geogoku Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχως αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το touchpad της synaptics στο μοντελο που αναφερω παραπανω... το προβλημα ειναι οτι λειτουργει σπανια πλεον κ κινειται αριστερα δεξια μονο του καποιες φορες και αλλες χωρις να το ακουμπησω με απλο περασμα της παλαμης κοντα στο touchpad κουνιεται οπου παω την παλαμη και παλι ομως μονο δεξια και αριστερα. εχω κανει καταργηση driver χωρις καποιο αποτελεσμα. κατεβασα νεους driver απο το επισημο site της synaptics δεν μπορει ομως να μου τους κανει εγκατασταση. κ τελευταια απενεργοποιησα την λειτουργεια palmcheck. οποιος μπορει να με βοηθησει καθως ο υπολογιστης ειναι απο format και μετα απο συνεχομενα updates εμφανιζετε το παραπανω προβλημα. ευχαριστω εκ των προτερων
x+y=z Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αντιμετωπισα ενα παρομοιο προβλημα. Το ελυσα πηγαινοντας στη διαχειριση εργασιων και σταματωντας δυο εργασιες της synaptics. Ισως να πρεπει να εχεις ηδη ενεργοποιημενο το touchpad για να τρεχουν οι διεργασιες. Αν δε σου βγαλει καποιο μηνυμα, κανεις επανεκκινηση, περναει μονο του το προγραμμα για το touchpad και εισαι οκ. Τουλαχιστον εγω ετσι το εκανα και δουλεψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα