Kadaz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να παραγγείλω αυτο: http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html Ειναι η 3Gb/32Gb εκδοση η οποια δεν υπαρχει στις ευρωπαικες αποθηκες. Εστειλα mail και στα δυο μαγαζια για να δω τι παιζει με shipping/τελωνεια και μου απαντησαν: Vickmall Hello dear friend very sorry we dont have 3GB/32GB version in stock in our EU warehouse you can buy it from Chinese shop please choose Singapore post to delivery(free shipping) and please dont worry,the itme will be declared at low vlaue send as gift in general you will have no tax thanks Minideal dear customer, we have to wait a few days more, when we get the new delivery ,we will send them to EU warehouse . if you really need that urgent, u can buy it from CN warehouse, we will send that as gift and declare that with low value ,like $20 for your parcel . hope that helps u ,if you place new order, pls tell me your order number, i can send you extra gifts, thanks . Θελω ατομα που εχουν αγορασει απο τα μαγαζια, να μου πουν αν ισχυουν αυτα που λενε για τα τελωνεια, γιατι τους βλεπω πολυ σιγουρους. Επισης, αν γινει στραβη και μου το σταματησουν τελωνειο, τι κανω? μπορω να το στειλω πισω μιας και μου ειπαν με σιγουρια οτι δε θα σταματησει? Δε παιζει να δωσω τα διπλα λεφτα για φορους, οποτε θα θελα αν καποιοσ γνωριζει να με βοηθησει, μιας και ειναι πολλοι εδω που ψωνιζουν τακτικα απ τα συγκεκριμενα καταστηματα. thanks.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν σου λένε ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο, απλά σου λένε για χαμηλή τιμη και δώρο, το αν θα πληρώσεις ή όχι δεν το ξέρει κανεις. Αν μείνει στα αζητητα θα επιστρέψει πίσω, τώρα πως εσύ θα πάρεις τα χρήματα πίσω δεν το ξερω 1
kosmasgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θεωρώ τις πιθανότητες για τελωνείο αν αγοράσει απο vickmall και SG POST αποστολή του δέματος βαριά βαριά 0.1%
Kadaz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θεωρώ τις πιθανότητες για τελωνείο αν αγοράσει απο vickmall και SG POST αποστολή του δέματος βαριά βαριά 0.1% Ειναι οντως τοσο δυσκολο να το σταματησουν? Δεν εχω ξαναπαρει απο Κινα οποτε δεν εχω ιδεα
newsformobiles Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πληροφορικά πάντα και βάση το Kimovil, τα πιο φθηνά μαγαζιά δεν είναι το Vickmall/Minideal, αλλά Spemall και Coolicοοl, κατά 10$! Εάν θέλεις οποσδήποτε από ευρωπαϊκή αποθήκη, ξέρω σίγουρα ότι το Coolicοοl, έχει το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 PRIME σε στοκ στην ευρωπαϊκή του αποθήκη, που και αυτό είναι πάρα πολύ καλό κινητό.
Kadaz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πληροφορικά πάντα και βάση το Kimovil, τα πιο φθηνά μαγαζιά δεν είναι το Vickmall/Minideal, αλλά Spemall και Coolicοοl, κατά 10$! Εάν θέλεις οποσδήποτε από ευρωπαϊκή αποθήκη, ξέρω σίγουρα ότι το Coolicοοl, έχει το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 PRIME σε στοκ στην ευρωπαϊκή του αποθήκη, που και αυτό είναι πάρα πολύ καλό κινητό. Το ξερω για τις τιμες φιλε, απλα εχω διαβασει οτι το vick και το minideal ειναι τα πιο εμπιστα. Επισης εχω ψαξει οτι υπαρχει και εχω καταληξει στο Mi4c . Αν δεν παρω αυτο για καποιο λογο, μετα παω στο Lenobo K3 Note.
newsformobiles Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το ξερω για τις τιμες φιλε, απλα εχω διαβασει οτι το vick και το minideal ειναι τα πιο εμπιστα. Επισης εχω ψαξει οτι υπαρχει και εχω καταληξει στο Mi4c . Αν δεν παρω αυτο για καποιο λογο, μετα παω στο Lenobo K3 Note. Από θέμα αξιοπιστίας η αλήθεια είναι ότι όλοι λένε για το Vickmall, ότι είναι το Νο1. Μετά ακολουθούν τα δύο που σου είπα + το δεύτερο δικό σου. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να προτιμήσεις Xiaomi. Και εγώ Xiaomi έχω, αλλά υποδεέστερο μοντέλο και έχω εντυπωσιαστεί!
Kadaz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Από θέμα αξιοπιστίας η αλήθεια είναι ότι όλοι λένε για το Vickmall, ότι είναι το Νο1. Μετά ακολουθούν τα δύο που σου είπα + το δεύτερο δικό σου. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να προτιμήσεις Xiaomi. Και εγώ Xiaomi έχω, αλλά υποδεέστερο μοντέλο και έχω εντυπωσιαστεί! Ναι, εχω αποφασισει για το Mi4c, τρομερα σπεκς ,τιμη και εταιρια. Το μονο που με κραταει πισω και ο σκοπος αυτου του ποστ, ειναι να ακουσω απο ατομα που εχουν αγορασει απο αυτα τα μαγαζια, οτι οντως δεν θα εχω προβλημα με τελωνεια. Ναι, οκ ξερω οτι παντα υπαρχει πιθανοτητα, αλλα εχει σημασια αν ειναι 50-50 η 0,1 που ειπε κ ο φιλος.
newsformobiles Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ναι, εχω αποφασισει για το Mi4c, τρομερα σπεκς ,τιμη και εταιρια. Το μονο που με κραταει πισω και ο σκοπος αυτου του ποστ, ειναι να ακουσω απο ατομα που εχουν αγορασει απο αυτα τα μαγαζια, οτι οντως δεν θα εχω προβλημα με τελωνεια. Ναι, οκ ξερω οτι παντα υπαρχει πιθανοτητα, αλλα εχει σημασια αν ειναι 50-50 η 0,1 που ειπε κ ο φιλος. Η πιθανότητα είναι 1% και πολύ λέω. Έχω καμιά 20αριά αγορές από Κίνα.....
afairesths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 http://www.honorbuy.com/531-xiaomi-mi-4c-3gb-ram-32gb-rom-smartphone-white.htmlΕδω εισαι σε ευρωπαΐκη αποθηκη 276€
Kadaz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 http://www.honorbuy.com/531-xiaomi-mi-4c-3gb-ram-32gb-rom-smartphone-white.htmlΕδω εισαι σε ευρωπαΐκη αποθηκη 276€ Αν βαλεις κ το shipping, βγαινει 340 $. Πληρωνεις +40$ για να το παρεις κ καλα απο eu warehouse. 1
afairesths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν βαλεις κ το shipping, βγαινει 340 $. Πληρωνεις +40$ για να το παρεις κ καλα απο eu warehouse. αν οντως ισχυει οπως τα λες τοτε δεν αξιζει , που τα γραφει ομως αυτα;
Kadaz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 αν οντως ισχυει οπως τα λες τοτε δεν αξιζει , που τα γραφει ομως αυτα; Μπες στο λινκ που εβαλες και πατα απο κατω στο shipping, εχει +40$ για eu warehouse. 1
vdeseris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν το προσθέσεις στο καλάθι βγάζει αυτό: 1
afairesths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μπες στο λινκ που εβαλες και πατα απο κατω στο shipping, εχει +40$ για eu warehouse. Τωρα το παρατηρησα σωστα Πολυ εξυπνο εκ μερους τους... :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα