mimis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Όπως λέει και ο τίτλος, έχω ένα iphone 4S που μου χάρισαν οι ξαδέρφες μου από τον Καναδά. το άνοιξα κανονικά με την sasktel sim του, έβαλα την cosmote κάρτα μου, αλλά δεν έπιασε σήμα ποτέ. προφανώς είναι κλειδωμένο στον πάροχο. αγόρασα μια r-sim 10, το έφτιαξα έτσι, έχω σήμα κανονικά, λαμβάνω κλήσεις και στέλνω μηνύματα, αλλά δε δουλεύουν τα δεδομένα. τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση που είναι κλειδωμένα από τον πάροχο (sasktel); Μπορώ να ζητήσω να μου το ξεκλειδώσουν από εκεί εκείνες; Να πάω εγώ στην cosmote από εδώ;
Genki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στην κάρτα που έβαλες (cosmote) έχεις ενεργοππιησει την παροχή δεδομένων. Χρειάζεται να στείλεις μήνυμα για να ενεργοποιηθεί
mimis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στην κάρτα που έβαλες (cosmote) έχεις ενεργοππιησει την παροχή δεδομένων. Χρειάζεται να στείλεις μήνυμα για να ενεργοποιηθεί πάντα είχα δεδομένα και έχω και φοιτητικό 600MB εδώ και 2 χρόνια.
Genki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Δοκίμασε να απευθυνθείς σε κάποιον τεχνικό σε κατάστημα εξήγησε του πως έχει η κατάσταση και ανάλογα πραττεις. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Κάνε και ένα search στο Google και στο YouTube
saruman123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 με ενα χρηματικο κοστος απο εδω:http://www.9volto.gr/xekleidoma-kinitwn.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα