπομενι επισης το ηχειακη κανει το κλασικο μπιπ οταν ανοιγει κανει πολλα δεν κανει καθολου?
atonioz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 έχει δεν έχει ραμ δε παίρνει καν μπροστά το pc. Δε γυρνάει κανένας ανεμιστήρας (τροφοδοτικό ή κάτι άλλο) είναι τελείως νεκρό το PC και το μόνο που γίνεται είναι να αναβοσβήνει το ledaki SB Power led. Αυτό το αναβόσβησμα απ όσο διάβασα είναι αυτό Site: asus The blinking light generally indicates some overcurrent condition on the +5vdc standby power bus. The system will not start without a good +5vdc standby. Something is shorting. If you attached anything to the mainboard, remove it as I expect you created a short. Τα έχω βγάλει όλα απο πάνω. Και εξακολουθεί το λαμπάκι να κάνει το ίδιο.... όταν βάζω το άλλο τροφοδοτικό (350 watt) το λαμπάκι αλλάζει συμπεριφορά και μένει μόνιμα ανοιχτό
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Με βαση οτι και τα 2 τροφοδοτικα παιζουν στο αλλο pc μαλλον για προβλημα μητρικης.οτι το καθενα εχει διαφορετικη συμπεριφορα τωρα ναι ειναι λιγο παραξενο αλλα εφοσον και τα 2 τροφοδοτικα ειναι οκ σε αλλο pc δεν μενει κατι αλλο.ειδικα απο την στιγμη που δεν ξεκιναει καν το pc.
atonioz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) το να έχει χάσει απόδοση το τροφοδοτικό το αποκλείω έτσι ? μένω όποτε σε πρόβλημα της μητρικής Edit: τι αγοράζω τώρα για να την αντικαταστήσω? ποιο μοντέλο οικονομικό ? έχω μία ATI Radeon HD 5970 (2gb ddr5) και τον Intel Core Quad Q9650 καμιά πρόταση ? (Δεν ασχολούμαι με Overclock και τα συναφή) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2015 από atonioz
mitsus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Βρες κανενα δανεικο τροφοδοτικο, απο κανεναν φιλο σου να δοκιμασεις πρωτα. Μπορει οντως, να εχει αρπαξει και το τροφοδοτικο και να μην βγαζει τα σωστα ρευματα
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τι να το κανει το δανεικο, αφου με 2 τροφοδοτικα που δουλευουν αλλου δε ξεκιναει, μητρικη γεια σας.....
benign Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πολυ δυσκολο να βρεις μητρικη τοσο παλια,775,με dd3 υποστηριξη που να δινεται μονη της.Οι περισσοτεροι που εχουν ξεμεινει με μηχανημα 7αετιας ,προσπαθουν να τα δωσουν ολα πακετο,επεξεργαστη,μητρικη,μνημη, για να μην τους μεινει κατι..Και γενικα ειναι πολυ δυσευρετες οι 775 μητρικες,ειδικα σε φτηνη τιμη.Οταν κατι ειναι πολυ παλιο συνηθως το πουλανε ακριβοτερα απο την εποχη του,γιατι ξερουν οτι ο αλλος καιγεται και σπανιζει σαν προιον. Για αυτο το φρονιμοτερο ειναι να αλλαζει κανεις πλατφορμα καθε 3 χρονια περιπου,για να μην ξεμενει απο ανταλλακτικα και τα πληρωνει χρυσα,αλλα και γιατι μετα απο 3 χρονια,αρχιζουν οι φθορες. Καλυτερα να πουλαγες τον επεξεργαστη και να επαιρνες καινουργιο επεξεργαστη και μητρικη,χρησιμοποιωντας τις μνημες.Ποση ram εχεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα