Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ωραια..λαθος μου αυτο..λοιπον ειμαι πρωτοετης φοιτητης...ενδιαφερομαι για καποιο πολυ μικρο εισοδημα καθε μηνα..(γιαυτο και ειπα 2-3 ευρω την μερα)...πτυχιο b2 εχω στα αγγλικα...αυτα..δεν ενδιαφερομαι γ

ια κατι συγκεκριμενο..ουτε μπορω να σου πω πως καπου πιστευω οτι εχω καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες!(αν θες μ απαντας και με μηνυμα..θα ηταν καλυτερα θεωρω)

ααα και κατι ακομα σοβαρο...δεν μπορω να διαθεσω τις καθημερινες πανω απο 4 ωρες εργασιες...σαββατο/κυριακη ναι!....οποτε μιλαμε για κατι που θα μ σπαταλαει απο δευτερα-παρασκευη 20 ωρες και το σαβ/κυρ.ακομα και 15.....35 δηλαδη ωρες την εβδομαδα μπορω!

Αυτό λέγεται εύρεση εργασίας. Συνήθως το κάνει ο κάθε ένας μόνος του ή ΠΛΗΡΩΝΕΙ ειδικούς για να του το κάνουν. 

Εσύ, όχι απλά δεν θες να το κάνεις μόνος σου αλλά παραπονιέσαι που όσοι σου δίνουν πληροφορίες δεν κάθονται να σου εξηγήσουν αναλυτικά τι παίζει.

Επίσης, εάν δεν θέλεις να υπάρχουν σχόλια όλων των ειδών, ΜΗΝ κάνεις threads και posts αλλά στέλνε p.m. 

Ανακεφαλαιώνοντας, δεν βλέπω κανένα λόγο κάποιος να κάτσει να ασχοληθεί να σου βρει δουλειά χωρίς εκείνος να κερδίσει κάτι. Είτε θα κάτσεις να ψάξεις μόνος σου να βρεις είτε θα πας σε ανθρώπους που πληρώνονται για αυτό.

Τέλος, φοιτητής και να μην μπορεί να βρει δουλειά, δεν το πιστεύω. Ακόμα και σε επαρχία να είσαι, παίζουν πολλές δουλειές. Από φούρνο και βενζινάδικο μέχρι σερβιτόρος. 

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην...και να λεγεται ευρεση εργασιας (που δεν ειναι)πιο ειναι το προβλημα?γνωριζεις οτι ζουμε στο 2015?ελπιζω πως ναι...γιατι σιγουρα θα εχεις πετυχει αγγελιες για ζητηση εργασιας παντου....καθως το ιντερνετ ειναι και αυτο ενα μεσο να προβληθει καποιος για τους λογους που ο ιδιος επιθυμει...2ον πο υνα στειλω μηνυμα ρε φιλε?λες και ξερω το ποιοι γνωριζουν να μου πουν πραγματα για το θεμα μου απο ολα τα ατομα του Insomnia?μαντης ειμαι?3ον ναι οντως κατι τετοιο θες δνε θες να το πιστεψεις ισχυει...εχω ρωτησει παντου...και δεν χρειαζεται κανεις κανεναν...(για επαρχια μιλαω)..μαλιστα σε μια συζητηση που ειχα με μια φιλη μ 3ο ετη φοιτητρια μ ειπε και αυτη πως ειναι πολυ δυσκολο κανεις να βρει εργασια..και αυτο διαπιστωσα και μονος μ!τελοςπαντων!δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογω για κατι που ειναι καπως ασχετο με το ποστ μ!

Δημοσ.

αν το χεις με τα παιδια μπορεις να γινεις κλοουν σε παιδικα παρτυ (μεσω γραφειου) και 99.99% ειναι μονο πσκ! επισης μπορεις να πηγαινεις για κομπαρσος σε τηλεπαιχνιδια (παλι μεσω γραφειου).

*δε τα κατεβασα απο το κεφαλι μου αυτα,τα κανει ενας φιλος και εχει καλο μεροκαματο! οκ δεν ειναι για να συντηρησεις οικογενεια αλλα για φοιτητη ειναι κομπλε!

• Like 3
Δημοσ.

Ψάχνεις δουλειά έξω ή κάποιο εισόδημα από το ίντερνετ; Μιλάς για 25-30€ την εβδομάδα περίπου, καλύτερα να κοιτάξεις να κάνεις 1-2 μεροκάματα σε κάποιο μαγαζί Σαββατοκύριακα. Είναι δύσκολο αλλά για τέτοια δουλειά συγκεκριμένες μέρες κάτι μπορεί να βρεις (βοηθός σερβιτόρου πχ)

Κάτι άλλο που μπορείς να δεις αν έχεις κάποια μικρή εμπειρία από σέρβις είναι σε αίθουσες εκδηλώσεων, συνήθως δουλεύουν Σαββατοκύριακα και παίρνουν αρκετούς εξτρατζήδες. Τα μεροκάματα που δίνουν είναι ικανοποιητικά εώς αρκετά καλά!

• Like 1
Δημοσ.

zio10 ακριβως αυτο που λες εψαχνα...εχω κανει μεχρι τωρα ενα-δυο μεροκαματα (12ωρα)αλλα απο την αρχη του σεπτεμβρη...ως βοηθος σερβητορου σε αιθουσα εκδηλωσεων...δεν βγαινει ομως..επειδη δεν ειναι κατι σταθερο!και ειναι πολυ λιγα τα 2 μεροκαματα για ενα μηνα και 10 μερες!

θα με βολευε απ οτο ιντερνετ καποιο εισοδημα αλλα νομιζω πως ολα ειναι απατες!

Δημοσ.

zio10 ακριβως αυτο που λες εψαχνα...εχω κανει μεχρι τωρα ενα-δυο μεροκαματα (12ωρα)αλλα απο την αρχη του σεπτεμβρη...ως βοηθος σερβητορου σε αιθουσα εκδηλωσεων...δεν βγαινει ομως..επειδη δεν ειναι κατι σταθερο!και ειναι πολυ λιγα τα 2 μεροκαματα για ενα μηνα και 10 μερες!

Δυστυχώς τα πιο πολλά τραπεζώματα γίνονται καλοκαίρι...(γάμοι κλπ). Πάντως κράτα επαφές γιατί κι αυτοί δεν θέλουν να αλλάζουν συνέχεια άτομα, θέλουν κάποιους σταθερούς αξιόπιστους.

Καλή επιτυχία κι από μένα!

edit, μη φας το χρόνο σου να κάνεις κλικ ή να βλέπεις διαφημίσεις κλπ. Έτσι δεν πρόκειται να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ.

Δημοσ.

2ωρα στην Σχολη σου μεσα στην Γραμματεια δεν υπαρχουν να κανεις ? 

τελος παντων  ,ημουν σαν εσενα , και πλεον μπορω και βγαζω το νοικι μου απ το στοιχημα στο ιντερνετ, απλα θελει γνωση και να μαθεις πραγματα με τον καιρο, βεβαια εσυ δεν θες αυτο τον τομεα και δικαωμα σου .

Επισης , αφου εισαι σε επαρχια , δες στις λαικες εαν υπαρχει καποια θεση ....ζητανε συχνα ατομα φοιτητες για τετοιες δουλειες, και ειναι 1-2 μεροκαματα την βδομαδα.Σ

Επιπλεον , υπαρχουν 2-3 ατομα που μεταφερουν κουπουνια και αλλες υλες στα πρακτοριεια ΟΠΑΠ , αλλα αυτο θα θελει να ξερεις ατομα εκει στην πολη σου (και σαν ξενος φοιτητης ισως να ειναι δυσκολο) ειναι και αυτα 1-2 μετρια μεροκαματα την βδομαδα.

Τωρα κατι αλλο δεν μπορω να σου βρω....Χτυπα και εσυ ενα τατουαζ μανικι και τραβα μπαρμαν στο club της πολης σου  :-D  :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...