GiwrgosP- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Στο g4 μου δεν ανοιγει το φλας στην καμερα οταν η μπαταρια ειναι στο 15%, και οταν πεφτει στο 5% δεν ανοιγει καθολου την καμερα. Το κανει και σε αλλους αυτο; Ειναι ρυθμιζομενο;
carrypizza Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 το ιδιο γινετε και στο s5 ειναι για εξοικονομηση μπαταριας
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Στο g4 μου δεν ανοιγει το φλας στην καμερα οταν η μπαταρια ειναι στο 15%, και οταν πεφτει στο 5% δεν ανοιγει καθολου την καμερα. Το κανει και σε αλλους αυτο; Ειναι ρυθμιζομενο; Και στο S2 το ίδιο. Λογικό είναι
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλα εγω μπορει να μην το θελω. Παντου capital controls. Οικονομια με το ζορι
saruman123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το φλας της κάμερας καταναλώνει σημαντική ενέργεια της μπαταρίας. Για λόγους εξοικονόμησης της ενέργειας της μπαταρίας, η κάμερα απενεργοποιεί το φλας (ακόμα και αν έχετε ρυθμίσει τη λειτουργία φλας σε αυτόματο φλας ή φλας αναμμένο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα