diplo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 επειδή δεν είδα πουθενά να αναφέρεται, από πότε θα αρχίσουν οι χρεώσεις; τι θα ισχύσει για τους πελάτες που έχουν ήδη ενεργοποιημένα τα email alerts; θα χρεωθούν αυτόματα ένα πακέτο ή απλά θα σταματήσουν να έρχονται τα emails; ληστρική κίνηση της τράπεζας... κρίμα γιατί είχε το καλύτερο σύστημα ειδοποιήσεων.
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ένα πακέτο για να αρχίσει να χρεώνει. Αλλιώς δε θα σου έρχονται ειδοποιήσεις 1
diplo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. ξέρουμε πότε θα αρχίσει η νέα μόδα της Πειραιώς;;
zizu10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Για να καταλάβω, εγώ που έχω την υπηρεσία από παλιά, θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα μου τα τραβάει από τον λογαριασμό μου ή θα διακοπεί και θα πρέπει να τα ακουμπήσω για να την έχω πάλι?
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. ξέρουμε πότε θα αρχίσει η νέα μόδα της Πειραιώς;; Δε ξερω. Για να καταλάβω, εγώ που έχω την υπηρεσία από παλιά, θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα μου τα τραβάει από τον λογαριασμό μου ή θα διακοπεί και θα πρέπει να τα ακουμπήσω για να την έχω πάλι? το 2ο 2
l3ft3r1s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. ξέρουμε πότε θα αρχίσει η νέα μόδα της Πειραιώς;; Τα νέα πακέτα διατίθενται ήδη μέσω winbank.
savvinio82 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αυτοί που τα έχουν ήδη τα αλερτ θα πάψουν να έχουν γενικά σε 3 μήνες αν δεν αγοράσουν ένα από τα νέα πακέτα. Κ τι γκρινιαζετε; Με ιδιωτική επιχείρηση έχετε να κάνετε. Σε οποίον δεν αρέσει φεύγει. 1
ASFE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παιδια ενας καφες τον μηνα ειναι. Ας μην το κανουμε τοσο φοβερο θεμα πια.Οποιος δεν το θελει το δεν ενεργοποιει. Απλα τα πραγματα.
nikos-thess Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παιδια ενας καφες τον μηνα ειναι. Ας μην το κανουμε τοσο φοβερο θεμα πια.Οποιος δεν το θελει το δεν ενεργοποιει. Απλα τα πραγματα. Aυτό θα κάνω και εγώ να τελειώνει το θέμα δεν θα το ενεργοποιησω. όποιος δε γουστάρει ας πάει αλλού. Πολύς ντόρος για κάτι που δεν μπορούμε εμείς να αλλάξουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για να καταλάβω, θα αρχίσουν να μας χρεώνουν τα SMS τύπου Μόλις μεταφέρατε 20€ στον λογαριασμό τάδε; Ας μου πει κάποιος να ξέρω τι να κράξω.
l3ft3r1s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για να καταλάβω, θα αρχίσουν να μας χρεώνουν τα SMS τύπου Μόλις μεταφέρατε 20€ στον λογαριασμό τάδε; Ας μου πει κάποιος να ξέρω τι να κράξω. Υπάρχουν τα alerts που όριζες εσύ πότε και πως θα έρχονται. Αυτά είναι που αλλάζουν. Από το μενού αριστερά δες "winbank alerts". Οι ειδοποιήσεις που έρχονταν με πρωτοβουλία της τράπεζας για λόγους ασφαλείας όποτε έκανες μια μεταφορά σε λογαριασμό που δεν είναι δικό σου, αυτές ποτέ δεν είχαν καμία σχέση με την εν λόγω υπηρεσία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν τα alerts που όριζες εσύ πότε και πως θα έρχονται. Αυτά είναι που αλλάζουν. Από το μενού αριστερά δες "winbank alerts". Οι ειδοποιήσεις που έρχονταν με πρωτοβουλία της τράπεζας για λόγους ασφαλείας όποτε έκανες μια μεταφορά σε λογαριασμό που δεν είναι δικό σου, αυτές ποτέ δεν είχαν καμία σχέση με την εν λόγω υπηρεσία. Αααα μάλιστα εντάξει. Ευχαριστώ που με διαφώτισες
bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή δεν έχουν λεφτά για email alerts (σωπάτε ρε παιδιά που κοστίζουν τόσο πολύ), αλλά έχουν λεφτά για powerbanks στο φοιτηταριό (αυτά ποιός τα πληρώνει άραγε; μήπως ο φορολογούμενος?)
zizu10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή δεν έχουν λεφτά για email alerts (σωπάτε ρε παιδιά που κοστίζουν τόσο πολύ), αλλά έχουν λεφτά για powerbanks στο φοιτηταριό (αυτά ποιός τα πληρώνει άραγε; μήπως ο φορολογούμενος?) To φοιτηταριό κοιτάνε να το βάλουν στο μαγαζί γιατί αφήνει χρήμα.. Όσο για τα e-mail alerts που θέλουν και χρήματα, από εμένα θα φάνε άκυρο, όπως έφαγε και η Alpha με τα 8ευρώ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα