Προς το περιεχόμενο

The Shannara Chronicles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί επιλέχτηκε το δεύτερο βιβλίο για τη σειρά...

Ο ίδιος ο Μπρουκς είναι αρκετά ξεκάθαρος σε συνέντευξή του στον Φρεντ Τόπελ του Den of Geek: «Το πρώτο βιβλίο δεν είχε δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες […]. Θα έπρεπε να αλλάξουμε το φύλο κάποιων χαρακτήρων ή κάτι τέτοιο. Δεύτερον, [στο πρώτο βιβλίο] δεν υπάρχει ιστορία αγάπης. Εάν αφήνεις απ’ έξω τις γυναίκες και τις ιστορίες αγάπης, νομίζω ότι έχεις χάσει ήδη το γυναικείο κοινό. Θέλεις μία πιο γεμάτη ιστορία και το Elfstones είναι αυτό. Παραμένει μία ιστορία αναζήτησης. Εξακολουθεί να έχει μαγεία. Διαθέτει μία ασυνήθιστη ιστορία αγάπης, στην οποία μία από τις κοπέλες ελκύεται πολύ από τον Γουίλ Όμσφορντ ενώ η άλλη είναι κάπως αδιάφορη».
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καινουργιο επεισοδειο σημερα.Συνεχισει το  ιδια δυνατα και αρχισω να απορω πως γινεται να εχει μονο αλλα 5 επεισοδεια,ενω διαφαινεται καθαρα οτι εχει ακομα πολυ πραγμα να δωσει;

https://www.youtube.com/watch?v=0abZTCCJyDA

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εμένα μου φαίνεται βαρετό σιγά σιγά. Στην αρχή μου άρεσε ποιο πολύ ...
βέβαια δεν ρίχνω άκυρο , εδώ είδα άλλα κ άλλα, απλά το βάζω στον πάγο να βγάλει κ άλλα επ να τα δω ολα μαζί. 

Δημοσ.

μεχρι τωρα μου αρεσε στο τελευταιο επεισοδιο με το ολο human kind θεμα ξενερωσα

έλεγα να το δω το βράδυ τρώγοντας αλλα ευτυχώς είδα το comment σου

πάω να δω μη βγήκε κανα ep απο τις άλλες σειρές λολ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ειδα ακομα το τελευταιο επεισοδιο, αλλα στο προτελευταιο που δειχνει οτι ανακαλυπτουν πολεις των ανθρωπων με ξανατραβηξε το ενδιαφερον.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην γίνομαι ιερόσυλος :P αλλά εμένα μου φάνηκε ψιλοαδιάφορος ο Manu. Ίδιο κρύο παίξιμο με Slade στο Arrow και όπου αλλού τον έχω δει. Το ίδιο χάλια παίξιμο και η Amberlee.

Δεν με χάλασε φυσικά το παίξιμό τους απλά το αναφέρω για το επιχείρημα ότι η σειρά βλέπεται μόνο για τον Manu. Την παρακολούθησα γιατί ήταν μια σειρά με fantasy setting που μου αρέσουν, είχε ωραία τοπία, κοινότοπη μεν ιστορία αλλά καλούτσικη (όχι τόσο χάλια ώστε να την σταματήσω), κτλ. Δεν θα έλεγα ότι είναι η κορυφαία σειρά αλλά την είδα άνετα.

Όσον αφορά τον Manu, και μου φάνηκε πιο ωραίο το παίξιμο του James Remar που έπαιζε τον Cephalo και βρήκα πιο ενδιαφέρoντα τον χαρακτήρα του από τον Allanon.

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψιλό φόλα η σειρά ενώ ξεκίνησε καλά στη συνέχεια σε κάθε επεισόδιο όλο και πιο βαρετή. Τα 2 τελευταία απλά δεν βλέπονται. Μονο αν δεν έχετε τίποτα άλλο να δείτε τσέκαρετε την αλλιώς μακριά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...