Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Εδω και αρκετο καιρο στο πατρικο μου σπιτι εχω θεμα με αποσυνδεσεις (10-20 την ημερα). Εχω αλλαξει στη πορεια παροχους , εχω δοκιμασει διαφορα router , εχω δοκιμασει να καρφωσω το router πανω στη γραμμη που ερχεται απο το κουτι του σπιτιου χωρις επιτυχια.. Οι αποσυνδεσεις συνεχιζουν , τα errors στο router μετα απο λιγα λεπτα γινονται χιλιαδες και να νευρα μου κροσια. Καποτε ενας τεχνικος που ειχα φερει ειχε πει οτι δεν εχει θεμα η καλωδιωση του σπιτιου αλλα απο το καφαο μεχρι το κουτι του σπιτιου. Αυτη τη στιγμη εχω hol , υπαρχει περιπτωση αμα τους πιεσω να ερθουν να το δουνε η θα με παιξουν ping pong οτε kai hol?

Δημοσ.

πεστους οτι με ολους τους παροχους εχεις το ιδιο προβλημα.μακαρι να δηλωθει βλαβη στον οτε και να το φτιαξει αλλιως πρεπει να ζητησει η Hol και δυστυχως το χρεωνεται να σου κανουν αλλαγη απερχομενου-κεντρικου ωστε να παιξεις καλυτερα.(ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Πηρα τη Hol και προς εκπληξη μου δεχτηκαν με τη πρωτη να ερθει τεχνικος να κανει μετρησεις. Σε οποιον δηποτε αλλο παροχο επρεπε να παρω 5-6 φορες η να απειλησω οτι θα φυγω (Αυτα οταν ημουν φοιτητης σε αλλο σπιτι) για να ασχοληθουν. Το πιο θεικο το ειχα ακουσει απο υπαλληλο της Wind που ενω ειχα προβλημα γιατι το snr μου επεφτε στο 4 εκεινος επεμενε οτι το internet μου ειναι τελειο γιατι πιανω 13 mbps  :-D

Δημοσ.

το να πεσει στο 4 το Margin συνηθως το φτιαχνουν με αλλαγη Profile παρα να το δωσουν βλαβη εκτος αν κανει πιο μεγαλη βυθιση ή κανει συνεχεια disconnects.ή εκτος αν σου εχουν margin 15 και παλι σου παει στο 4 οποτε ναι ειναι προβλημα.

Ελπιζω να ερθει ο τεχνικος και να βρει καποιο καλο προβλημα το οποιο να φαινεται /να ειναι εμφανες ωστε να πειστει και ο οτε και να σου αλλαξει ζευγαρι.Το λεω διοτι ο οτε πολλες φορες δεν μετραει sync κτλ αλλα μετραει ηλεκτρικα χαρακτηριστικα γραμμης πχ εξωτερικη φορτιση αντιστασεις χωρητικοτητα. Αν αυτα βγουν ενταξει ακομακαι να εχεις errors δεν θα το πιασει σαν υπαρκτη βλαβη.εκει πρεπει ο παροχος μετα πληρωνοντας βεβαια να ζητησει αλλαγη κεντρικου και απερχομενου μηπως και πεσεις σε καλυτερο ζευγαρι και παιξεις σωστα.αν το κανει και ο παροχος βεβαια λογω οτι ειναι κοστος. Αν το προβλημα σου ειναι κατι που το κανει σπανια δηλαδη ανα χ ωρες τοτε ο οτε θα παει επειδη του ανοιχτηκε βλαβη ,θα μετρησει την γραμμη θα δει οτι εκεινη την στιγμη ειναι ενταξει και θα φυγει εφοσον τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα ειναι ενταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...