kosmasgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα στο forum. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πουλήσω το σετ 2 χ 4GB ram που έχω στη μητρική μου , οπότε λέω να πάρω ακόμα ένα σετ και να φτάσω στα 16GB. Εχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει καμοιά διαφορά στις επιδόσεις ανάλογα με το πόσα Modules μνήμης ή κάτι τέτοιο. Ισχύει ? Επίσης δεν σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα της υπογραφής μου για χρονικό διάστημα 3+ χρόνια , οπότε θα μείνω στα 16 GB RAM, με την λογική ότι αργότερα θα πουλήσω πιο εύκολα τα 2 χ 8 GB. Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή.
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Διαφορά στις επιδόσεις δεν θα δείς απλα οταν χρειάζεται περισσόρερη μνήμη το σύστημα / οι εφαρμογές / παιχνίδια κτλπ θα ειναι πολυ καλύτερα και δεν θα έχεις κολλήματα οσο αφορά την έλλειψη μνήμης αν και πάλι ειναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις 16gb .... επειδή ομως καλό ειναι κατα την γνώμη μου να εχεις ram και ας ειναι αχρείαστη και εγω το ίδιο θα έκανα , και εγω 12 gb εχω αν και δεν εχουν χρειαστεί ποτε 1
kosmasgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. Διάβαζα κάτι άρθρα σε γνωστά site του εξωτερικού και οι απόψεις διίστανται , αν ειναι καλύτερα για το σύστημα 4 χ 4 GB ή 2 Χ 8 GB. Κυρίως αυτό αφορά η ερώτηση μου.
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει καμια διαφορά και στις 2 περιπτώσεις παίζεις με το dual channel 1
kosmasgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. Ισως πάρω ένα μόνο Module και πάω στα 12
nikos1982 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 παρε αλλα 2 module τωρα που εχουν πεσει η τιμες γιατι ποτε δεν ξερεις.ο υπολογιστης σου ειναι αρκετα καλος και θα κρατισει καιρο οποτε μια επενδύσει στην μνημη θα ειναι καλο να γινει. 1
terry308 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. Ισως πάρω ένα μόνο Module και πάω στα 12 Έτσι θα έχεις single channel, όχι ότι θα χάσεις απλά στο αναφέρω, η λογική 2Χ8gb λέει ότι την υλοποιείς πιθανώς σκεπτόμενος να πας σε 16+gb πχ 3-4Χ8gb στο μέλλον και χρήση που τις αξιοποιεί πλήρως
booZe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Με ένα module χάνεις το dual channel πάντως. Στην ουσία οι διαφορές δεν θα είναι εμφανείς, μόνο στα benchmarks θα μπορείς να τις διαπιστώσεις. [edit: Με πρόλαβε ο terry308 ] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα