Bermudakias33 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλό φένεται. Τελικα βγηκε πολύ πράμα το 2016.
vasioula1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 στην αρχή ξεκίνησε καλά αλλά τα τελευταία επεισόδια τα έβλεπα επειδή έπρεπε να τα δω
Heybro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ φόλα η σειρά όπως είπε ο πιο πάνω μετά το τρίτο τέταρτο επεισόδιο δεν βλεποταν. Άθλιοι ηθοποιοι πολλές σεναριακες ευκολίες και γενικά teen σειρά. Έφαγε delete από τον σκληρό μην πιάνει άδικα χώρο. 4
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τελικά έφαγε delete και από εμένα, μετά από τα 2 πρώτα επεισόδια. Οι 2 κοπελίτσες έχουν ωραία μουτράκια, αλλά η σειρά υποφέρει γενικά από το επίπεδο των ηθοποιών. Βγάζει πολύ b-movie.
Heybro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τελικά και από εμένα έφαγε delete μετά από τα 2 πρώτα επεισόδια. Οι 2 κοπελίτσες έχουν ωραία μουτράκια, αλλά η σειρά υποφέρει γενικά από το επίπεδο των ηθοποιών. Βγάζει πολύ b-movie. Στην αρχη μου αρεσε αλλα μετα απλα δεν.Την ειδα με το ζορι ολη αλλα ειναι teen σειρα με ηθοποιους απο τα lidl και τα jumbo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα