Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας....γνωριζετε καποιον τροπο με τον οποιο θα μπορουσε να βγαλει κανεις καποια χρηματα της ταξεως των 2-3 ευρω την μερα???(νομιζω το στοιχημα και τα λοιπα τυχερα παιχνιδια καθως και οι μαλακιες που γραφουν για λεφτα απο το ιντερνετ δεν ειναι λυση..το ιδιο και το να φτιαξει κανεις ενα μπλοκ...καθως υπαρχουν πλεον παραααα πολλα)....εχει κανεις να πρωτινει κατι?τεκμηριωμενα και σοβαρα?

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις λιγο να μ μιλησεις στα μηνυματα!..να μ εξηγησεις λιγο το σαιτ που μ εστειλες...και τα σχετικα?

Δημοσ.

alex_000 εισαι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εννοουσα τεκμηριωμενη/σοβαρη αποψη!και δεν μ λες καν τι ειναι αυτα τα σαιτ...απλα μ τα παραθετεις!χαιρω πολυ...

Δημοσ.

και δεν μ λες καν τι ειναι αυτα τα σαιτ...απλα μ τα παραθετεις!χαιρω πολυ...

Να τα ανοιξεις να δεις τι λενε ας πουμε... no?

• Like 12
Δημοσ.

μα φυσικα και τα ανοιξα και ειδα τι λενε...και επειδη εχω μια στοιχειωδη γνωση αγγλικων κατι κτλβα....αλλα απο την στιγμη που μ τα πρωτινει..μηπως...λεω μηπως δνε θα επρεπε να μ εξηγησει?τι παιζει?

Δημοσ.

alex_000 εισαι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εννοουσα τεκμηριωμενη/σοβαρη αποψη!και δεν μ λες καν τι ειναι αυτα τα σαιτ...απλα μ τα παραθετεις!χαιρω πολυ...

Φίλε κανένας δεν έχει όρεξη να βοηθήσει κάποιον που τα θέλει όλα στο πιάτο. Γιατί να κάτσω να γράψω κατεβατά γω για κάποιον που βαριέται να ανοίξει ένα link και να διαβάσει 5 γραμμές η να googlaρει μια λέξη (κάτι που έγινε στο παρελθόν δεκάδες φορες)

Υπάρχει λόγος που όσοι είναι χρονιά στα φόρουμ απαντάνε έτσι. Θέλουμε να δουμε αν ο άλλος ενδιαφέρεται η παπαριζεται. Ανα έδειχνες το παραμικρό ενδιαφέρον σου έγραφα και 2 σελίδες guide.

Αυτά φιλικα

• Like 18
Δημοσ.

alex_000 καταρχην μονο και μονο το οτι σε ρωταω για κατι..δειχνει ενδιαφερον απο μερους μ..αλλιως θα ελεγα οκ..ευχαριστω και τελος...αλλα επειδη ενδιαφερομαι γιαυτο αλλωστε τον λογο ανοιξα το ποστ..γιαυτο ηθελα λεπτομεριες...υπαρχουν και τα μηνυματα εξαλλου...οπου και απο εκει μπορεις να μ δωσεις χρησιμες πληροφοριες!τελοςπαντων!αν δεν θες δεν πιραζει..να σαι καλα....και ενταξει...

Iris_89 ειμαι φοιτητης εχω φαει τον τοπο για δουλεια...δεν υπαρχει κατι!

Δημοσ.

μα φυσικα και τα ανοιξα και ειδα τι λενε...και επειδη εχω μια στοιχειωδη γνωση αγγλικων κατι κτλβα....αλλα απο την στιγμη που μ τα πρωτινει..μηπως...λεω μηπως δνε θα επρεπε να μ εξηγησει?τι παιζει?

"Θα έπρεπε" γιατί, η μαμά σου είναι;

Στη ζωή πολλές φορές άμα δώσεις στον άλλο ψάρι και παραπονεθεί ότι έχει κόκκαλα, του παίρνεις το ψάρι πίσω και δεν ξαναασχολείσαι.

• Like 13
Δημοσ.

Saim δεν έδωσες καν στοιχειώδης πληροφορίες για τον εαυτό σου. Πχ γνώσεις Αγγλικών, τι ψάχνεις στο περιπου, τι γνωρίζεις να κάνεις τι διαθέτεις κτλ. Περιμένεις από κάποιον να σου αναλύσει κάθε περίπτωση ελπίζοντας να πιάσει διάνα?

Δεν εχει νοημα αναλύσω τα site που παρέθεσα αν τα Αγγλικά σου είναι βασικού επιπέδου και εφόσον δεν αναφέρεις πολλά για εσένα δεν βοήθας

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας....γνωριζετε καποιον τροπο με τον οποιο θα μπορουσε να βγαλει κανεις καποια χρηματα της ταξεως των 2-3 ευρω την μερα???(νομιζω το στοιχημα και τα λοιπα τυχερα παιχνιδια καθως και οι μαλακιες που γραφουν για λεφτα απο το ιντερνετ δεν ειναι λυση..το ιδιο και το να φτιαξει κανεις ενα μπλοκ...καθως υπαρχουν πλεον παραααα πολλα)....εχει κανεις να πρωτινει κατι?τεκμηριωμενα και σοβαρα?

giphy.gif

• Like 3
Δημοσ.

ωραια..λαθος μου αυτο..λοιπον ειμαι πρωτοετης φοιτητης...ενδιαφερομαι για καποιο πολυ μικρο εισοδημα καθε μηνα..(γιαυτο και ειπα 2-3 ευρω την μερα)...πτυχιο b2 εχω στα αγγλικα...αυτα..δεν ενδιαφερομαι γ

ια κατι συγκεκριμενο..ουτε μπορω να σου πω πως καπου πιστευω οτι εχω καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες!(αν θες μ απαντας και με μηνυμα..θα ηταν καλυτερα θεωρω)

ααα και κατι ακομα σοβαρο...δεν μπορω να διαθεσω τις καθημερινες πανω απο 4 ωρες εργασιες...σαββατο/κυριακη ναι!....οποτε μιλαμε για κατι που θα μ σπαταλαει απο δευτερα-παρασκευη 20 ωρες και το σαβ/κυρ.ακομα και 15.....35 δηλαδη ωρες την εβδομαδα μπορω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...