D4rkshadow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το ανακαλυψα σημερα και φαινεται οτι μαλλον θα ειναι 1 δυνατη σειρα Εχω διαβασει αρκετα βιβλια του Terry Brooks για να πιστευω οτι μπορει και να βρηκαμε το νεο GOT?? To πιο αξιο λογου ειναι ομως ειναι οτι ειναι στο MTV!!!Οι ηθοποιοι φαινονται καλοι και καταλληλοι για τους ρολλους.
zvarthangalos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δέν το έχω δει ακόμη το έχω κατεβασμένο και περιμένω υπότιτλους το έχει δεί κανείς; για πείτε εντυπώσεις.
D4rkshadow Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και εγω μολις το κατεβασα, και θα το δω το βραδυ μαζι με ολα τα απαραιτητα μαζι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι και τόσο άσχημο... Μου κακοφαίνεται ο Gimli για Elven King
D4rkshadow Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον μολις ειδα και τα 2 επεισοδεια και εχω να πω οτι αν δεν ειχε το σημα του mtv κατω δεξια δεν θα το πιστευα με τιποτα. Δεν ειναι τελειο,αλλα ειναι πολυ καλο και κραταει το ενδιαφερον σου.Εχει 2 καλους ηθοποιους σε θεσεις κλειδια και νεαρα παιδια στους βασικους ρολους(ε ξωτικα ειναι γερνανε πιο δυσκολα ).Στα πρωτα επεισοδεια ειχε πολυ πρασινο,οπως και ακριβως επρεπε να εχει.Τα visual effects ηταν πολυ καλα,βεβαια ηταν και τα πρωτα επεισοδεια,ελπιζω να συνεχισει ετσι. Ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως τα καταφερε το mtv να το παρει;;;Αλλα και οτι εκανε πολυ καλη δουλεια επισης
pitogiro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μόνο Deathstroke ρε! Το ξεκίνημα μου θύμισε Prodigy - Voodoo People 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μόνο Deathstroke ρε! lolwut, Crixus...
zvarthangalos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εμένα τα σκηνικά και γενικά η αίσθηση μου θύμισαν την σειρά απο το βιντεοπαιχνίδι Μyst και ιδιαίτερα το Riven: Sequel To Myst και το Myst:Revelation. Σεναριακά δεν ξέρω τι παίζεται γιατί ακόμη δεν το είδα περιμένω να βγούν υπότιτλοι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ειδα το πρωτο διπλο επεισοδιο. Δεν με χαλασε. Πιστευω οτι για καποιον που του αρεσουν τετοιου στυλ πραγματα ειναι οτι πρεπει για χαλαρη προβολη ωστε να γεμιζει το κενο του! 1
elenaki81 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια σήμερα.Εγώ μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.Μου άρεσαν πολύ! Δεν έχω διαβάσει βέβαια τα βιβλία για να ξέρω αν ακολουθούνται αλλά τα 2 αυτά επεισόδια με κάλυψαν πλήρως! Αύριο θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια μόλις βρω σοβαρούς αγγλικούς υπότιτλους
D4rkshadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Βγηκε για το 1-2 ελληνικοι υποτιτλοι οποιος θελει.Παω να δω το 4 επεισοδειο τωρα
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Βγήκαν όλα; τι φάση, leaked?
D4rkshadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οχι ηταν να βγουνε ετσι ωστε να τραβηξουν τον κοσμο,τωρα που δεν εχει τιποτα αλλο καλο να δει.Το επομενο επεισοδειο ειναι στης 26 τωρα απο οτι βλεπω στο imdb. Λοιπον και το 4 γινεται πανικος με λιγα λογια,απλα δειτε το.Τα γραφικα παραμενουν το ιδιο καλα και προφανως δεν προκειται να τσιγκουνευτουν με την συγκεκριμενη σειρα,μιας και προκειται να δωσει στο καναλι τους εναν αλλο αερα και θα φερει κοσμο που ποτε δεν το εβλεπε. Το μονο που με χαλαει στο σημερινο επεισοδειο(πρωφανως ο Terry Brooks ευθυνεται για αυτο) οτι δεν μπορεις να δωσεις ενα σπαθι βασιλια χωρις να το εχεις ονομασει πρωτα.Μεγαλο λαθος αυτο.Ειναι λες και δεν εχει μαθει ουτε τα βασικα απο τον μεγαλο δασκαλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα