Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια πρόταση για tv τουλάχιστον 32'' που να κοστίζει έως 300 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει να έχει πολλά extra πέρα από μια usb θύρα. Κυρίως θέλω να έχει καλή εικόνα και βέβαια να μην χαλάσει σύντομα. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια πολύ καλή τηλεόραση για τα χρήματα που διαθέτεις είναι αυτή: Link.png Site: LG

Αλλά και αυτή: Link.png Site: Samsung

Θα προτιμούσα την πρώτη, ίσως για τα πιο πολλά Hz. Κατά τα άλλα, μιλάμε για τους δυο κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων (Samsung, LG).

• Like 1
Δημοσ.

Η philips που προτεινε ο kostaspil πως την βλεπετε? Για 239 καλη μου φαινεται.Θελω να αγορασω και εγω μια οικονομικη 32αρα δεν με πειραζει να ναι hdready.Απλα ψαχνω για επωνυμη μαρκα.

Δημοσ.

Μια πολύ καλή τηλεόραση για τα χρήματα που διαθέτεις είναι αυτή: Link.png Site: LG

Αλλά και αυτή: Link.png Site: Samsung

Θα προτιμούσα την πρώτη, ίσως για τα πιο πολλά Hz. Κατά τα άλλα, μιλάμε για τους δυο κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων (Samsung, LG).

Προς την LG που προτείνεις κλείνω...

Δημοσ.

Η philips που προτεινε ο kostaspil πως την βλεπετε? Για 239 καλη μου φαινεται.Θελω να αγορασω και εγω μια οικονομικη 32αρα δεν με πειραζει να ναι hdready.Απλα ψαχνω για επωνυμη μαρκα.

Δεν συνιστώ Philips. Από όσο γνωρίζω, το τμήμα τηλεοράσεων έχει εξαγορασθεί από Κινέζικη εταιρεία. 

Προς την LG που προτείνεις κλείνω...

Και εγώ την LG θα επέλεγα.

Δημοσ.

Δεν συνιστώ Philips. Από όσο γνωρίζω, το τμήμα τηλεοράσεων έχει εξαγορασθεί από Κινέζικη εταιρεία. 

Και εγώ την LG θα επέλεγα.

Η αλήθεια είναι ότι η Philips άρχισε να μπαίνει πάλι στο παιχνίδι αλλά νομίζω θέλει ακόμη για να φτάσει samsung κ LG.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...