saim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 nikoskalithea δεν μπορω πρωινες ωρες...γιατι παω στην σχολη..εκτος απο σαβ/κυρ....και νομιζω αυτο που πρωτινεις γινεται απο 8-2 το πρωι! zio10..το γνωριζω και αυτο μου ειπε και ο υπευθυνος στον οποιο πηγα!και κραταω επαφες!αλλα πλεον δεν υπαρχει δουλεια αυτη την εποχη σε αυτον τον τομεα οπως ειπες!ναι δεν τον σπαταλαω για τετοιες μαλακιες αλλα τι αλλο να κανω κιολας δεν ξερω! glix λες???(για το ταττου λεω..χαχαχαχα)...κοιτα στο λεω αυτο...ως ατομο που ειχε ρηξει κατα καιρους λεφτα στον οπαπ,ειχε ρηξει 20 ευρω στην μπετ365 και πριν απο μια μερα εχασε και ενα δεκαρικο που ειχε ρηξει στην magicbet...και εγω τοσα λεφτα θελω να βγαζω...πανω κατω οσα εσυ!αλλα το γαμημενο το στοιχημα το εχω ψαξει τοσες πολλες φορες χωρις επιτυχια ομως!και γιαυτο τσαντιζω....αν ξερεις κατι και θες να μ συμβουλεψεις(οχι μονο για στοιχημα)αλλα γενικοτερα για το ποστ μ στειλε μηνυμα να τα πουμε) τι ποσο?και παλι εχω σπαστει πλεον!ειναι δυσκολο να βγαλεις λεφτα...κατα την αποψη μου! 1
king2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πάνε σε καμία τράπεζα σπερματος 2 φορές το μήνα τραβα καμία και θα έχεις ένα καλό μηνιατικο. Απλά μην δεις την παρακάτω ταινία http://m.imdb.com/title/tt1756750/
logokrimenos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έστω οτι φτιάχνει κάποιος λογαριασμός freelancer, ειναι εύκολο να επιλεγεί να κάνει ένα απλό project ή θα πρέπει να τα σκάσουμε για να κάνουμε τα τεστ πιστοποίησης κτλ???
Johnnywu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Άμα ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να βγάζεις χρήματα, χωρίς προσπάθεια και χωρίς να έχεις να προσφέρεις κάτι, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Βάλε κάτω πρώτα να δεις τι ξέρεις να κάνεις που να είναι χρήσιμο, δηλαδή να θέλει κάποιος να σε πληρώσει για αυτό. Μετά ρίξε μία ματιά σε ιστοσελίδες όπως το elance, το οποίο χρησιμοποιώ προσωπικά, και δες τι ζητάνε οι διάφοροι εργοδότες. Ετοίμασε δείγματα δουλειάς/πορτφόλιο και κυνήγα δουλειές μέσα από εκεί. Θα χρειαστεί προσπάθεια να ετοιμάσεις δείγματα του τι μπορείς να κάνεις και να βρεις δουλειά, αλλά είναι κάτι που μπορείς να το χτίσεις. Επίσης θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια να μάθεις πως λειτουργούν αυτές οι υπηρεσίες, να μάθεις να τσιμπάς δουλειές και να γίνεις αξιόπιστος επαγγελματίας. Αν το κάνεις σωστά μπορεί και να εκπλαγείς με αυτά που θα βγάζεις.
glix Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 +1 για το στοίχημα αλλά θα πρέπει να χεις κάποιο διαθέσιμο ποσό για να ξεκινήσεις. θα φυγω λιγακι απ το θεμα αλλα θα σου απαντησω. Βασικα για μενα εχει να κανει με το κοστος ζωης, τι θελω να πω σε αυτο που λες. εσυ θες να παιζεις "σωστο" στοιχημα και να βγαζεις χρηματα. εαν δεν εχεις αρχικο διαθεσιμο ποσο οπως λες δεν γινεται το παραπανω που μολις ειπα.Για παραδεγιμα Δεν γινεται να θες να βγαζεις 1000Ε μονο με 1-2Ε στο στοιχημα σου Μπορεις ομως με 1Ε να βγαζεις για παραδειγμα πολυ ευκολα 1.20 ή 1.30Ε και εδω ερχεται αυτο που ειπα στην αρχη(το κοστος ζωης) , ζεις με τα 30 λεπτα? προφανως και οχι... με 1Ε αξιζει να το επενδυσεις για 2 ωρες (στον αγωνα ) και να παρεις +25 με 30 λεπτα?Για μενα οχι , γιατι ενας καφες εξω κανει 2.5Ε , και να φας κανει 5Ε. οποτε με τα 30 λεπτα δεν σωζεται η κατασταση. Αν ομως αυτα τα βαρουσες με 100Ε , θα ειχες +25Ε που στις μερες μας ειναι απ τα καλυτερα μεροκαματα... να μην ξεχναμε και τον παραγοντα τυχη ομως, ειναι χρηματα τα οποια θα πρεπει να ξαναπαιξεις και ξανα και ξανα και ξανα, και αν βγαλεις κατι παραπανω τοτε να τα βαλεις στην ακρη για μελλοντικη χρηση. Προσωπικα , και δεν θελω να κρυβομαι πισω απ το δαχτυλο μου , δεν ειναι ολοι οι μηνες κερδισμενοι σε κανεναν και ειδικα σε μενα , απλα το κολπο ειναι να ξερεις να κανεις σωστη διαχειριση στα χρηματα σου.
logokrimenos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Άμα ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να βγάζεις χρήματα, χωρίς προσπάθεια και χωρίς να έχεις να προσφέρεις κάτι, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Βάλε κάτω πρώτα να δεις τι ξέρεις να κάνεις που να είναι χρήσιμο, δηλαδή να θέλει κάποιος να σε πληρώσει για αυτό. Μετά ρίξε μία ματιά σε ιστοσελίδες όπως το elance, το οποίο χρησιμοποιώ προσωπικά, και δες τι ζητάνε οι διάφοροι εργοδότες. Ετοίμασε δείγματα δουλειάς/πορτφόλιο και κυνήγα δουλειές μέσα από εκεί. Θα χρειαστεί προσπάθεια να ετοιμάσεις δείγματα του τι μπορείς να κάνεις και να βρεις δουλειά, αλλά είναι κάτι που μπορείς να το χτίσεις. Επίσης θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια να μάθεις πως λειτουργούν αυτές οι υπηρεσίες, να μάθεις να τσιμπάς δουλειές και να γίνεις αξιόπιστος επαγγελματίας. Αν το κάνεις σωστά μπορεί και να εκπλαγείς με αυτά που θα βγάζεις. Πιστεύω οτι με αυτά που είδα οτι πιο πολύ "ψωμί" έχουν προγραμματιστές ή γραφίστες για σχεδιασμο web site και εφαρμογών. Αν δεν είσαι σε αυτή την κατηγορία πως μπορείς να φτιάξεις ένα portofolio πχ για data analysis
saim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 κοιτα,,,,αυτο το εχω σκεφτει και εγω...τοι να παιζω δηλαδη κατω απο 1,5 ασσος/διπλα με μεγαλα ποσα...ομαδες πχ οπως ρεαλ ξερω γω που ειναι πολυ δυνατες ακι εμ τετοιες αποδοσεις σπανια χανουν..το θεμα ειναι ομως πως θες 100 ευρω...τα οποια ειναι πολλα..και δεν διαθετω..+αν βαλεις μεσα τον παραγοντα τυχη και γινει μια!δεν σου λεω δυο!μια στραβη τοτε απο εκει που ψαχνω να ανεβασω τα χρηματα μ θα τα χασω κιολας...ειναι μια καλη επιλογη να πολλαπλασιασεις τα χρηματα σου οταν ομως εχεις αλλο ενα εισοδημα η διαθετεις αυτα τα 100-200-300 ευρω!κτλβες πως το βλεπω? και ουτε θελω να βγαζω το μηνα 1000ευρω..ποσο μαλλον με 1-2 ευρω...θελω με 10 ευρω(επενδυση ας το πω ετσι)να βγαζω 80πχ !αυτα μ φτανουν!
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά όταν κάτι έχει ρίσκο δεν θεωρείται δουλειά με σταθερό εισόδημα! Δεν μπορείς να βασιστείς στο στοίχημα για να βγάζεις το νοίκι σου! 8
John323 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Φυλλαδια, βλεπω συνεχεια φοιτητες-φοιτητριες στα φαναρια να μοιραζουν. Παιζει και η φαση πορτα πορτα. Δουλεια επιπονη και δυσκολη, παιρνεις 20 ευρω στα χιλια κομματια, ειναι γυρω στο 5ωρο. 2 τετοια μεροκαματα την εβδομαδα και εβγαλες οσα ζητα ανετα.
saim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 και εγω αυτο πιστευω zio10...john323 γνωριζεις τι ωρα μοιραζονται πανω κατω τα φυλαλδια?απογευματινες ωρες?επειδη αν ειναι απογευματινες με βολευει!
glix Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά όταν κάτι έχει ρίσκο δεν θεωρείται δουλειά με σταθερό εισόδημα! Δεν μπορείς να βασιστείς στο στοίχημα για να βγάζεις το νοίκι σου! Ναι ισχυει αυτο zio , ισως να το ειπα λαθος. Εγω για παραδειγμα θα εχω καθε μηνα τα χρηματα για το νοικι, απλα εαν παει καλα ο μηνας , αντι να ζητησω ενα Χ ποσο για χαρτζιλικι και εξοδα απ τους δικους μου, θα ζητησω λιγοτερα ή καθολου. Στην ουσια το εκανα Νοικι=Χαρτζιλικι που ειναι πανω κατω το ιδιο ποσο για μενα τον μηνα , με αυτην την λογικη το ειπα ετσι . Δηλαδη και χαλια να παει ο μηνας και να μην βγαλω το νοικι, τα χρηματα θα τα εχω (γι αυτον τον σκοπο) αλλα μετα θα ειμαστε λιγακι πιο σφιχτοι τον υπολοιπο μηνα. και κακα τα ψεματα οσοι ειστε φοιτητες, ποσοι απο εσας πηρατε ενα πορτοκαλι (για τα 50αρικα λεω ...χαχα) και μου φαγατε ενα 20αρικο το 1ο βραδυ και μετα εισασταν καπως πιο σφιχτοι για τις υπολοιπες 7-10 μερες? Ολα ειναι διαχειριση χρηματων. 1
saim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 και θα μπορουσα να παω να ρωτησω για εργασια
glix Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 και εγω αυτο πιστευω zio10...john323 γνωριζεις τι ωρα μοιραζονται πανω κατω τα φυλαλδια?απογευματινες ωρες?επειδη αν ειναι απογευματινες με βολευει! Κατι αλλο , αυτες τις μερες στο ΤΕΙ με ζαλισαν ατομα τα οποια μοιραζουν Φοιτητικες προσφορες κινητου και θελουν να κανεις εγγραφες εκεινη την ωρα. Απλα επειδη εχω γνωστο που εκανε αυτην την δουλεια ,μου ειπε οτι δεν ειναι για πολυ καιρο , γιατι ο κοσμος στην επαρχια δεν ανανεωνεται οπως ειναι στα μεγαλα αστικα κεντρα. Δες και αυτο λιγακι , αυτην την βδομαδα ειχαμε απο Vodafone kai Cosmote σε εμας.
John323 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 και εγω αυτο πιστευω zio10...john323 γνωριζεις τι ωρα μοιραζονται πανω κατω τα φυλαλδια?απογευματινες ωρες?επειδη αν ειναι απογευματινες με βολευει! Ως επι το πλειστον πρωινες νομιζω αλλα το ψαχνεις αυτο. Καποια μαγαζια βρισκουν κατευθειαν πιτσιρικαδες ενω αλλα πανε σε εταιριες που εχουν κοσμο για αυτη τη δουλεια. Αν εισαι φοιτητης παιζουν πολλα με φυλλαδια στις λεσχες κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις