billsnake21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ξέρετε αν υπάρχουν εγγραφές αυτον τον καιρό για το α εξάμηνο ή πρέπει να περιμένεις οκτώβρη ?
kalodrei Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 υπαρχουν ειδικοτητες που βγαινουν για Φεβρουαριο , τωρα αν θα βγαλουν δεν ξερω.. θα ανακοινωθει παντως. 1
InfernoN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 billsnake βγαίνουν συνήθως 10-20 Φεβρουαρίου ανακοινώσεις για εγγραφές και ειδικότητες. 1
Blueberryboom25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 γειααα!!! υπαρχει περιπτωση καποιοσ/α να εχει τς απαντησεις της πιστοποιησης στον κλαδο Βοηθος φαρμακειων??
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα ξεθάβω . Ο αδερφός εχει επιλεγει στο δημόσιο ΙΕΚ του Αμαρουσίου για την ειδικότητα του Τεχνικού Δικτύων. Είναι κάτι που του αρέσει οπότε πιστεύω δεν εχει να χάσει κάτι πόσο μάλλον που ειναι πλέον και δωρεάν όπως διάβασα στο site. Στο διαταύτα. Εχει κανείς γνώμη για το συγκεκριμένο ΙΕΚ; Επίσης πότε ξεκινάει το εξάμηνο στα ΙΕΚ; Δεν εχω καταλάβει γιατι έδωσε τέλος του Σεπτέμβρη τα δικαιολογητικά αλλά δεν εχει λάβει κάποια ειδοποίηση ή δεν έχει υπάρξει κάποια ανάρτηση στο site τους.
livefreeordie Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα ξεθάβω . Ο αδερφός εχει επιλεγει στο δημόσιο ΙΕΚ του Αμαρουσίου για την ειδικότητα του Τεχνικού Δικτύων. Είναι κάτι που του αρέσει οπότε πιστεύω δεν εχει να χάσει κάτι πόσο μάλλον που ειναι πλέον και δωρεάν όπως διάβασα στο site. Στο διαταύτα. Εχει κανείς γνώμη για το συγκεκριμένο ΙΕΚ; Επίσης πότε ξεκινάει το εξάμηνο στα ΙΕΚ; Δεν εχω καταλάβει γιατι έδωσε τέλος του Σεπτέμβρη τα δικαιολογητικά αλλά δεν εχει λάβει κάποια ειδοποίηση ή δεν έχει υπάρξει κάποια ανάρτηση στο site τους. αύριο ξεκινούν τα μαθήματα σε όλα τα δημόσια.
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 αύριο ξεκινούν τα μαθήματα σε όλα τα δημόσια. Θα τους πάρει τηλέφωνο σε ευχαριστώ. Ειναι δυνατόν να μην τους έχουν ειδοποιήσει ή να εχουν κάνει σχετική ανάρτηση; αν ειναι δυνατόν..
livefreeordie Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θα τους πάρει τηλέφωνο σε ευχαριστώ. Ειναι δυνατόν να μην τους έχουν ειδοποιήσει ή να εχουν κάνει σχετική ανάρτηση; αν ειναι δυνατόν.. βασικά είναι :Ρ 1
alan2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο Νόμος 4430/2016 για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία https://www.e-nomothesia.gr/law-news/demosieutheke-phek-nomos-4430-2016.html Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο Νόμος 4430/2016 για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία - Νομοθετική Επικαιρότητα Άρθρο 57 Μεταβατική διάταξη Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., που συμμετείχαν σε προγράμματα εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, διατηρούν συνυπολογιζόμενο τον χρόνο παρακολούθησης όλων των ως άνω προγραμμάτων στο χρόνο ανεργίας τους και κρατούν τυχόν ποσό επιδόματος ανεργίας που τους καταβλήθηκε κατά τη χρονικό περίοδο παρακολούθησης των ως άνω προγραμμάτων, εφόσον εντός τεσσάρων (4) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος δηλώσουν στον Ο.Α.Ε.Δ. τα πλήρη στοιχεία όλων των προγραμμάτων που έχουν παρακολουθήσει.
Despoina2001 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Εγώ θέλω να κάνω εγγραφή σε διεκ, υπάρχει πιθανότητα να μην με δεχτούν επειδή είμαι από άλλη πόλη;
paraske Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Στις 26/7/2019 στις 9:31 ΠΜ, Despoina2001 είπε Εγώ θέλω να κάνω εγγραφή σε διεκ, υπάρχει πιθανότητα να μην με δεχτούν επειδή είμαι από άλλη πόλη; γεια σου! εκανες εγγραφη στο διεκ? για ποια ειδικοτητα ενδιαφερεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα