Προς το περιεχόμενο

The Shannara Chronicles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το σενάριο είναι ψιλο κλασικό (ο τύπος που είναι απόγονος μιας γενιάς ηρώων και είναι τέρας δυνατοτήτων και θα σώσει το κόσμο. Παρόλα αυτά δεν θέλει να αποδεχτεί το πεπρωμένο του, μετά το δέχεται και πρέπει σιγά σιγά να κάνει unlock τις δυνάμεις του), η σειρά βλέπεται πολύ εύκολα. Ωραία επεισόδια όντως μέχρι τώρα.

Ο τύπος που κάνει τον Wil σας άρεσε από άποψη υποκριτικής ? Όχι ότι είναι κακός αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο ιδιαίτερος. Στο video από το comic con που υπάρχει στο 1ο μήνυμα, ένας από την ομάδα λέει ότι τον είδε σε ένα έργο που έπαιξε και ενθουσιάστηκε και ότι δεν περίμενε κάποιον που είναι τόσο κούκλος να είναι και τόσο καλός ηθοποιός.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα κι εγώ το 1ο και 2ο επεισόδιο καλό μου φάνηκε δεν με ξετρέλανε κιόλας 

η άποψή μου είναι πως το pilot το ήθελα ποιο αργό ώστε να δώσει κάποιες παραπάνω

εξηγήσεις για τους χαρακτήρες και γενικότερα για το στόρι, οι χαρακτήρες εμφανίζονται σαν κεραυνός εν αιθρία

απο το πουθενά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σου δίνει την αίσθηση πως  δεν είναι σειρά αλλά αυτοτελές επεισόδιο ας μην βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα έχει δρόμο ακόμη.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο τύπος που κάνει τον Wil σας άρεσε από άποψη υποκριτικής ?

Σε ΚΕΝ θα του έδιναν I4 μόνο για την φάτσα...

Δημοσ.

Πραγματι στα 2 πρωτα η εξελιξη ηταν σχετικα γρηγορη..Κατι μου λεει οτι θα κοψει λιγο στη συνεχεια

Δημοσ.

Πραγματι στα 2 πρωτα η εξελιξη ηταν σχετικα γρηγορη..Κατι μου λεει οτι θα κοψει λιγο στη συνεχεια

Μεχρι το 4 συνεχισει στον ιδιο ρυθμο και προφανως δεν προκειται να παιζει μετα

• Moderators
Δημοσ.

επειδη τα εχω κανει λιγο ανω κατω το 2ο επεισοδιο τελειωνει στην παραλια και το 4ο μετα το δεντρο? γραψτε λιγο καποιος τι γινετε στα επεισοδια γιατι το εχω χασει ετσι οπως τα εβγαλαν

Νομιζω εβγαλα ακρη, ειδα το διπλο επεισοδιο πρωτα και μετα το 3,4 καπου εγινε μπερδεμα με τα ονοματα. 

Δημοσ.

επειδη τα εχω κανει λιγο ανω κατω το 2ο επεισοδιο τελειωνει στην παραλια και το 4ο μετα το δεντρο? γραψτε λιγο καποιος τι γινετε στα επεισοδια γιατι το εχω χασει ετσι οπως τα εβγαλαν

Νομιζω εβγαλα ακρη, ειδα το διπλο επεισοδιο πρωτα και μετα το 3,4 καπου εγινε μπερδεμα με τα ονοματα. 

Ναι είναι λίγο ότι να'ναι τα επεισόδια..

1&2, 3, 4 αλλά WEB-DL είναι 1(=1&2), 2(=3), 3(=4)

Δημοσ.

Αυτο ειναι το 3

Δημοσ.

Που να σας καεί το ρούτερ με το shanara έχει όλα τα στοιχεία που μισώ σε ταινίες. Γόνοι απόγονοι και λοιπές @@@@ιές, άλογα, σπαθιά druids και @@@@ρια τούμπανα αλλά κόλλησα. Κάντε την καλή τουλάχιστον και αναρτάτε πότε βγαίνει το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν μην με πιάσει το στεριτικό μου και πατάω refresh στο browser κάθε 20λεπτο.

Δημοσ.

Με χαλάει λίγο το μονίμως δυσκοίλιο ύφος της πρωταγωνίστριας.

Ειναι μια elf princess μην το ξεχνας αυτο.Αρα πρεπει να εχει και την αναλογη συμπεριφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...