Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έβρισκες κάτι με 2-3 € την ημέρα σε τί θα σε κάλυπταν?Ούτε για τσιγάρα δεν φτάνουν.Ακόμα και να μην καπνίζεις δεν φτάνουν ούτε για φαγητό.

Υποτίθεται οτι σου δίνουν κάποια χρήματα οι γονείς σου εφόσον είσαι φοιτητήςΑν δεν έχουν να σου στείλουν άστα να πάνε.

Εχω γνωρίσει φοιτήτρια που οι γονείς της πληρώνουν το νοίκι και το internet αλλά της στέλνουν λιγότερα απο 100€ τον μήνα.Δεν τρώει απ'εξω και σπάνια μαγειρεύει γιατί τρώει στα ΤΕΙ.Δεν βγαίνει ποτε έξω,ούτε για καφέ.Και όμως την παλεύει.Σε άλλους φοιτητές οι γονείς στέλνουν 700€+ τον μήνα.

Εσένα δεν σου στέλνουν?

Δημοσ.

μου δινουνε..καλα οχι και 700!ειπαμε!αυτο ειναι τρελα..τελοςπαντων!μου φτανουν για τα εξοδα μ!και για καφεδες και για ολα...απλα χρειαζομαι και καποια αλλα χρηματα επιπελον για αλλο λογο!

επιπλεον δεν καπνιζω!

Δημοσ.

Πιστεύω οτι με αυτά που είδα οτι πιο πολύ "ψωμί" έχουν προγραμματιστές ή γραφίστες για σχεδιασμο web site και εφαρμογών. Αν δεν είσαι σε αυτή την κατηγορία πως μπορείς να φτιάξεις ένα portofolio πχ για data analysis 

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, είναι λίγο πιο δύσκολο. Ένας φίλος μου που αυτή είναι η δουλειά του, αλλά δεν το κυνηγάει online, πρότεινε παρουσιάσεις(graphs, pie charts κλπ) και τα συμπεράσματα που άντλησες από τα δεδομένα σε online μορφή. Υποθέτω σε μορφή που να μπορεί ο άλλος να τα δει γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Δημοσ.

θα φυγω λιγακι απ το θεμα αλλα θα σου απαντησω.

Βασικα για μενα εχει να κανει με το κοστος ζωης,  τι θελω να πω σε αυτο που λες.

εσυ θες να παιζεις "σωστο" στοιχημα και να βγαζεις χρηματα.

εαν δεν εχεις αρχικο διαθεσιμο ποσο οπως λες δεν γινεται το παραπανω που μολις ειπα.Για παραδεγιμα

Δεν γινεται να θες να βγαζεις 1000Ε μονο με 1-2Ε στο στοιχημα σου

Μπορεις ομως με 1Ε να βγαζεις για παραδειγμα πολυ ευκολα 1.20 ή 1.30Ε και εδω ερχεται αυτο που ειπα στην αρχη(το κοστος ζωης) , ζεις με τα 30 λεπτα? προφανως και οχι... με 1Ε αξιζει να το επενδυσεις για 2 ωρες (στον αγωνα ) και να παρεις +25 με 30 λεπτα?Για μενα οχι , γιατι ενας καφες εξω κανει 2.5Ε  , και να φας κανει 5Ε. οποτε με τα 30 λεπτα δεν σωζεται η κατασταση.

Αν ομως αυτα τα βαρουσες με 100Ε , θα ειχες +25Ε  που στις μερες μας ειναι απ τα καλυτερα μεροκαματα...

να μην ξεχναμε και τον παραγοντα τυχη ομως, ειναι χρηματα τα οποια θα πρεπει να ξαναπαιξεις και ξανα και ξανα και ξανα, και αν βγαλεις κατι παραπανω τοτε να τα βαλεις στην ακρη για μελλοντικη χρηση.

Προσωπικα , και δεν θελω να κρυβομαι πισω απ το δαχτυλο μου , δεν ειναι ολοι οι μηνες κερδισμενοι σε κανεναν και ειδικα σε μενα , απλα το κολπο ειναι να ξερεις να κανεις σωστη  διαχειριση  στα χρηματα σου.

Δηλαδή παίζεις μεγάλα ποσά σε μικρές αποδόσεις; Σε μια χασούρα φαντάζομαι θα θες πολλές νίκες όχι για να βάλεις στην τσέπη αλλά για να καλύψεις τα όσα έχασες.

Δημοσ.

Δηλαδή παίζεις μεγάλα ποσά σε μικρές αποδόσεις; Σε μια χασούρα φαντάζομαι θα θες πολλές νίκες όχι για να βάλεις στην τσέπη αλλά για να καλύψεις τα όσα έχασες.

1. Όσο μειώνεται η απόδοση τόσο αυξάνεται το ποσοστό νίκης.

2. Η γκανιότα εφαρμόζεται δυσανάλογα στις τιμές αουτσάιντερ λόγω του φαινομένου favourite-longshot bias.1

Δημοσ.

Δοκιμασε το fiverr (fiverr.com) - ειναι σαιτ που μπορεις να αγορασεις/πουλησεις κατι με 5usd.

Βρες κατι που ξερεις να κανεις καλα, postαρε το και καλη τυχη :)

(πχ προσφερε μεταφραση αγγλικα->ελληνικα, ή δες καποια απο τις υπολοιπες 1000αδες καταχωρησεις για να παρεις ιδεες και κανε κατι αντιστοιχο).

Δημοσ.

Ενα παραδειγμα εδωσα στοιχημα/κοστος ζωης , για μενα το σωστο στοιχημα ειναι μονο αποδεκτα σημεια και 2αδες (οι 2αδες να βγαζουν συνολο απο 2 μεχρι 2.5 φορες τα χρηματα σου ειναι πολυ καλα) 

Γενικα στο στοιχημα πρεπει παντα να παιζεις στην ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ που σου προσφερει ο ΒΟΟΚ ( και αυτος ανθρωπος ειναι και κανουν λαθη καθημερινα) εαν μπορεις και τον πιανεις αδιαβαστο (ειναι δυσκολο ομως ) τοτε εισαι κερδισμενος .

Παντως το ξαναλεω για μενα το στοιχημα (τα χρηματα) ειναι παντα απ  τα χρηματα που με περισσευουν  και δεν εχω καποιο ονειρο οπως πχ να παρω ενα σπιτι με αυτο ή να βγαλω τα κερατα μου ....Ειναι ενα χαρτζιλικι ή ενας λογαριασμος που θα μου ερθει τελος παντων.

• Like 1
Δημοσ.

fiverr.com

μπες και δες τι μπορείς να κάνεις. Έχει δεκάδες κατηγορίες. Αν δεις οτι ξέρεις να κάνεις κάτι από αυτά η μπορείς να μάθεις κάτι από αυτά σε λίγες μέρες κάντο.

Δημοσ.

Ενα παραδειγμα εδωσα στοιχημα/κοστος ζωης , για μενα το σωστο στοιχημα ειναι μονο αποδεκτα σημεια και 2αδες (οι 2αδες να βγαζουν συνολο απο 2 μεχρι 2.5 φορες τα χρηματα σου ειναι πολυ καλα)

Γενικα στο στοιχημα πρεπει παντα να παιζεις στην ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ που σου προσφερει ο ΒΟΟΚ ( και αυτος ανθρωπος ειναι και κανουν λαθη καθημερινα) εαν μπορεις και τον πιανεις αδιαβαστο (ειναι δυσκολο ομως ) τοτε εισαι κερδισμενος .

Παντως το ξαναλεω για μενα το στοιχημα (τα χρηματα) ειναι παντα απ τα χρηματα που με περισσευουν και δεν εχω καποιο ονειρο οπως πχ να παρω ενα σπιτι με αυτο ή να βγαλω τα κερατα μου ....Ειναι ενα χαρτζιλικι ή ενας λογαριασμος που θα μου ερθει τελος παντων.

Φίλε μου ζεις στο παρελθόν.

Οι book makers ήταν άνθρωποι πριν αρκετά χρόνια. Τώρα είναι μόνο λογισμικό!

Δημοσ.

Παντως το ξαναλεω για μενα το στοιχημα (τα χρηματα) ειναι παντα απ τα χρηματα που με περισσευουν και δεν εχω καποιο ονειρο οπως πχ να παρω ενα σπιτι με αυτο ή να βγαλω τα κερατα μου ....Ειναι ενα χαρτζιλικι ή ενας λογαριασμος που θα μου ερθει τελος παντων.

Φίλε μου ζεις στο παρελθόν.

Οι book makers ήταν άνθρωποι πριν αρκετά χρόνια. Τώρα είναι μόνο λογισμικό!

Δεν ειναι μονο λογισμικο ,υπαρχουν ατομα που δουλευουν πισω απ το live betting και αλλα πολλα που δεν τα γνωριζω. Υπαρχουν λαθη σε αποδοσεις ,οταν ομως γινεται ενα λαθος σε μια αποδοση και καποιος αργει να βαλει την σωστη τοτε ναι αυτο ειναι το λαθος που ειπα.
Δημοσ.

Ανα έδειχνες το παραμικρό ενδιαφέρον σου έγραφα και 2 σελίδες guide.

2 σελίδες guide για να βγάζει 2-3 ευρώ τη μέρα;

Μικρή απόδοση, δεν λέει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...