Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η υποδοχη της σιμ εχει χαλασει και θελει αλλαγη. Ειναι δυνατον να αντικατασταθη το τσιπακι ή ειναι πολυ λεπτοδουλεια και πολυ πιθανο να χαλασει κατι αλλο; Ποσα θα επερνε ενας τεχνικος μονον για τη κολληση;

post-362575-0-42621200-1444578854_thumb.jpg

post-362575-0-94097200-1444578871_thumb.jpg

Δημοσ.
να σε πω φίλε μου επειδή τυχαίνει να φτιάχνω τις>

στείλε μου λιγάκι το μοντέλο του κινητού σου και θα σου πω αν γίνετε να αλλαχτεί και αν όχι τι να κανεις 

Δημοσ.

Ανάλογα το ανταλλακτικό μέχρι 20-25€ στοιχίζει ή επισκευή.Το θέμα είναι να βρεις καλό τεχνικό που να ξέρει τι κάνει.

Δημοσ.
πολλή σωστό αυτό που είπες.

για να πω την αλήθεια δεν έχει τύχει ποτε να αλλάξω υποδοχή sim. δεν ξέρω πόση δουλειά θέλει ακριβώς και τι κόστος..

αλλα αν δεις μέσα στην υποδοχή έχει 6 συρματάκια. 3 μπροστά, 3 πίσω. αυτά πρέπει να ακουμπάνε στην κάρτα πάνω.

άμα θέλεις για να σε διευκολύνω γιατί δεν ξέρω κανέναν τεχνικά που να μπορεί να το κάνει αυτό. πάρε μια καρφίτσα και με προσοχή σήκωσε λίγο τα συρματάκια..

προσωπικά αυτό θα έκανα..

δυστυχώς δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω

Δημοσ.

πολλή σωστό αυτό που είπες.
για να πω την αλήθεια δεν έχει τύχει ποτε να αλλάξω υποδοχή sim. δεν ξέρω πόση δουλειά θέλει ακριβώς και τι κόστος..
αλλα αν δεις μέσα στην υποδοχή έχει 6 συρματάκια. 3 μπροστά, 3 πίσω. αυτά πρέπει να ακουμπάνε στην κάρτα πάνω.
άμα θέλεις για να σε διευκολύνω γιατί δεν ξέρω κανέναν τεχνικά που να μπορεί να το κάνει αυτό. πάρε μια καρφίτσα και με προσοχή σήκωσε λίγο τα συρματάκια..
προσωπικά αυτό θα έκανα..

δυστυχώς δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω

Το μοντελο ειναι Moto g first gen. Εχει φυγει τελειως ενα συρματακι και γενικα ο μηχανισμος εχει χαλασει γιατι οταν εβαζα μεσα τη σιμ εβρισκε και εβγαινε με δυσκολια και γρατσουνισμενη. 

Δημοσ.

σταθμό κόλλησης-αποκόλλησης(θερμό αέρα) χρειάζεται.

πρέπει κάποιος να το δεί όμως..τεχνικός γαρ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...