nyst3ri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό και κατόπιν έρευνας αγοράς ηλεκτρονικά είμαι ανάμεσα στα δύο αναφερθέντα. Θα ήθελα τι γνώμη σας για το ένα ή το άλλο. Όσον αφορά στο Note 4 αναφέρομαι στο 8πύρηνο (https://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.html). ΥΓ. Το κινητό που έχω τώρα είναι το LG G2 από το οποίο είμαι καθ' όλα ευχαριστημένος και το αλλάζω επειδή μετά από πτώση έχει εμφανίσει πρόβλημα στην οθόνη Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω ίδια. Δες, Σκέψου διάβασε αξιολογήσεις και κάνεις ότι Θεσ.
GianniSM Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν θες πενάκι πας στο Note καρφωτό. Αξίζει για σένα τα 150Ε παραπάνω; αν όχι τότε το G4 είναι άριστη επιλογή. Κατά τα άλλα κάνει εξίσου καλά ότι και το Note 1
andrapos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν εχεις ακομα εγγυηση και η οθονη δεν εσπασε στειλε το στην lg και θα στο φτιαξουν.Πριν λιγες μερες επεσε το g2 μου και η οθονη δεν επιανε καθολου χωρις ομως να εχει σπασει το γυαλι.Με ενα τηλεφωνιμα ηρθαν και το πηραν απο το σπιτι μου και μου το εφεραν φτιαγμενο!Αψογο service..
Voodooman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για εμένα η σύγκριση των Note με οποιοδήποτε άλλο κινητό είναι άστοχη. Note αγοράζεις μόνο αν χρειάζεσαι το S-pen, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δώσεις τα παραπάνω χρήματα που ζητάει από άλλες, αντίστοιχες συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα