imitheos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν και το σενάριο είναι ψιλο κλασικό (ο τύπος που είναι απόγονος μιας γενιάς ηρώων και είναι τέρας δυνατοτήτων και θα σώσει το κόσμο. Παρόλα αυτά δεν θέλει να αποδεχτεί το πεπρωμένο του, μετά το δέχεται και πρέπει σιγά σιγά να κάνει unlock τις δυνάμεις του), η σειρά βλέπεται πολύ εύκολα. Ωραία επεισόδια όντως μέχρι τώρα. Ο τύπος που κάνει τον Wil σας άρεσε από άποψη υποκριτικής ? Όχι ότι είναι κακός αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο ιδιαίτερος. Στο video από το comic con που υπάρχει στο 1ο μήνυμα, ένας από την ομάδα λέει ότι τον είδε σε ένα έργο που έπαιξε και ενθουσιάστηκε και ότι δεν περίμενε κάποιον που είναι τόσο κούκλος να είναι και τόσο καλός ηθοποιός.
zvarthangalos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είδα κι εγώ το 1ο και 2ο επεισόδιο καλό μου φάνηκε δεν με ξετρέλανε κιόλας η άποψή μου είναι πως το pilot το ήθελα ποιο αργό ώστε να δώσει κάποιες παραπάνω εξηγήσεις για τους χαρακτήρες και γενικότερα για το στόρι, οι χαρακτήρες εμφανίζονται σαν κεραυνός εν αιθρία απο το πουθενά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σου δίνει την αίσθηση πως δεν είναι σειρά αλλά αυτοτελές επεισόδιο ας μην βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα έχει δρόμο ακόμη. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από zvarthangalos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ο τύπος που κάνει τον Wil σας άρεσε από άποψη υποκριτικής ? Σε ΚΕΝ θα του έδιναν I4 μόνο για την φάτσα...
Inler Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πραγματι στα 2 πρωτα η εξελιξη ηταν σχετικα γρηγορη..Κατι μου λεει οτι θα κοψει λιγο στη συνεχεια
D4rkshadow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πραγματι στα 2 πρωτα η εξελιξη ηταν σχετικα γρηγορη..Κατι μου λεει οτι θα κοψει λιγο στη συνεχεια Μεχρι το 4 συνεχισει στον ιδιο ρυθμο και προφανως δεν προκειται να παιζει μετα
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 επειδη τα εχω κανει λιγο ανω κατω το 2ο επεισοδιο τελειωνει στην παραλια και το 4ο μετα το δεντρο? γραψτε λιγο καποιος τι γινετε στα επεισοδια γιατι το εχω χασει ετσι οπως τα εβγαλαν Νομιζω εβγαλα ακρη, ειδα το διπλο επεισοδιο πρωτα και μετα το 3,4 καπου εγινε μπερδεμα με τα ονοματα.
jmirko15 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 επειδη τα εχω κανει λιγο ανω κατω το 2ο επεισοδιο τελειωνει στην παραλια και το 4ο μετα το δεντρο? γραψτε λιγο καποιος τι γινετε στα επεισοδια γιατι το εχω χασει ετσι οπως τα εβγαλαν Νομιζω εβγαλα ακρη, ειδα το διπλο επεισοδιο πρωτα και μετα το 3,4 καπου εγινε μπερδεμα με τα ονοματα. Ναι είναι λίγο ότι να'ναι τα επεισόδια.. 1&2, 3, 4 αλλά WEB-DL είναι 1(=1&2), 2(=3), 3(=4)
D4rkshadow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 επειδη τα εχω κανει λιγο ανω κατω το 2ο επεισοδιο τελειωνει στην παραλια και το 4ο μετα το δεντρο? γραψτε λιγο καποιος τι γινετε στα επεισοδια γιατι το εχω χασει ετσι οπως τα εβγαλαν Νομιζω εβγαλα ακρη, ειδα το διπλο επεισοδιο πρωτα και μετα το 3,4 καπου εγινε μπερδεμα με τα ονοματα. Αυτο ειναι το 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι το 3 ειναι αυτο που γραφτηκε προηγουμενος οτι 1+2 = 2 , 2=3 και 3 = 4
taazz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Που να σας καεί το ρούτερ με το shanara έχει όλα τα στοιχεία που μισώ σε ταινίες. Γόνοι απόγονοι και λοιπές @@@@ιές, άλογα, σπαθιά druids και @@@@ρια τούμπανα αλλά κόλλησα. Κάντε την καλή τουλάχιστον και αναρτάτε πότε βγαίνει το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν μην με πιάσει το στεριτικό μου και πατάω refresh στο browser κάθε 20λεπτο.
D4rkshadow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εδω ειναι ολα http://www.imdb.com/title/tt1051220/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
taazz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εδω ειναι ολα http://www.imdb.com/title/tt1051220/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 ευχαριστώ.
georgeadams Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Με χαλάει λίγο το μονίμως δυσκοίλιο ύφος της πρωταγωνίστριας.
D4rkshadow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Με χαλάει λίγο το μονίμως δυσκοίλιο ύφος της πρωταγωνίστριας. Ειναι μια elf princess μην το ξεχνας αυτο.Αρα πρεπει να εχει και την αναλογη συμπεριφορα
kalodrei Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 και γαμω τις σειρες ειναι ,αρχισα να διαβαζω και τα βιβλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα